133 çıktı ama en sondakileri salladım çünkü kafam basmadı
133 çıktı ama en sondakileri salladım çünkü kafam basmadı
dongul murat
94 çıktı benimde
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka
3 soruyu salladım 124 çıktı Bir kısmı da boş sanırım.
Türk Demek Türkçe Demektir; Ne Mutlu Türküm Diyene!
M. Kemal ATATÜRK
Sizce 10 yaşındaki bir çocuk ve 40 yaşında bir adam aynı soruları aynı sürede cevapladığı zaman aynı puanı mı almalılar?
İnsanların kendilerini özel, olduklarından daha zeki hissetmeleri için hazırlanmış gibi geldi.
Not: ...150... Peki benim ne işim var o zaman burada?
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Sitenin en salak adamı benim...Sonucu yazmayayım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ya bu ıq testi iyi olmadı:=)))
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
sıkıcı ya gözümü yoramam bunun için
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Açıkçası ben de bu testin ne kadar gerçekçi olduğundan şüphe ediyorum ama sonuç olarak hepimiz aynı testten geçtiğimiz için biraz da olsa fikir verebilir.
Daha ispatlanmış bir test bulan varsa bizimle paylaşsın bakalım ne çıkacak
161...
Ama pek inandırıcı olduguna inanmıyorum...
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
136 çıktı
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
Bunlar standard testler ve gercek IQ hakkinda hic vbirsey demez. Mesela ben bu sorulari cok IQ testinde gordum ve cevaplari bende sabit, dusunmeden cevapliyorum.
Gercek IQ'ni bilmek istiyorsan bunu psikoanaltik uzamni tarafindan yaptiman lazim. Ben Hollanda'da pilot olmak icin hava kuvetlerine bas vurmusdum. Bana yaptirdigi gercek IQ testlerinde IQ'um 137 olarak cikti. Aklinizda tuttun gercek testlerde 120 utune cikkan cok nadir gorunur.
HER TÜRK ASKER DOĞAR
[QUOTE=Ertuğrul_Öz;436647]Sizce 10 yaşındaki bir çocuk ve 40 yaşında bir adam aynı soruları aynı sürede cevapladığı zaman aynı puanı mı almalılar?QUOTE]
Bence insanın IQ su değişmez yaşına göre; sadece bilgi birikimi artar. Ha bu test de IQ ölçer mi orasını bilemem.
Türk Demek Türkçe Demektir; Ne Mutlu Türküm Diyene!
M. Kemal ATATÜRK
valla yapmaya basladım sayılar bıttı sutunlara gectım sayfayı assı ındır ındır bıtmıyor bende cıktım.Olnalarla 82 cıktı adamın biri 169 yapmıs bogggg
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)