Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Eşşek şakalari

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    30 Haziran 2006
    çoğumuz bunları yapmaktan psikopatça bi zevk alırız ama bize yapılmasından da hiç hoşlanmayız. bencillik insanın doğasında var heralde.beni en çok koparan iki eşşek şakasını yazmak istiyorum.

    askerde duyduğum bişey vardı..erzurumda bir asker nöbet tutan arkadaşına arkadan yaklaşıp kulak memesine bir fiske vuruyor.elemanın kulağı donuk olduğundan paaat diye kulağın o kısmı yere düşüyor.tabi fiskeyi vuran asker kafayı sıyırıyor.artık kulağı kopana ne oldu düşünmek ile istemiyorum.ne kadar doğru bilmem.

    başka bir olay da yıllar önce basında çıkmıştı.
    koltukçuda mı ne,,,,,,,,,,,, bir atölyede çalışan iki işçi, basıçlı hava basan kompresör gibi tüfeğimsi bi aletle çalışıyolar. biri şaka olsun diye o tüfek gibi şeyi büyük bir zevkle arkadaşının kıçına doğrultup tetiğe basıyor ve gülmekten çatlıyor..adamcağız makat yırtılması gibi ciddi bi sebepten dolayı hastanelik oluyor.höh dedim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    01 Ocak 2006
    buna eşşek şakası denir mi bilmem ama ün yıllarında yurtta kalırken yeni gelen bi arkadaşa bi şaka yapmıştık; anlatayım...
    arkadaşın ilk günü yatağında kös kös oturuyor kimseyle muhabbet etmiyor cool takılıyor.patates baskıyla yatakların altına bilmem ne öğrenci yurdu diye uyduruk bi mühür vurduk.
    umursamaz bir tavırla ahmet senin yatağa mühür vurdurdun mu diye sordu bi arkadaş.ne mührü falan gibisinden ilgisizce cevaplar vermeye başladı bizimkisi.
    olur mu öyle şey dedik mühür vurdurmazsan görevli yatağı alır gider dedik.tahtada yatarsın müdüre derdini anlatana kadar vs.
    bizimkini aldı mı bir telaş.
    mührü almaya 3. kattan aşağıya yollandı ki...
    ne yapıyon sen dedik .koskoca müdür sana mührü verir mi dedik.sen yatağı aşağıya indirecen.
    bizimki omuzladı mı koca yatağı tek başına .indi mi 3 kat aşağıya.gelen geçen bakıyor bu deli ne yapıyor diye.
    bi de müdüre zorla mühürletmeye kalkmış yatağı bizimkisi (orası apayrı bi komedi)
    biz basit bi uyarıyla işin içinden sıyrıldık.bizimkisi bi hafta konuşmadı bizimle.

  3. #3
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    30 Haziran 2006
    askerde kısa dönemdim.başımda benden 3 yaş küçük dünya iyisi bi saf bi asteğmen arkadaşım vardı.bir gün sabah kalkamamış ve tam techizat çıkılan tugay içtimasına gelememişti.

    diğer fırlama asteğmenlerden biri buna telefon açıp "ben süleyman binbaşı,savunmanı yaz getir" dedi.

    5 dakka içinde de başka bi asteğmen geldi. bizimki korkuyla "ya böyle böyle oldu naapıcam" dedi. diğeri de boşver lan sakın savunmanı verme süleyman binbaşının dağ gibi işi var onu mu düşünücek iki günde unutur dedi. biizmkini gazladı.

    ve günlerce biri geldi "olm savunmanı yaz götür süleyman binbaşı seni oyar rütbeni sökerler" dedi,
    diğeri geldi "yok lan bişey olmaz götürme unuturlar kapanır" dedi.

    biizm asteğmeni 3 hafta böyle işlettiler.ve ben herşeyin farkındaydım ve komutanım boşverin götürmeyin unutulur ,onunla mı uğraşıcak dedim..herif 3 hafta uyku uyuyamadı.gaza gelip gerçekten yazıp götürse süleyman binbaşı bizimkini de ,diğer asteğmenleri oyardı.nasıl cesaret ettiler hala hayret ederim.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler