Iyi geceler. Icimi dokmek ve ayni zamanda da sizlerden tavsiyeler almak istiyorum. Anlatacaklarim size cocukca gelecektir eminim ama bana yine de zor geliyor. 1 sene once bi kizla tanistim arkadas olmustuk ve zamanla bayagi yakinlasmistik.
Sonrasinda ben kendimden 2 yas kucuk bi kizi sevmeye baslamistim. Arkadasim da bu olaya hic iyi niyetle bakmiyordu "kizin yasi kucuk." falan derdi. Zamanla ona hak vermeye basladim, kizin pesini biraktim.
Bundan birkac ay sonra da arkadasim yurt disina tasindi. Arkadasligimizi internetten surdurmeye devam ettik. Bir sure sonra arkadasim bana kendisinden 4 yas buyuk bir erkekten bahsetti. O an arkadasligimizin bos oldugunu anladim. Kiza neden potansiyel iliskimi sabote etmeye calistigini sorunca en basit sey icin bile ozur dileyen kiz, beni ciddiye bile almadan "tm hoscakal" deyip engelledi.
Sacma sapan derdinde kucumsemeden yaninda oldum, guldurdum onu. Ama benim evi terketmisligim bile vardi o benim yanimda degildi yine de.
Buraya kadar her seye tamamim. Zoruma giden kisim boyle birinin mutlu olup benim olamam. O su anda dunyanin en yuksek yasam standartlarinin oldugu ulkelerden birinde yasiyor, ailesi zengin, yakisikli sevgilisi var. Benim ise cevrem yobazlarla dolu, ailemle aram hic iyi degil, motor alicagim diye on binlerce lira vergi odicem bu yasimda. Ben birkac yüz euro icin 1 ay belimi kiriyorum. O ise 18ine girince ailesi en iyi motoru cekicek altina. Ulkenin gundeminden bahsetmicem hic.
Inanin ne yapsam bilmiyorum. Dinleyen herkese tesekkur ederim.