aea tartıştığı firma videosu
Reklamlar
-
Merhabalar rahmetlinin bi videosu vardı firmayla ilgili bir sorun yaşamıştı olay neydi hatırlamıyorum videoyu youtube de aradım ama bulamadım hatırladığım kadarıyla sahil kenarında krem rengi bir ceket giyiyordu ve kulağında mikrofonlu telefon kulaklığı takılıydı videonun linki olan varsa paylaşabilir mi ?
Reklamlar
-
Kuralkan mi? Hani jant patliyor dedigi Haksizdi rahmetli orada. Bu vesileyle ruhu şad olsun tekrardan. Yeri hala dolmadi.
-
Hindistan'da bazı Pulsarların ön jant kırmasıyla ilgili örnekleri programında anlatınca Kuralkan'ın avukatları devreye girip hukuki bir dille tehdit ediyor. Aea da Bajaj ile ilgili her inceleme videosunu kanalından silip tepki gösteriyor. O dönemde Türkiye'de de ön jant kıran birileri vardı, çok iyi hatırlıyorum.
-
Kuralkan vs AEA
ne yazık ki teyitsiz bir eleştiri yapmıştı o dönem.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Hindistan'da bazı Pulsarların ön jant kırmasıyla ilgili örnekleri programında anlatınca Kuralkan'ın avukatları devreye girip hukuki bir dille tehdit ediyor. Aea da Bajaj ile ilgili her inceleme videosunu kanalından silip tepki gösteriyor. O dönemde Türkiye'de de ön jant kıran birileri vardı, çok iyi hatırlıyorum.
Evet çok doğru. Rahmetli doğruları konuşan biriyli. Ankara Transanatolia yarışına geldiğinde sohbet etmiştik. Cbr 650 f lerde yüksek hızda gidonun çok titrediğini şikâyet eden kullanıcı gelmişti. Birakç kişide de aynı sorun vardı. Rahmetli ben bu durumu dile getirdiğimde başıma bir sürü firmalar, avukatlar birikiyor demişti. Gerçek ve doğru biriydi.
-
Eyw şimdi hatırladım kaç gündür aklımdaydı.
-
Allah gani gani rahmet eylesin. Çok kişiyi bu sevdaya düşürdü,çok başlar yaktı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)