Tez Çalışması için yardım
Reklamlar
-
Selamlar arkadaşlar. Ben Hacettepe Üniversitesinde yüksek lisans yapıyorum ve çevre duyarlılığı üzerine bir tez çalışması yapıyorum. Çalışmam için iklim değişikliğine inanan ve çevreye duyarlı katılımcılara ihtiyacım var.
Motor kullanmanın şahsi araç kullanımına göre daha çevre yanlısı olduğu söylenebilir. ve Motor meraklılarının doğaya ilgi duyduğu da bilinir.
Motorcuların yalnızca yollarda değil, çevreyi koruma konusunda da güçlü bir farkındalık ve katkı sağladığına inanıyorum. Bu nedenle hazırladığım kısa bir anketi doldurarak bu çalışmaya destek olmanızı rica ediyorum.
Anketimiz tamamen anonimdir ve yalnızca akademik amaçlar için kullanılacaktır. Katılımınız, hem araştırmam için çok kıymetli hem de motorcu topluluğunun çevreye duyarlı yüzünü ortaya koymak açısından çok önemli.
https://www.psytoolkit.org/c/3.4.6/survey?s=JLmSr
Hepinize şimdiden teşekkür ederim, iyi sürüşler! ����️
Not: Çevrenizde çevreye duyarlı tanıdıklarınıza da paylaşırsanız çok minnete geçer.
Reklamlar
-
Başarılar.
ufak bir geri bildirim, anketin ikinci bölümü olan kazana karşılık seçim yapılması kısmı kafa karıştırıcı olabilir.
Bir de adetim olarak bıkbıklanmadan geçemeyeceğim, iklim krizine karşı bireylere karbon ayak izinin azaltılmasını öneren zihniyete çok sinirleniyorum. karbon salınımı bireylerin değil, şirketlerin konusu. çözüm de, sorumluluk da bizde değil.
Tekrardan başarılar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)