Taşıyan belli oldu, ama geç kaldın be program bitti.
Bravo musti madalya takıcaklar mı bu forumdaşlık bilincinden dolayı sana, utanmadan söylüyorsun birde gözüm üzerinde sakın kuralların dışına çıkma.
Taşıyan belli oldu, ama geç kaldın be program bitti.
Bravo musti madalya takıcaklar mı bu forumdaşlık bilincinden dolayı sana, utanmadan söylüyorsun birde gözüm üzerinde sakın kuralların dışına çıkma.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
O kadar emin olmayalım hemenmete_han adlı üyeden alıntı
Daha bugünkü şikayetlere bakamadım bile, bütün gün siteden uzak kalınca gelir gelmez hemen zemin etüdü-silme-kırpma-ekleme işlerine başlamıştım zaten.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Topiğin sahibi abimizi tanımadığın ne kadarda belli oluyor...Doni seni tanımıyorum tamammı dostum...tanışmıyoruz...İyi günde kötü günde ambiansı olmasın...İyi günde hep yanındayım...ama böyle günlerde benden yardım bekleme lütfen...Gencte bir arkadaştın...Cıbırdan sonra başına gelebilecek en büyük talihsizlik...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
.................................................. .................................................. ....................................
Sen alıntı yapmasan o kişiliğin mesajlarını göremiyorum Mete o yüzden sorun yok yani. Alıntı yapmaya devam etmezsen sevinirim.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Bıyıklı abi iyidir...sevimlidir...biraz huysuzdur ama açık ve net biridir...zarar gelmez...o şimdiki mesajında beni kıyasıya eleştiriyordur...bak gör...sevildiğinide pek bilmez...Hani bahçesine elma çalmak için gelen çocukları kovalayan büyüklerimiz olur ya...o ambians yani...Koca bahçede iki elma alırız kızar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ya bugün marketteki kızı gördüm çok güzel ya
eminim onun da gönlü var bana para üstü veriyor..
Öyle miyim hakikaten elma çalmaya müsamahasız huysuz, yaşlı ihtiyar bir kişilik, bak tüylerim diklendi yok canım tamamen Mete nin gevrek bir yakıştırması tabi tabi öyle ben aslında paylaşımcı biriyimdir.
Nereden nereye işte bir konu ancak böyle pislenir katkılardan ötürü herkese .............. biz memletimizden bir ''ambiyans'' yaşatmaya çalışıyoruz tepkilere bak!? Şimdi sileceğim tüm mesajlarımı dıpdızlak ortada kalın ondan sonra.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Konudaki alakasız tartışmalar devam ettiğinden konu kilitlenmiştir.Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)