https://twitter.com/aykiricomtr/stat...61236950519880
Gece gece olan sinirimi zıplatan olay..
https://twitter.com/aykiricomtr/stat...61236950519880
Gece gece olan sinirimi zıplatan olay..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Beş para etmez sinsice saldıran zorbaların ağzını yüzünü dağıtmak biraz hafif kalır.
Aklımda daha medenice bir yöntem var ama burada yazmak bizim kanunlara göre suça girer
Yazıklar olsun. Daha fazla birşey söylemeye terbiyem el vermiyor
Utanç verici bir şey. Bu insan müspettesi ile aynı ülkede yaşadığım için utanıyorum gerçekten.
Şiddeti şiddetle bastırmak isteyenleri ve şiddetle ağzını burnunu kırarak şiddet uygulayan toplumun şiddet karşıtı olmasını şiddetle tavsiye ediyorum
Umarım bu göbeklinin oğlunu gözünün önünde susuz sabunsuz hoplatırlar da mahallede kucaktan kucağa gezer.
Böyleleri şiddetle akıllanmaz, şiddet her zaman daha fazla şiddeti doğurur. Şiddet uygulayamayacağı şekle sokmak lazım böylelerini.
Bence öğretmen, polis, asker ve doktorlara "devlet tarafından" zorunlu dövüş eğitimi verilmeli. Boks gibi rakibe zarar verici eğitimler değil de, daha çok BJJ gibi; yani cüssenin çok da önemli olmadığı, kavgayı bitirmeye ve rakibi pes ettirmeye yönelik boğuşma incelikleri, ters eklem zorlama hareketleri öğretilmeli.
Ne yazık ki, birçok insan, diş geçirebileceğine inandığı kişilere böyle zorbaca davranıyor. Bu koğuş oğlanı yapılması gereken adamın karşısında daha dik ve sağlam duran biri olsaydı, pasif göreceği biri olmasaydı, belki bu harekete cesaret bile edemeyecekti.
Diyecek soz bulamiyorum yazdim yazdim sildim.
Esenyurtta calisirken bir veli hamile arkadasimiza ucan tekme atmaya calismisti.
Araya girip saldiriyi onleyen baska bir arkadasimizin parmagini kirmisti. Koridorda cigliklari duyup, adami bi guzel dovmus ve gunun geri kalanini karakolda gecirmistim.
Serefsiz bide benden sikayetci olmus, savcilik takipsizlik vermisti..
Ayrica o yumrugu gorup o serefsizin kolunu bi tarafina sokmayan videodaki kisilere selam olsun.
Hayvanat bahçesi yırtıcı hayvanlar bölümünde sağlam bir kafeste teşhir etmek lazım bunları.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)