seyir halinde cep telefonu
Reklamlar
-
seyir halindeyken cep telefonu çalarsa gösteren harici bir alet var mı arkadaşlar? forumda arama yaptım fakat bulamadım, varsa lütfen linkini yazın.
ışıklı ya da titreşimli bir alet olabilir. telefonumu titreşime alıyorum fakat her ara gazda telefon çalıyormuş hissine kapılıyorum. lütfen bilen varsa yazsın.
Reklamlar
-
alisemerci adlı üyeden alıntı
seyir halindeyken cep telefonu çalarsa gösteren harici bir alet var mı arkadaşlar? forumda arama yaptım fakat bulamadım, varsa lütfen linkini yazın.
ışıklı ya da titreşimli bir alet olabilir. telefonumu titreşime alıyorum fakat her ara gazda telefon çalıyormuş hissine kapılıyorum. lütfen bilen varsa yazsın.
Sorma kardeşim bende aynı derttren şikayetçiyim, şu cep telefonu ile yolda konuşabilmek için bir sürü yöntem denedim ama olmuyor, en azından şu nalet kulaklıklar kulağımda durmuyor, acaba benim kulağım uzaylı kulağımı, yoksa yapılan kulaklıklar uzaylılara göremi yapılıyor anlamadım
[COLOR="Red"][SIZE="2"][B]Dostlarım bana müslüm baba der.[/B][/SIZE][/COLOR]
-
bazı scooter larda kadranın yanında bi ışık oluo çaldığında yanıo falan. ama tel. çaldığında ışıkları yanan anahtarlıklardan al o da aynı işi görür
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler