soğuk espri yapmak, soğuk espriye gülmek.
Reklamlar
-
bugun marketteydim.kasiyer,benden önce alış veriş yapan adama 14 milyon 50 kuruş beyfendi dedi.
adam da; "neaa! o ne yea ! ev kiramı yeni ödedim !" dedi.
kasiyer boş boş bakarken ben "kiralar artmış" dedim.
adam bana bakıp sırıtarak," bira alırken bu kadar zor gelmiyo be aaaabe!" dedi.
bende "tercih meselesi" dedim.
kasiyer bu iğrenç,hatta nişantaşı şivesiyle "yıvranç" diyaloglara güleyim mi ağlayalım mı bakışı atmıştı.bence kötü espri tamamen ortamdaki tiplerin üzerimizdeki etkiisne bağlı bişey.komikazedekiler baya komik mesela severim.
Reklamlar
-
sonbahar geldi havalar soğuk
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Genelde bu gibi esprile hep bitse de gitsek anlarına denk geldiği için fazla üzerinde durulmaz.
Ayrıca herkesin bir normal gülüşü bir de ayıp olmasın gülüşü vardır. Sizi az çok tanıyan birisi kolayca ayırt edebilir.
Örnek: Kameraların önünde halısaha maçı yapan devlet büyüğünün 90a taktım, hortumculara da böyle takacağım dediğinde yanındaki yalaka kalabalığından yükselen kahkahalardır, Aslında bu adamın aklında voleyi vurmak yalakalarında da kırıntılardan nasiplenmek olduğu için espri seviyesi kimsenin umrunda değildir. Maksat gönüller bir olsun.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
öğrenciyken çok ama çok soğuk bi kış günü vapura bindim. vapur o kadar dolu o kadar doluydu ki 2-3 kişi daha binse batacaktı nerdeyse. merdivenlerde bille millet alt alta üst üste.benim inatla ve ısrarla üst kata çıkasım geldi. merdivenlerdeki kalabalığı yara yara üst kata çıkmaya çalışırken yaşlı bi teyze "oğlum orda yer yok yukarısı da dolu" dedi.ben de "olsun teyze,batarsa daha geç ıslanırım" dedim.çok dandik bi espiydi ama çevremden 6-7 kişi koptu orda. kendimi bildim bileli nejat uygur, kemal sunal yapımlarının yasaklanmasını savundum.çünkü bu yapımlarla büyüyen çocukların espri yeneteğine bağlı olarak zekaları köreliyor.etrafımda kopan tipler de "yakışıklıyım diii mi AAAAVAT hııı hıı" diyaloglarına gülen tiplerdi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler