MTV deki kendilerine türlü türlü eziyetler eden komik gruplar
Reklamlar
-
bunlar jack ass ,wild boys falan gibi hayvan gruplardır.çok komiklerdir severek izlerim cd si olan varsa alırım.
grup üyeleri inşaatın en üstüne çıkarlar ,diğeri de inşaatın en alt katına gider kafaya işçi bareti giyer.en üst kattaki elemanlardan biri en alt kattaki elemanın kafaya tuğla bırakır.en alt kattaki eleman kafaya tuğlayı yiyince eeeeeeaaaaauuuunnnhhhggg! der yere yığılır.grup elemanları bu olaya kahhakalarla gülerler.
grup üyelerinden 3-4 kişi toplu halde marketlerde kullandığımız 4 tekerlekli alışveriş arabalarından alıp dik bir yokuşun başına giderler .....üzerine 3-4 kişi tünerler ve o 4 tekerlekli alış veriş arabasıyla yokuştan aşşa kayma girişiminde bulunurlar.yokuş dik olduğu için anormal bir hızla yokuştan aşşa kayar,,,,,,,,, gidip çok hızlı şekilde bi duvara toslar yere pata küte yığılırlar. feci şekilde canları yansa da yokuşun başındaki arkadaşları gülmekten çatlamakta yerdekiler de canları yansa da gülmeye çalışmaktadırlar
Reklamlar
-
Esasında bu tarz prodüksiyonların kökeni Beavis end Buttheade dayanır...Mantık bu...Psikotizm...
http://www.youtube.com/watch?v=_Vebs...elated&search=
Hacivat Karagözün psikomanyak halleri...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
bunları www.youtube.com da jackass yazarak bulabılırsınız.
Bı razda ben anlatıyım.
-Adam oyuncak arabayı bı tane prezervatıfın ıcıne koyuyor ve kıcına sokuyor(Evt hepsı gercek)sonra doktora gıdıp kıcımda agrı var dıyo ve filmini cekiyorlar doktor araba sekllini gorunce agzı acık kalıp tomogrfiye bakıyor
-kulahla yerden kar alıyor ve o karın ustune ısıyor sonra ısedıgı karı kuahla beraber yıyıor muauhah.
-Bir tanesi musil ilacı ıcıyor ve orda kulozet satan dukknana kosuyor ve orda duran satılık bır klozetın ıcıne gazetesını okuyarak tuvaletını yapıyor ama dukkan sahıbınde tık yok ole bakıyor.
-adam penisine ip baglıyor ipin ucunada havai fisek sonra havai fisek patlior vee vunnn adam yerde.
-2 kisi ellerine aldıkları tras makinasını arkdaslarının kafasına suruyor ve surlen bolge kel kalıyor adamlar ole geziyodu muhahaha.
-
Gokhan2433 adlı üyeden alıntı
bunları
www.youtube.com da jackass yazarak bulabılırsınız.
Bı razda ben anlatıyım.
-Adam oyuncak arabayı bı tane prezervatıfın ıcıne koyuyor ve kıcına sokuyor(Evt hepsı gercek)sonra doktora gıdıp kıcımda agrı var dıyo ve filmini cekiyorlar doktor araba sekllini gorunce agzı acık kalıp tomogrfiye bakıyor
-kulahla yerden kar alıyor ve o karın ustune ısıyor sonra ısedıgı karı kuahla beraber yıyıor muauhah.
-Bir tanesi musil ilacı ıcıyor ve orda kulozet satan dukknana kosuyor ve orda duran satılık bır klozetın ıcıne gazetesını okuyarak tuvaletını yapıyor ama dukkan sahıbınde tık yok ole bakıyor.
-adam penisine ip baglıyor ipin ucunada havai fisek sonra havai fisek patlior vee vunnn adam yerde.
-2 kisi ellerine aldıkları tras makinasını arkdaslarının kafasına suruyor ve surlen bolge kel kalıyor adamlar ole geziyodu muhahaha.
ohaaa desemmm yetmezz....WWoohaaaa.....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
jackass komik gelio sadece diğerleri özellikle number one tv deki gerizekalılar sadece ucuz birer kopya
-
bunlrdan biri kıçına hortum sokuyor.diğerleri çok aşırı büyük ve soğuk birayı huniyle hortumdan herifin kıçına döküyolar. bir anda herifin kıçı buz gibi bira ile doluyor.bira çok soğuk olduğu için herif eanında ishal oluyor ve resmen jet hızıyla kıçından işiyor.bu herif kıçından ishalli şekilde tazyikli giderken diğer geyikler bira bardaklarını alıp herifin kıçına tutuyorlar ve o geri çıkan kahverengi birayı içiyor sonra da eanında kusuyorlar. ve işin komiği bu iğrenç ötesi atraksiyonu yaparken hepsi gülmekten geberiyolar.....bu olayı internette okumuştum inanmamıştım bir gün tesadüfen mtv de izledim gülmekten geberdim.
-
Bir bölümde de arka arkaya domates, peynir, biber, tereyağı, tuz, yumurta yiyordu elemanların biri. Sonra kusup, kustuğunu pişirdi, arkadaşlarına menemen olarak yedirdi
Not: Bu konu fazla yaşamaz
-
İİİİİİğğğğğğğğğğğğrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeen nnnnnnnnççççççç .
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
İst.da çalıştığımda kablolu tv den izlemiştim. Gülmek bir yana aşırı sinirlenip yedi cedlerini küfüre boğmuştum. Bunlara yaşamak haram, şimdi burada da edesim geliyor.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
bu elemanlardan biri babasına çok kafayı takmıştı. adamcağız tuvalete giriyor, klozette otururken içeri timsah bırakıp kapıyı kapatıyorlar adamcağızın ödü patlıyordu.
başka bir bölümde de adam klozetteyken içeri dalıp adamı pataklıyorlar adamcağız yerinden bile kalkamadığı için dayağı yiyor ve çok sinirleniyordu
gene başka bir bölümde adamın yatak odasına yüzlerce havai fişek ve çatapat yerleştiriyorlar sabah 4 gibi uykunun en tatlı anında hepsi bir anda patlamaya başlıyor adamcağız neye uğradığını şaşırıyordu. sonra sinirli sinirli kahvaltı ediyor işe gidicek minibüsüne biniyor kontağı çevirdiğinde bu sefer minibüüsn içinde yüzlerce havai fişek patır patır patlıyor adamın gene aklı çıkıyor ve aaaaa shit falan diyordu.
Khutuck adlı üyeden alıntı
Bir bölümde de arka arkaya domates, peynir, biber, tereyağı, tuz, yumurta yiyordu elemanların biri. Sonra kusup, kustuğunu pişirdi, arkadaşlarına menemen olarak yedirdi
evet o facia bölümü izlemiştim. o iğrenç menemenin içinde cinsel organ çevresinden kesilen kıllar da vardı. hayvanlar yaaaa!
-
raflar adlı üyeden alıntı
bunlrdan biri kıçına hortum sokuyor.diğerleri çok aşırı büyük ve soğuk birayı huniyle hortumdan herifin kıçına döküyolar. bir anda herifin kıçı buz gibi bira ile doluyor.bira çok soğuk olduğu için herif eanında ishal oluyor ve resmen jet hızıyla kıçından işiyor.bu herif kıçından ishalli şekilde tazyikli giderken diğer geyikler bira bardaklarını alıp herifin kıçına tutuyorlar ve o geri çıkan kahverengi birayı içiyor sonra da eanında kusuyorlar. ve işin komiği bu iğrenç ötesi atraksiyonu yaparken hepsi gülmekten geberiyolar.....bu olayı internette okumuştum inanmamıştım bir gün tesadüfen mtv de izledim gülmekten geberdim.
valla bende inanamıyorum, ilk defa duyuyorum böyle bir iğrençliği ııyyyyy...
Khutuck adlı üyeden alıntı
Not: Bu konu fazla yaşamaz
ya arkadaşlar, siz ciddimisiniz
yok yok bunlar birer şaka olmalı di - mi ?
-
İğrec değil bunlar easında ya...Sempatik şakacıklar....
(Psikopatlar manyaklar beri gelsin...Hadi ne duruyoruz...Birleşelim...Dernek kuralım...)
-
Bir arada n1 de s.o.s die taklitçi arkadaşlar çıkmıştı.
Yeşilköy civarında takılıyolar dı.Onlar da insan kızmayın
-
ooo pis adamların bunları yapmaları normal nasıl bi mideye sahipler yaaa resmen iğrenç ötesi..ıyyy
-
raflar adlı üyeden alıntı
bu elemanlardan biri babasına çok kafayı takmıştı. adamcağız tuvalete giriyor, klozette otururken içeri timsah bırakıp kapıyı kapatıyorlar adamcağızın ödü patlıyordu.
başka bir bölümde de adam klozetteyken içeri dalıp adamı pataklıyorlar adamcağız yerinden bile kalkamadığı için dayağı yiyor ve çok sinirleniyordu
gene başka bir bölümde adamın yatak odasına yüzlerce havai fişek ve çatapat yerleştiriyorlar sabah 4 gibi uykunun en tatlı anında hepsi bir anda patlamaya başlıyor adamcağız neye uğradığını şaşırıyordu. sonra sinirli sinirli kahvaltı ediyor işe gidicek minibüsüne biniyor kontağı çevirdiğinde bu sefer minibüüsn içinde yüzlerce havai fişek patır patır patlıyor adamın gene aklı çıkıyor ve aaaaa shit falan diyordu.
evet o facia bölümü izlemiştim. o iğrenç menemenin içinde cinsel organ çevresinden kesilen kıllar da vardı. hayvanlar yaaaa!
muahahha evt bunları bende izledim adamlar manyak.
-Hani amerikadaki prefabrik tuvaletler varya herkes onun içine sıcıyor yaklasık 10 ksı.Sonra jackassda kı adam ıcıne bone ve denız gozluguyle gırıyor ve vıncle tuvaletı ters cevırıyorlar butun pislikler adamın kafasına dokuluyor muaha adam cıktıgında heryeri pislik icinde herkse sarılmak ıcın kovalıyodu herkes kacıyordu
arkadaslar bi kac tane fazla iyi olmasada burdan izleyebilirsiniz.http://www.youtube.com/watch?v=O-UTHZidTvU http://www.youtube.com/watch?v=BOKZC...elated&search=
http://www.youtube.com/watch?v=YkkVJ...elated&search=
-
bu hayvanlardan biri kafasına bi romalı miğderi giyiyor, eline bir mızrak alıyor. sırtında da bi pelerin var. bmx bisikletle markete dalıyor rafları yıka yıka ilerliyor ve sonunda duvara toslayıp yere düşüyor. market personeli bease ball zopasıyla kovalıyodu bunu.
başka bir bölümde de mayolarının içine canlı karidesler doldurup köpek balıklarının arasında yüzüyorlardı.köpek balıkları ısırmadı ama canlı karidesler bunların genital bölgelerinin tadına baya bi bakmışlardı
bu jack ass elemanları ,bi ferrariyi büyük bir zevkle parçalamışlardı.türkiyede number one tvdeki bunları taklid eden türk grup da kendi paralarıyla 5000 dolara aldıkları eski püskü bi amerikan arabasını parçaladılar. ama bizdeki kanunlar gereği kendi arabası da olsa parçalayamayacağı için savcılık milli servete zarar verme suçundan bunlara soruştuma açmıştı.nooldu sonra bilmem.
-
Moderatör
Madde 78. Site yönetimi, site alaninin genel ahlak ve felsefesine ters düsecek herhangi bir ideoloji veya materyalin forum içerisinde yer almasina izin vermez.
BU KONU KİLİTLENMİŞTİR.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler