Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

tatil yörelerindeki mondial kullanan kızlar

REKLAM ALANI
    Serpico - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    Alıntı cezerye adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu isin watt ile ne ilgisi var?:D
    Konumuz bu muydu?
    Bu arada elektronikten benden daha iyi anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi, 0.05 Watt'lık cep telefonu otobüsleri etkiliyor da 30-40 Watt'lık telsizler nasıl etkilemiyor? Frekans farklılığından falan mı?
    yoksa bayan motorsiklet kullanıcıları mıydı???

neyse arkadaşlar...
    sürücünün iyisini cinsine göre değilde, deneyimine ve reflekslerine göre ayırmak gerekiyor motorsiklette... En başında tecrübe ve bilgiyi unutmamak gerekiyor...

yazın Antalya sahil şeridinde ki motorsiklet değilde, scooter kullananları görünce Bal kovanından çıkmış arılar gibi oluyor burada yollar...

Türkiye'de Trafiğe KAYITLI EN FAZLA MOTORSİKLET ANTALYA DADIR. BİLGİNİNE!!!

Bunun övünülecek değilde, yüz kızartıcı yanı, motorun selesine oturunca ayağı yere değen herkese, ehliyeti bırakın kimlik dahi sormadan motorsiklet veriliyor.

Mondial gibi seri olmayan ve birde 50cclik motolar varki, el arabasının hızlı hali

BUNLARI KULLANANLARIN ÇOĞU "ALANYALI KARDEŞİMİN DEDİĞİ GİBİ" YABANCI TURİSTLER VE BENİM ÇEVREMDE DE ÇOK OLAN YABANCI ÇALIŞANLAR....

BENİM ÇALIŞTIĞIM TUR ACENTASINDA KULLANAN 6 TANE KIZ VAR VE BİR TANESİ DE MOTORDAN DÜŞMEDİM DESİN. EN AZ DÜŞEN 2 DEFA DÜŞTÜ... Şimdi gerisini siz düşünün...

Gelmiş, Almanyadan, Hollanda dan, Belçikadan, Rusyadan vs. ülkelerden Çalıştığı acenta OTO veremiyor pahalı diye.... Anlaştığı Rent A car dan Aylığı 100-150 Euro arası alıp, o yabancı kızlara veriyor....

Bir diğer konuda, iç piyasanın turist kızlarının kullandığı motor hikayeleri var ki, tam türk filmi senaryosu...

onu da sonra anlatırım

Herkese SERPİCO dan iyilikler....
    İNSANOĞLUNUN İCAT ETTİĞİ EN GÜZEL ŞEY MOTORSİKLETTİR...........

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    scooter kullanan kızlardan bahsetme özledim alanyayı offf offf

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler