ben pek köpek sevmem ama genelde dışarıda denk geldiğim Pitbull cinsi yada Dogo Argentino cinsi köpekler çok sevimli geliyor bana... hatta şundan 5 ay önce istanbul avcılar bölgesinde inşaat işi yaparken bir malzeme lazım oldu ve nalbura gittim, nalburun kapısında beyaz kahverengi bir pitbull vardı ve çok sevimli geldi bana, boncuk gibi minik gözleri ve tombul kafasıyla böyle tontiş yanakları vardı...
köpeği sevmek istedim bir an ama sonra beni yamultur diye ellemeyip yanından geçtim sadece...
bir kaç sene önce de istanbul esenyurt bölgesinde yeşillik bir parkta küçük tek katlı wc binasının dış cephesini yapıyorduk ve öğlen saatlerindeyken yeşilliğe oturduk abimle sohbet ediyorduk... o esnada uzaktan ufak tefek beyaz bir köpek geliyor, ufak tefek ama kaslı tombul bir şey... abim biraz çekindi köpekten ama ben köpeklerden pek korkmadığım için umursamadım fakat bembeyaz ufak tefek tombul bir köpekti ve ne kadar sevimli diye ona bakarken sanırım köpek onu sevdiğimi hissetti ve ben otların üstünde otururken hayvan benim etrafımda dönmeye başladı ve ben "ne yapıyor bu" derken bir baktım yüzümü yalıyor köpek :D sonra sahibi köpeği çağırınca gitti yanımızdan.
hayvanlar sevildiğini hissediyor demek ki, nasıl hissetti halen anlamış değilim, hiç bir hareket yapmadım yada ses çıkarmadım, sadece ne kadar sevimli diye baktım o kadar.
köpeklerin sezgileri baya kuvvetli.
bunun biraz daha yetişkin versiyonunu düşünün, böyle bir şeydi, sahibi birde elbise giydirmişti köpeğe.
https://wallpapers.com/images/hd/dog...9b6arsov7t.jpg