Bekçilik işi buldum Allahın her günü 12 saat ama 12 saati de geçer 23 bin yol yemek içinde hep gece az mı çok mu
Bekçilik işi buldum Allahın her günü 12 saat ama 12 saati de geçer 23 bin yol yemek içinde hep gece az mı çok mu
İnsanca yaşamak için az.
Çalışma süresi olarak ta kanunlara aykırı olduğunu düşünüyorum hukukçu arkadaşlar daha iyi bilir ama yazmazlar.
Asgari ücretli bile olsan mesai ile birlikte daha fazla eline para geçmeli.
Ülkenin şartları da malum.
İşe girip hemen iş aramaya başlayacaksın. İş ararken elin rahat olsun.
Şu an işe ihtiyacınız varsa, elinizde de fiiliyata dönüşebilecek başka bir ihtimaliniz yoksa işe başlayın. Sonra düşünürsünüz ne yapacağınızı.
Bir de hangi ildesiniz. İstanbul'da değilsiniz sanırım.
"Çok mu az mı" konusu da sizin cevap verebileceğiniz bir konu. Yaşam standardınızı ve yaşamınızın sınırlarını siz biliyorsunuz.
haftada 6 gün 12 saat ise maaş az hatta 4 gün bile olsa az yemek yol içinde para bu ise senin maaş asgari ücrete denk geliyor
ben her ay mesailerle birlikte 1.5 asgari ücret alıyorum yemeği iş yeri veriyor ayda 20 gün 12 saat çalışıyorum resmi tatiller vs çift mesai sayılıyor çiftlik gibi bir yerde 2 gündüz 2 gece 2 of çalışma sistemi
güvenlik piyasası gerçekten çok geberik maaşlar berbat kimseye tavsiye etmem
İş, işteyken aranır. Siz hele bir girin işe, çalışırken yetenek ve beklentilerinize göre daha yüksek gelir elde edebileceğiniz farklı bir iş ararsınız.
Çekip gidesim var da nasıl ve avrupada ahlak sıfır vs bütün ülkeler aynı öbür dünyaya gitsem ne namazım var ne başka bir şey
Ne diyorsun kardeşim ne çekip gitmesi ? ne Avrupası ? ne öbür dünyası ?
Gidecek biri varsa o da başkaları sen kalacak ayağını yere sağlam basıp mücadeleni vereceksin.
Böyle bezgin, bitkin, içine kapanmış olmaz
Sen azimle büyük tuvaletini yapmaya bak ( sen anladın ne demek istediğimi ) gerisi kolay.
Avrupa'daki ahlakın yarısı ülkemde olsa böyle bir başlık açılmazdı, çünkü insanlar insan gibi emeğinin karşılığını alıyor olurdu.
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Haftaya güzel başlanmış =))
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)