Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

seyir halinde cep telefonu

REKLAM ALANI
    alisemerci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yine yeniden YBR :)
    seyir halindeyken cep telefonu çalarsa gösteren harici bir alet var mı arkadaşlar? forumda arama yaptım fakat bulamadım, varsa lütfen linkini yazın.
    ışıklı ya da titreşimli bir alet olabilir. telefonumu titreşime alıyorum fakat her ara gazda telefon çalıyormuş hissine kapılıyorum. lütfen bilen varsa yazsın.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    baba müslüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 RT
    Alıntı alisemerci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    seyir halindeyken cep telefonu çalarsa gösteren harici bir alet var mı arkadaşlar? forumda arama yaptım fakat bulamadım, varsa lütfen linkini yazın.
    ışıklı ya da titreşimli bir alet olabilir. telefonumu titreşime alıyorum fakat her ara gazda telefon çalıyormuş hissine kapılıyorum. lütfen bilen varsa yazsın.
    Sorma kardeşim bende aynı derttren şikayetçiyim, şu cep telefonu ile yolda konuşabilmek için bir sürü yöntem denedim ama olmuyor, en azından şu nalet kulaklıklar kulağımda durmuyor, acaba benim kulağım uzaylı kulağımı, yoksa yapılan kulaklıklar uzaylılara göremi yapılıyor anlamadım
    [COLOR="Red"][SIZE="2"][B]Dostlarım bana müslüm baba der.[/B][/SIZE][/COLOR]

Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM RC 390
    bazı scooter larda kadranın yanında bi ışık oluo çaldığında yanıo falan. ama tel. çaldığında ışıkları yanan anahtarlıklardan al o da aynı işi görür
    0 Rh +

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler