Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

tatil yörelerindeki mondial kullanan kızlar

REKLAM ALANI
    BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Oooo kütük kardeşimiz gelmiş sen şimdi polemiğe de susamışsındır. Bak kızlar iki espriyi kaldıramadı yine yüklendiler bize hadi bakayım top sende. Bu arada hoşgeldin, nerelerdeydin?
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Tatil yörelerinde mondial kullanan hanım kızlarımızı severek ailecek izleriz.

Mondial kullanmarını ayrıca canı gönülden destekliyorum. Kendilerinin centilmence yardımlarımıza mazhar olma ihtimalleri vespa kullananlardan daha fazladır.
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    Bakın bu cici kızımız da scooter'cı.. Şimdi gel de bu kızcaazı eleştir.. İnsan taş olur valla söyliyim..

Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı Ertuğrul_Öz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tatil yörelerinde mondial kullanan hanım kızlarımızı severek ailecek izleriz.

Mondial kullanmarını ayrıca canı gönülden destekliyorum. Kendilerinin centilmence yardımlarımıza mazhar olma ihtimalleri vespa kullananlardan daha fazladır.
    hocam valla ne diyim.kemer,alanya, side civarlarında mondial scooterın üzerinde bikiniyle turlayan afet ruslar ve diğerleri ,,,,,,,,,,,,,,,yörenin mobiletli,pantolona sokulmamış beyaz gömlekli,zincirli cüzdanlı, saçında yarım kilo jöle olan arap gibi kara tenli gençlerinde müptelalık yapmıştır.bu krolar mondiallerle turlayan bikinili tabiat harikalarının peşine takılmakta tacşz etmekte zaman zaman bu eylemin sonu yeşil bereli turizm jandarmasının kısa copunun ucunda bitmektedir.(bi kere gördüm elimdeki pide arası döneri arabanın içine döktüm,gülmekten kasıklarıma ağrılar girdi.)

aydınlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super 51
    canım yarım kilo polemik istedi burdan mı alınıyor acaba

cep telefonları yüzünden iett otobüslerinin frenlerinin boşaldığını hiç mi duymadınız haberlerden(mercedes 0345 için)her yerine yapıştırıyolar o uyarıları

bu arada resim de çok harikaymış.scooter ci kızlara laf yok(güzelleri için hehehe)
    [FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]

[QUOTE=raflar;426936]
    Alıntı AttRiB adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birinin keyfi istedi yasakladı diye ben iletişşim ozgurlugume\ihtiyacıma ket vuramam. kimse kusura bakmasın. burada esas suclu olanlar ortaya uydurma hikayeler salarak insanları biribirlerini bogazlayacak seviyeye getiren provakotorlerdir.

QUOTE] o araçlardaki telefonla konuşma yasağının teknik kısmını bilemem.ancak adam zararlı değilse niye öyle bi kural koysun.senin dedğin gibi birilerinin uydurduğu hiyakeler yok, her otobüse 3 er beşer yapıştırılmış telefonla konuşmayın çıkartmaları var.kaldı ki benim bindiğim bir kaç otobüs de o yüzden bozuldu. kapıları bile açılmadı dışarı bile çıkamadık.hem çok zaman kaybettik , hem trafik allak bullak oldu.direksiyon kilitlenmesi ve frenlerde sorun olursa çok kişi ölebilir demişlerdi.birilerinin konuşma ve iltişim özgürlüğü için ben neden zamanımı kaybedeyim ya da hayatımı kaybedeyim.o yasağı delen adam bu dünya için benden daha mı önemli adam..

medeni hukuk anlayışna göre bir kurallar konur, memnun olmayabilir vatandaş,memnun değilsen mücadele verir kaldırtırsın.ancak kurallar kaldırılana kadar herkes tarafından uyulmak zorundadır.evet koyun olmayalım, herşeyi sorgulayalım bunu sonuna kadar savunuyorum.ancak solcuların özlemi olan tüm yasakları yasaklayalım mantığına da çok karşıyım. güçlünün güçsüzü ezdiği kuraltanımaz anarşist bir toplum oluruz.(zaten de öyleyiz). ben sivriyim uymuyorum uyan da salak diyemezsin.bizim ülkemizde şehirlileşme diye bişey yok.herkes dağdan indiği gibi kalmış.o yüzden de toplu halde yaşama bilinci de yok. . adama hastanede sigara içilmez arkadaşım söndür diyo"keyfimin kahyası mısın lan hadi bas!" diyor. benim tepkim bunlara.küçükken bilinçsizce şımartılıp piskopat yapılmış anarşist ruhlu çocuğun büyüdüğündeki hali bu yani.herşeyin başı eğitim.

http://www.tuketicimerkezi.org/haberdetay.php?id=110
    http://www.zaman.com.tr/?bl=haberler...1106&hn=226502

Forumdan Uzaklaştırıldı
    gene söylediğim gibi konunun uzmanı değilim.kişisel görüşüm mercedes firmasının bugun için telefondan etkilenecek otobüs yapmayacağı yönünde.ancak bu otobüsler neredeyse 1995-96 yıllarından beri istanbulda ve o zamanlar cep telefonu ülkemize yeni girmişti.

o zamanlarda telefon ve hat çok pahalıydı ve cep telefonu kullananlar zaten otobüse binen tipler değildi.mercedes olmayan tehlikeye karşı niye önlem alsın.

hem o otobüsler alman tüketici için değil türk yolcu için yapıldı. tabi ki AB standartlarında yapmazlar..yeni modellerde sorun olmaz ama ilk gelenlerinde sorun yaşanabilir diye düşünüyorum.
    zaten 15 20 dakika telefonla konuşmazsak da ölmeyiz. o kadar önemli adamsan o otobüste ne işin var BMW ye bin derler adama.

bu ülkede insan hayatı çok değersiz olduğu için ve hiç bir şey için önlem alınmadığı için otobüste telefon açmayı uygun bulmuyorum.....artık kavga da etmiyorum.dağdan inmiş,,,,şehirlileşememiş,kuraltanımaz anarşist organizmalar yüzünden karakolluk olup zamanımı heder temenin bi alemi yok.allaha emanetiz.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı raflar adlı üyeden alıntı Mesajı göster

nedir bu raflar düşmanlığı.(doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlar çünkü kimsenin işine gelmez) ben sadece bana enteresan gelen bi gözlemimi yazdım. polemik çıksın diye yazmadım.

zaten hayat yeteri kadar tatsız niye burda dalaşayım birileriyle ruh hastası ismail miyiz arkadaşım.ayrıca motor kullanan kızlar araba kullananlardan daha becerikliler takdir etmek lazım.(kask takmayanlar hariç)

özgür kız nil karaibrahimgil modeli tiplere sempatiyle bakmıyorum çünkü hayattaki tek değeri limitsiz özgürlüğü olan bencil,sadece almayı bilen ama vermeyi bilmeyen ruhsuz duygusuz megaloman tipleri çağrıştırıyor bana. motor bunların limitsiz özgürlük tutkularını tatmin ediyor sanırım. yani bu da benim kişisel görüşüm.katılmayabilrisiniz saygı duyarım)

benim tepkim bunlara türk kimliğine değil

1.Fazla alınganlık yaptın...Bende doğruları açık ve net yazmaya çalışırım ama kendimi hiç hedef tahtası gibi hissetmedim...Bende polemik olsun diye cevap yazmadım...kendi gözlemlerimle paylaşımına ortak olmaya çalıştım...Ama sen "Neden bütün Dünya neden bütün gezegenler benim üzerime geliyor" diye Hisseli Harikalar Paranoyasına kendini adamışsın...

2.Evet hayat yeteri kadar tatsız...

3.Limitsiz duyguları tatmin etmek yanılgı bence...Altında dediğin gibi mondıal varsa ve biz motordan biraz anlayan insanlarsak bu markanın ve üzerindeki kızın ne denli karizmatik olamayacağını düşünmekten kendimizi alıkoyamazdık...Eğer genellemende Mondıal demeyipde VESPA ie gezen kızlar deseydin burada sana katılabileceğim noktalar olurdu...

4.Türk Kimliğine zaten kimsenin ve senin birşey dediği yok...Burada ucuz Milliyetçilik popülizmine kapılıp faullu hareketler yapmak tarzım değildir...

geç cevap yazdım çünkü kafamı bir süredir toparlayamıyorum...sevgiler...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    VOLKSWAGEN GOLF FSİ
    Alıntı raven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iki bayan sürücü...
    koptum beaaa.valla doğru iki bayan sürücü
    resimdeki arkadaşta ne güzel poz vermiş öle yaa,motorla bütünleşmişşarkadaşlar yanlış bi şey olmasın sakın,o arkadaşa karşı duygusal bi hezeyan yaşıyom.hemde bu saatte..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    yok alınganlık falan yapmıyorum sorun değil.o kızlar mondial sürüyolar genelde çünkü motorlar kiralık oluyor. satın alanları da mondial alıyor çünkü kadınlar kolay kazıklanır.

