Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Silahla araba durduran sivil polis.

REKLAM ALANI
    Birkannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Her zaman objektif olmak gerek.
    Taksici , motorcu , kamyoncu , şikayet ediyoruz bu aralar en çok kuryeleri.
    Maalesef kendi meslektaşımın (maalesef meslektaş) yaptığı davarlığı görelim ki sosyal medyada zaten şuan dolanıyor .
    Daha çok görünüp bu tarz kimlikle ve üniforma ile gezip kendini bir halt sananlara ders olsun.
    Umarım açığa alınır meslekten men etmezler maalesef adalet yok.
    Sonra bize neden ön yargı diye söyleniyoruz.
    Bu tipler oldukça her zaman ön yargı olur.
    Kameranın gerekli durumda ne kadar işe yaradığı da belli.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Video varsa da eklememişsin ya da ben göremiyorum.

Duruma göre Silahla sivil araç durdurulur. Hatta bana kalsa çevirmeden kaçan herkesi "terörist" statüsüne koyup ateş edip yaralama / öldürme yetkisi de olması lazım polisin.

Motosikleti
    falcon flash 100
    Alıntı Birkannn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Maalesef kendi meslektaşımın (maalesef meslektaş) yaptığı davarlığı görelim ki sosyal medyada zaten şuan dolanıyor .
    Daha çok görünüp bu tarz kimlikle ve üniforma ile gezip kendini bir halt sananlara ders olsun.
    Hangi meslektaşınızdan ve hangi konudan bahsettiğinizi bilmiyorum ama bu şekilde ortaya karışık şeklinde konu açıp ucu açık şekilde biri veya birilerini ima etmek, itham etmek olmaz.

Gerekli videoyu korsun yapılanı ve yapılması gerekeni yazarsın, bizde ona göre bir bilgi ve fikir sahibi oluruz.

Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Bu polisin gerçekten rehabilite edilebileceğine inanıyor musunuz?

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:57 ----------

Alıntı yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hangi meslektaşınızdan ve hangi konudan bahsettiğinizi bilmiyorum ama bu şekilde ortaya karışık şeklinde konu açıp ucu açık şekilde biri veya birilerini ima etmek, itham etmek olmaz.

Gerekli videoyu korsun yapılanı ve yapılması gerekeni yazarsın, bizde ona göre bir bilgi ve fikir sahibi oluruz.
    https://www.instagram.com/haberasam/reel/C-0Yz5MMO8g/
    yaşlıveacemi ve Birkannn bunu beğendiler.

Motosikleti
    falcon flash 100
    Alıntı Ercument adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu polisin gerçekten rehabilite edilebileceğine inanıyor musunuz?

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:57 ----------

https://www.instagram.com/haberasam/reel/C-0Yz5MMO8g/
    Teşekkür ederim ilgilenmişsiniz ama konuyu açan arkadaş bunu mu kast etti acaba sorusu şimdi aklıma geldi.

Şimdi diyeceksin sana da yaranılmıyor.

Rahmetli babamın bir nasihati vardı. Bu videoyu izleyince aklıma geldi.

Öğretmene, polise, askere kiralık ev vermeyeceksin çünkü bunlar insanları itip kakmaya alışmış derdi.

Not: O zamanla yurtdışında ki akrabalarımızın kiralık daireleri vardı onunlar la ilgileniyordu. Memur arkadaşlar kusura bakmasın böle işte.

arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    söz konusu bu video ise zaten söylenecek söz yok.

kimler kimler devlet kadrolarına dolduruldu.

https://x.com/Darkwebhaber/status/1825178408676122978?t=CLPhyErTq76BYtxnsIHS9g&s=19

kusura bakmayın kopyalayamamışım.
    arkadaş sağolsun vermiş link.
    itham yok ortada cehalet ve objektif bakış açısı var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:33 ----------

İnanmıyorum tabi ki.
    biz 4 yıl okuduk.
    Bunun gibi kimlik cüzdana girince kendini bir şey sananlar 4 5 ay eğitim aldı.
    Vatandaşa Oğlum lan lun diyemezsin.
    Çünkü kolluk kuvveti olarak sadece olaya müdahale edersin.
    başka üstünlüğün yok.
    Adam yol vermedi diye silah çekmek cahillik.
    Bu adamı meslekte tutmakta öyle.
    sodurlu88, espresso, Ercument ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
    Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Bergson - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Kolluk görevlilerinin çalışma süreleri, çalıştıkları alan, muhatap oldukları insan çeşidi ve bellerine silah takılınca gelen psikolojik etki dikkate alındığında aslında eskiden bu yana bu tarz sorunlar var.Ki polis ayı dost tarzı vecizeleri bilirsiniz.
    Kendi yorumuma gelecek olursak tamam eskiden bu yana bu sorunlar var ama "liyakatsizlik ve işbilmezlik" hiç bu kadar çok gün yüzüne çıkmamıştı. Misal geçmişte benim ufaklığı ana okuluna götürüyorum. Bildiğin ana okulu bebeler balonlar çiçekler böcekler ) neyse girişte bir veli var sürekli olarak gömlek silahın arkasında çoluk çocuğun içine o şekilde giriyor önce hadi dedim belki farketmiyor eğilir kalkarken ama bir oldu iki oldu üç oldu baktım adam bunu bir yaşam tarzı halinde getirmiş. Nasıl çözdüğümü yazmayacağım ama çocukların içine çocukları geçtim halkın içine o şekilde silah teşhiri ile girmesi bence hiç ama hiç etik ahlaki bir durum değil. Ki zaten PVSH de bunun maddesi var.
    Diğer bir örnek mesela çoğu itle kopukla uğraşıyor. Elbette ki hukuk devletinde şüpheliye şiddetin yeri yok. Ama sonuçta çoğu genç kanı kaynayan insanlar belki biraz tuhaf kaçaçak ama bazı şüpheliler de hakikatan hafif okşanmayı haketiyor. Peki bu arkadaşlar bunu nasıl yapıyorlar. Karakolda kameranın önünde) yüzde yüz haklı oldukları bir olayda belkide memuriyetleri yanıyor. İnanın bu da az bir istatistik değil son dönemde böyle saçma nedenlerle mesleklerinden olan yada büyük ceza alan öyle çok insan var ki.

Son olarak olaya gelecek olursa. Anaokuluna silahla giren polisdeki gibi güç zehirlenmesi yaşıyan tahmini endüstri meslek lisesi mezunu sosyoloji, psikoloji insan ilişkileri konusunda hiçbir eğitimi olmayan bir arkadaşımızdır diye düşünüyorum. Ha mesleği etkileyecek birşey olur mu bence olmaz.Bir daha yapmasın böyle şeyler.
    dundanbiri bunu beğendi.

Alıntı Bergson adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kolluk görevlilerinin çalışma süreleri, çalıştıkları alan, muhatap oldukları insan çeşidi ve bellerine silah takılınca gelen psikolojik etki dikkate alındığında aslında eskiden bu yana bu tarz sorunlar var.Ki polis ayı dost tarzı vecizeleri bilirsiniz.
    Kendi yorumuma gelecek olursak tamam eskiden bu yana bu sorunlar var ama "liyakatsizlik ve işbilmezlik" hiç bu kadar çok gün yüzüne çıkmamıştı. Misal geçmişte benim ufaklığı ana okuluna götürüyorum. Bildiğin ana okulu bebeler balonlar çiçekler böcekler ) neyse girişte bir veli var sürekli olarak gömlek silahın arkasında çoluk çocuğun içine o şekilde giriyor önce hadi dedim belki farketmiyor eğilir kalkarken ama bir oldu iki oldu üç oldu baktım adam bunu bir yaşam tarzı halinde getirmiş. Nasıl çözdüğümü yazmayacağım ama çocukların içine çocukları geçtim halkın içine o şekilde silah teşhiri ile girmesi bence hiç ama hiç etik ahlaki bir durum değil. Ki zaten PVSH de bunun maddesi var.
    Diğer bir örnek mesela çoğu itle kopukla uğraşıyor. Elbette ki hukuk devletinde şüpheliye şiddetin yeri yok. Ama sonuçta çoğu genç kanı kaynayan insanlar belki biraz tuhaf kaçaçak ama bazı şüpheliler de hakikatan hafif okşanmayı haketiyor. Peki bu arkadaşlar bunu nasıl yapıyorlar. Karakolda kameranın önünde) yüzde yüz haklı oldukları bir olayda belkide memuriyetleri yanıyor. İnanın bu da az bir istatistik değil son dönemde böyle saçma nedenlerle mesleklerinden olan yada büyük ceza alan öyle çok insan var ki.

Son olarak olaya gelecek olursa. Anaokuluna silahla giren polisdeki gibi güç zehirlenmesi yaşıyan tahmini endüstri meslek lisesi mezunu sosyoloji, psikoloji insan ilişkileri konusunda hiçbir eğitimi olmayan bir arkadaşımızdır diye düşünüyorum. Ha mesleği etkileyecek birşey olur mu bence olmaz.Bir daha yapmasın böyle şeyler.

Çok var maalesef.
    Bunu hava atmak için kullananları uyarmaktan bıkıyoruz.
    Kolluk kuvveti olup kendini belli etmemelisin .
    Ama anlamıyor.
    Aklı başında olan zaten göstermez.
    Aşırı dikkat eder.
    Bu videoda ki gibi hiç bir problem yokken mermiyi namluya vermeye çalışıp arkasından koşmak cahilce bir hareket.
    Meslekten atılsa üzülmem.
    Böyleleri koca bir teşkilatın adını kirletmemeli.
    dundanbiri bunu beğendi.
    Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    birde avm ye girerken kimlik gösteren tipler var bunlarda ayrı bir incelenmesi gerekn konu
    balık baştan kokar imam osurursa cemeat sıçar gibi atasözlerimizi de yad edelim

Motosikleti
    falcon flash 100
    Kardeşim burası muz cumhuriyetimi?

Bazı şüpheliler okşanmayı hak ediyormuş polis memurları da her türlü riski göze alarak kuytu yerlerde okşuyormuş.

Sonra da tespit edilince memuriyeti yakılıyormuş vah vah yazıkmış.

Bu ülkede hangi makamın neyi nasıl yapacağı belli. Karakol merkez, kafasına göre herkes diye bir şey yok.
    espresso bunu beğendi.

Bazı şüpheliler okşanmayı hak ediyormuş polis memurları da her türlü riski göze alarak kuytu yerlerde okşuyormuş.

Bu ülkede hangi makamın neyi nasıl yapacağı belli. Karakol merkez, kafasına göre herkes diye bir şey yok.
    Dolandırıcının hırsızın biri serbest bırakıldı bugün. Çaldığı paraları insanların gözüne sokarak gösteren cinsten hemde. Eski kızılay başkanının kızı suçlu olduğu trafik kazasında bir kişiyi öldürdü. Amerikaya kaçtı gitti, kimse de gık demedi. Sokakta röportaj veren bir vatandaş birilerini eleştirdi diye suçsuz yere hapiste yatıyor.

Evet burası bir muz cumhuriyeti...
    F54 ve Alman_ bunu beğendiler.

Motosikleti
    Dominar 400 UG

Dayıcım size mukavemet,orantılı kuvvet-işkence farkı vs vs uzun uzun anlatmak isterdim ama vaktim pek yok. Sadece şöyle düşün uzun ve yorucu bir gece vardiyası sonunda zibidinin birinin sana ana avrat din dümdüz gidip araca kamu malına vs zarar verdiğini,tükürdüğünü vsvs buna karşı ne yaparsın? " Aaaa evladım yaptığın çok ayıp uslu dur bak çekerim kulağını seni yaramaz dua et burası hukuk devleti " mi dersin;)) öyleyse söyleyecek çok birşey yok zaten.

Motosikleti
    falcon flash 100
    Alıntı sodurlu88 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dolandırıcının hırsızın biri serbest bırakıldı bugün. Çaldığı paraları insanların gözüne sokarak gösteren cinsten hemde.
    Dilan Polat ı kast ettiğinizi tahmin ederek yazıyorum.

Kendisini tanımam etmem.

Hukukçu da değilim ama sıradan bir vatandaş olarak kendi düşüncemi yazıyorum. Hukukçu arkadaşlar eminim daha doğru değerlendirme yapar.

Dilan Polat serbest bırakılmış, berat etmemiştir. Hakkında ki dava devam etmektedir. Dava sonunda suçlu bulunursa alacağı cezanın alt ve üst sınırına göre tutuklu kaldığı 9.5 ay değerlendirilerek bırakılmıştır.

Ceza aldığı takdirde aldığı ceza yattığından daha az olursa Dilan alacaklı olacak. Aldığı ceza yattığından fazla olursa aradaki süreyi yatacak. Öyle serbest kaldı bu iş bitti diye bir şey yok.

Diğer bahsettiğiniz olaylar hakkında bir bilgim ve neticesinde hiç bir fikrim yok.

Not: Mahkeme bile elinde ki bilgi ve delillere göre bu dolandırıcı ve hırsız deyip karara bağlamadan önce sizin bu etiketi yapıştırmanız, mahkemeden önce karar verip suçlu bulmanız enteresan.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:39 ----------

Dayıcım size mukavemet,orantılı kuvvet-işkence farkı vs vs uzun uzun anlatmak isterdim ama vaktim pek yok. Sadece şöyle düşün uzun ve yorucu bir gece vardiyası sonunda zibidinin birinin sana ana avrat din dümdüz gidip araca kamu malına vs zarar verdiğini,tükürdüğünü vsvs buna karşı ne yaparsın? " Aaaa evladım yaptığın çok ayıp uslu dur bak çekerim kulağını seni yaramaz dua et burası hukuk devleti " mi dersin;)) öyleyse söyleyecek çok birşey yok zaten.
    Bu konuda bir mevzuat vardır her halde o ne diyor?

Anlıyorum şu anda pek vaktiniz yok, müsait bir zamanda anlatırsınız bizde feyz almış, bilgilenmiş oluruz.

Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    İşaretlediğim yerle ilgili amerikada çekilmiş bir çok video var.
    Polisler tam olarak bunlara maruz kalıyor ve hiç bir şey yapmıyorlar.
    Çünkü hukuk kanun yönetmelik adına ne dersen de bu gibi durumlarda polise bir müdahale yetkisi vermiyor.
    Eğer bu gibi durumlarla başa çıkamayacaksan polis olmayacaksın.
    yaşlıveacemi ve espresso bunu beğendiler.

Motosikleti
    falcon flash 100
    Alıntı Ercument adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İşaretlediğim yerle ilgili amerikada çekilmiş bir çok video var.
    Polisler tam olarak bunlara maruz kalıyor ve hiç bir şey yapmıyorlar.
    Çünkü hukuk kanun yönetmelik adına ne dersen de bu gibi durumlarda polise bir müdahale yetkisi vermiyor.
    Eğer bu gibi durumlarla başa çıkamayacaksan polis olmayacaksın.
    Konuyu açan arkadaş polis olduğunu ve ve dört yıl okuduğunu belirtiyor. Eminim görev esnasında hakarete veya buna benzer uygulamaya maruz kaldığında ne yapmaları gerektiğini öğretmişlerdir.
    Bizimle bu bilgileri paylaşırsa birinci ağızdan öğrenmiş oluruz.

Belki mevzuat merdiven altına çekin yanınıza bir kaç polis daha alıp Bergsonun dediğini yapın diyordur şimdi biz ne desek boş.

biz 4 yıl okuduk.
    Bunun gibi kimlik cüzdana girince kendini bir şey sananlar 4 5 ay eğitim aldı.
    Vatandaşa Oğlum lan lun diyemezsin.
    Çünkü kolluk kuvveti olarak sadece olaya müdahale edersin.
    başka üstünlüğün yok.

Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Kafalar Norveç gerçekler Bangledeş.
    Polis ve insan hakları hususunda dünyada Polis Şiddetinin Nirvanası sayılan Amerikanın örnek verilmesi de ayrı bir lezzet olmuş.
    Yazdıklarımdan merdiven altına çekip üstelik de bir kaç kişi ile dövünü anlayan abimize de selamlar.Şimdi ben bu abiye gözaltı prosedürü, sağlık raporu,nezarethane giriş ve çıkıp raporu vs neyse ya yazmıcam.

Motosikleti
    symphony200
    Polis yol istiyor, vatandas vermiyor. Bunun bir cezasi var ise verilmeli tabiki. Vatandasin yaptigi suc mu degil mi bilmiyorum acikcasi.

Polis olayi kisisellestiriyor, ofkeleniyor. Polis icin olay tamamen sahsi mesele haline geliyor. Vatandasi tehdit ediyor, korku yasatiyor, hakaret ediyor. Polisin yaptigi suc. Cezasi neyse cekmeli.

Gorevini kotuye kullanmis net. Gorevini kotuye kullanan herkes cezalandirilmali. Doktor ogretmen kasiyer hakim savci tornaci farketmez.
    espresso ve fatih.met bunu beğendiler.

Motosikleti
    falcon flash 100
    abimize de selamlar.
    Aleykümselam.

Dayıcım size mukavemet,orantılı kuvvet-işkence farkı vs vs uzun uzun anlatmak isterdim ama vaktim pek yok.
    Anlıyorum şu anda pek vaktiniz yok, müsait bir zamanda anlatırsınız bizde feyz almış, bilgilenmiş oluruz.

Şimdi ben bu abiye gözaltı prosedürü, sağlık raporu,nezarethane giriş ve çıkıp raporu vs neyse ya yazmıcam.
    Ya niye yazmıyorsun anladık vaktin yok. Tamam müsait bir zamanda yazarsın. Bunu daha öncede yazdım acelemiz yok.

Ne demişler bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Biz de rica ediyoruz bizi bilgilendir olur ya başımıza bir iş gelir yalan yanlış bir şey yapmayalım.

Lütfen.

Motosikleti
    symphony200
    Alıntı Mr.wind adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Polis yol istiyor, vatandas vermiyor. Bunun bir cezasi var ise verilmeli tabiki. Vatandasin yaptigi suc mu degil mi bilmiyorum acikcasi.

Polis olayi kisisellestiriyor, ofkeleniyor. Polis icin olay tamamen sahsi mesele haline geliyor. Vatandasi tehdit ediyor, korku yasatiyor, hakaret ediyor. Polisin yaptigi suc. Cezasi neyse cekmeli.

Gorevini kotuye kullanmis net. Gorevini kotuye kullanan herkes cezalandirilmali. Doktor ogretmen kasiyer hakim savci tornaci farketmez.
    Ayrica canim ulkemde hepimizin bildigi gibi, gucu gucu yetene borusunu otturuyor.

Tepedeki halkina, polisi sivile, doktoru hastasina, ogretmeni ogrencisine, avukati masuma, Universitesi bilim insanina, esnafi musterisine düşman.

Ataturk ne demis: "ulkesini en cok seven isini en iyi yapandir.
    yaşlıveacemi, espresso ve fatih.met bunu beğendiler.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)