Oooo kütük kardeşimiz gelmiş sen şimdi polemiğe de susamışsındır. Bak kızlar iki espriyi kaldıramadı yine yüklendiler bize hadi bakayım top sende. Bu arada hoşgeldin, nerelerdeydin?
Oooo kütük kardeşimiz gelmiş sen şimdi polemiğe de susamışsındır. Bak kızlar iki espriyi kaldıramadı yine yüklendiler bize hadi bakayım top sende. Bu arada hoşgeldin, nerelerdeydin?
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Tatil yörelerinde mondial kullanan hanım kızlarımızı severek ailecek izleriz.
Mondial kullanmarını ayrıca canı gönülden destekliyorum. Kendilerinin centilmence yardımlarımıza mazhar olma ihtimalleri vespa kullananlardan daha fazladır.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Bakın bu cici kızımız da scooter'cı.. Şimdi gel de bu kızcaazı eleştir.. İnsan taş olur valla söyliyim..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
hocam valla ne diyim.kemer,alanya, side civarlarında mondial scooterın üzerinde bikiniyle turlayan afet ruslar ve diğerleri ,,,,,,,,,,,,,,,yörenin mobiletli,pantolona sokulmamış beyaz gömlekli,zincirli cüzdanlı, saçında yarım kilo jöle olan arap gibi kara tenli gençlerinde müptelalık yapmıştır.bu krolar mondiallerle turlayan bikinili tabiat harikalarının peşine takılmakta tacşz etmekte zaman zaman bu eylemin sonu yeşil bereli turizm jandarmasının kısa copunun ucunda bitmektedir.(bi kere gördüm elimdeki pide arası döneri arabanın içine döktüm,gülmekten kasıklarıma ağrılar girdi.)
canım yarım kilo polemik istedi burdan mı alınıyor acaba
cep telefonları yüzünden iett otobüslerinin frenlerinin boşaldığını hiç mi duymadınız haberlerden(mercedes 0345 için)her yerine yapıştırıyolar o uyarıları
bu arada resim de çok harikaymış.scooter ci kızlara laf yok(güzelleri için hehehe)
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
gene söylediğim gibi konunun uzmanı değilim.kişisel görüşüm mercedes firmasının bugun için telefondan etkilenecek otobüs yapmayacağı yönünde.ancak bu otobüsler neredeyse 1995-96 yıllarından beri istanbulda ve o zamanlar cep telefonu ülkemize yeni girmişti.
o zamanlarda telefon ve hat çok pahalıydı ve cep telefonu kullananlar zaten otobüse binen tipler değildi.mercedes olmayan tehlikeye karşı niye önlem alsın.
hem o otobüsler alman tüketici için değil türk yolcu için yapıldı. tabi ki AB standartlarında yapmazlar..yeni modellerde sorun olmaz ama ilk gelenlerinde sorun yaşanabilir diye düşünüyorum.
zaten 15 20 dakika telefonla konuşmazsak da ölmeyiz. o kadar önemli adamsan o otobüste ne işin var BMW ye bin derler adama.
bu ülkede insan hayatı çok değersiz olduğu için ve hiç bir şey için önlem alınmadığı için otobüste telefon açmayı uygun bulmuyorum.....artık kavga da etmiyorum.dağdan inmiş,,,,şehirlileşememiş,kuraltanımaz anarşist organizmalar yüzünden karakolluk olup zamanımı heder temenin bi alemi yok.allaha emanetiz.
1.Fazla alınganlık yaptın...Bende doğruları açık ve net yazmaya çalışırım ama kendimi hiç hedef tahtası gibi hissetmedim...Bende polemik olsun diye cevap yazmadım...kendi gözlemlerimle paylaşımına ortak olmaya çalıştım...Ama sen "Neden bütün Dünya neden bütün gezegenler benim üzerime geliyor" diye Hisseli Harikalar Paranoyasına kendini adamışsın...
2.Evet hayat yeteri kadar tatsız...
3.Limitsiz duyguları tatmin etmek yanılgı bence...Altında dediğin gibi mondıal varsa ve biz motordan biraz anlayan insanlarsak bu markanın ve üzerindeki kızın ne denli karizmatik olamayacağını düşünmekten kendimizi alıkoyamazdık...Eğer genellemende Mondıal demeyipde VESPA ie gezen kızlar deseydin burada sana katılabileceğim noktalar olurdu...
4.Türk Kimliğine zaten kimsenin ve senin birşey dediği yok...Burada ucuz Milliyetçilik popülizmine kapılıp faullu hareketler yapmak tarzım değildir...
geç cevap yazdım çünkü kafamı bir süredir toparlayamıyorum...sevgiler...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yok alınganlık falan yapmıyorum sorun değil.o kızlar mondial sürüyolar genelde çünkü motorlar kiralık oluyor. satın alanları da mondial alıyor çünkü kadınlar kolay kazıklanır.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
vala ne yalan söyliyim benim hormonlar sabah uyanınca zirvede oluyo.
bende anlamam neden acaba...Yani neden sabah bu kan dolaşım işlemi hızlı oluyor...Boğa oluveriyoruz...
topik dağıtma ve imha ekibi işbaşında kusura bakma raflar...
ahanda hatta benim dedoş var...
bbaday ...oda şimdi kitler bişeyler...
evet yanılmamışım...
Ben sözcüleri olacağım hayatım...Bu yola baş koydum...
Hanımefendilere yapılan zulüm artık bitsin...
seve seve dediğim gibi takıldığın yerlerde ararsın pratik yapa yapa hallederizoda şimdi kitler bişeyler
bu arada yazdıklarımda hormonlarımın bir suçu yok hepsi kinroad ın suçu
kanka ben bu polemik işinden epmek yiyorum zaten...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)