bana abi diyor ama bakışları çok şey anlatıyor.
Reklamlar
-
mektubuma nereden başlasam bilemiyorum.
hiç evlenmeyen biri olarak bu yaştan sonra aşık olmak istemiyorum.
lütfen minik te olsa ya teselli ya akıl verin.
kalbim pır pır atıyor.
açılsam mı içime mi atsam.
sezen aksunun hazan şarkısını göndermiş :(
herkese selamlar saygılar.
Reklamlar
-
Ocak Yanıyore (January)
-
osman abi sen kocaman bi çılgınsın.
-
ilk abi dediğinde direkt abi demesen çok yaşlı değilim diye inceden bir mesaj versen güzel olurmuş. ben de bana yeni yeni abi denilmeye başlandığı için çok alışık değilim üzüyor. ama kızlar abi dese bile çok takılmıyorlar sanki eğer abisinin arkadaşı değilsen o abi kaybolabilir bence açıl ne kaybedersin ki için pır pır ediyorsa kelebek olmadan çaresine bak yoksa için daha çok yanar sonra.
-
-
Sende ona bir şarkı gönder. Sevdiğim kız bana abi deyince olabilir
-
Anladığım kadarı ile yaş kemale ermiş bu yaştan sonra yetmişlerin 17 lik delikanlısı gibi takılmanın alemi yok direk git nazik bir şekilde mevzuyu anlat.
Onunda yaşı ve aklı bir yere gelmişse gayet medeni bir şekilde cevabını verir, yok kırıcı abuk subuk tavırlar takınıyorsa pati çekerek olay yerinden uzaklaş ondan bir cacık olmaz.
-
Kim oraya akıl, söz geçirebilmişte sen geçireceksin. Zaten mevzunun akılla alakası yok. Her şey olacağına varır. Kader senin yaptıklarınla veya yapmadıklarınla şekillenir. Git efendi gibi durumu izah et. Makul derecede Israrcı ol. Olmuyorsa da biraz melankoli biraz alkol. Unutulur gider tatlı bir anı olarak kalır.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
-
Olursa nasiptir, olmazsa hass*ttir diyip yola bakmak lazım. Düşünüp kafayı yemektense olursa yeni bir kıtalar keşfetmiş olursunuz olmazsa da bir anı olarak. Ömür boyu içinde kalacağına deneyip unutmak en güzeli ... Mesela bildiğiniz üzere kuryelik yapıyorum ve bir mağazada olan kız çok hoşuma gitmişti az bir muhabbetimde vardı fakat ilerletmeyip hiç konuşmadım bile fakat halen içimde kalan yarımlığı var, şuan başka bir şubeye gitti diye biliyorum ama hangi şubede olduğunu maalesef bilmiyorum :(, o gittiği şubeyi araştırmaya ve bulmaya da çalışıyorum ama şu anlık bir gelişme maalesef yok. Bana Panigale V4 motorumu toplamak daha kolay yoksa bir kız ile ilişki yürütmek mi derseniz motor toplamayı daha kolay bulurum .
-
Flörtöz bir kadınsa aman uzak dur, hele ki senin sevgini, zaafını hissetmişse senin içinden geçer. Sana öyle güzel davranır öyle şeyler söyler ki ona aşık olursun, tam kendinde ona açılacak cesareti bulursun ve sana "ama ben seni abi olarak görüyorum" der. Dünyan başına yıkılır, hayata küsersin.
Bence bu tip konuları buraya danışıyorsan hiç bu hanım kızımızla zaman harcama, hatta seni çok daha kendine çekmeden ondan uzaklaş.
Bakışları da bir mok anlatmıyor olabilir, sen onu sevdiğin için onun her hareketini şu an yanlış anlıyor olabilirsin. Aman dikkat.
-
abi heyecan yapma bir ilk buluşma nasıl olmalı aşağıya bırakıyorum, net olmak önemli
https://www.youtube.com/watch?v=nWmuqJF6z1s
-
Olay ne? Önce konuyu biraz detaylar dır
-
TIGERSHARK adlı üyeden alıntı
Olay ne? Önce konuyu biraz detaylar dır
Anladığım kadarı ile bu arkadaş bu güne kadar karşı cinsle sağlıklı bir iletişim kuramamış.
Şimdi karşı cins her halde buna bir sinyal göndermiş bunun da eli ayağı dolaşmış ne yapacağını bilmiyor.
Ne yapayım arkadaşlar diye soruyor.
-
Karacoğlan der ki: "Elini çabuk tutmazsan 'emmi' demesi yakındır. Acele et!"
-
uzman görüşlerine göre 72 saat dur düşün seç yaptım sevgili dostlar.
sadri alışığın siyah beyaz filmlerinde oynamıyoruz.
dünya değişti. düzen değişti insanlar değişti.
erek dediğin bağrına taş basmayı bilmeli.
bende öyle yaptım.
gideninde kalanında gönlü hoş olsun.
malum kış mevsimi geldi. dikkatli gidin.
iyi yolculuklar.
herkese selamlar saygılar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)