Motosikleti
    Alıntı BY_SHADOW adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    koptum beaaa.valla doğru iki bayan sürücü
    resimdeki arkadaşta ne güzel poz vermiş öle yaa,motorla bütünleşmişşarkadaşlar yanlış bi şey olmasın sakın,o arkadaşa karşı duygusal bi hezeyan yaşıyom.hemde bu saatte..

baba senin hormonlar bu saatte hep zirvede oluyor...Ha diyeceksinki senin olmuyormu...Olmazsa şaşarız tabi...bir problem var demektir o zaman...Allah göstermesin...

Rezzanda unutulacak isim değilmiş bu arada...seni bayağı bir yıpratmış
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Forumdan Uzaklaştırıldı
    vala ne yalan söyliyim benim hormonlar sabah uyanınca zirvede oluyo.

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    baba senin hormonlar bu saatte hep zirvede oluyor...Ha diyeceksinki senin olmuyormu...Olmazsa şaşarız tabi...bir problem var demektir o zaman...Allah göstermesin...

Rezzanda unutulacak isim değilmiş bu arada...seni bayağı bir yıpratmış
    mete sen daha buradamısın bir bayan arkadaş motosikletçi bayanlar grubu kuracaktı sende katılacaktın hani bacım ameliyat oılunca iletişim kuralım takıldığın yerlerde yardımcı olayım

Motosikleti
    Alıntı raflar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vala ne yalan söyliyim benim hormonlar sabah uyanınca zirvede oluyo.

bende anlamam neden acaba...Yani neden sabah bu kan dolaşım işlemi hızlı oluyor...Boğa oluveriyoruz...

topik dağıtma ve imha ekibi işbaşında kusura bakma raflar...

ahanda hatta benim dedoş var...

bbaday ...oda şimdi kitler bişeyler...

Alıntı bbaday adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete sen daha buradamısın bir bayan arkadaş motosikletçi bayanlar grubu kuracaktı sende katılacaktın hani bacım ameliyat oılunca iletişim kuralım takıldığın yerlerde yardımcı olayım

evet yanılmamışım...

Ben sözcüleri olacağım hayatım...Bu yola baş koydum...

Hanımefendilere yapılan zulüm artık bitsin...

oda şimdi kitler bişeyler
    seve seve dediğim gibi takıldığın yerlerde ararsın pratik yapa yapa hallederiz

bu arada yazdıklarımda hormonlarımın bir suçu yok hepsi kinroad ın suçu

Motosikleti
    seve seve dediğim gibi takıldığın yerlerde ararsın pratik yapa yapa hallederiz

dedeciğim bugün Mübarek Gün...Duş aldın dimi...Hani vibrasyon vardı ya senin Kı(n)road da...Merak ettiğim bi mevzu var...Mesela 100 e vurdun motoru...titreşim zirvede...o titreme sendede olduğunda yani doruğa çıktığında hakimiyeti nasıl sağlıyorsun motorda...

dedeciğim bugün Mübarek Gün...Duş aldın dimi...Hani vibrasyon vardı ya senin Kı(n)road da...Merak ettiğim bi mevzu var...Mesela 100 e vurdun motoru...titreşim zirvede...o titreme sendede olduğunda yani doruğa çıktığında hakimiyeti nasıl sağlıyorsun motorda...
    güzel bir soru moto sohbete başlık açacağım hemen sağa çekiyorum bir sigara yakıyorum ardından yola devam ediyorum

Motosikleti
    güzel bir soru moto sohbete başlık açacağım hemen sağa çekiyorum bir sigara yakıyorum ardından yola devam ediyorum

100 metrede bir keyif sigarası yakarsan kanserden gidersin...sana günde 2 paket yetmez artık...

100 metrede bir keyif sigarası yakarsan kanserden gidersin...sana günde 2 paket yetmez artık...
    bi topic in içine etmekde üstümüze yok aslında modların bizi görevlendirmesi lazım istemedikleri ama tepkiden hemen kitlemedikleri topicleri bulandıralım dün skullhunter topic konu dışına taştığından kitlenmiştir yazdı kimin suçu acaba

Motosikleti
    kanka ben bu polemik işinden epmek yiyorum zaten...

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler