Netflix için 2 kişilik yerim mevcut
Reklamlar
-
En Yüksek Paket Olan 199 TL 4K UHD Paket Tek Profil Satış Fiyatıdır.
Sürekli Aynı Hesaptan Devam Etmek İsteyenler İçin Ortak Tek Profil 6 Aylık 300 TL 12 Aylık 600 TL
Not: Kendi kullandığım hesaptır. Kimse kimsenin profiline giremez herkes pin koyabilir.
(Aynı Hesaptan Sürekli Devam Edersiniz. Kendi Açtığımız Parası Ödenmiş Hesap %100 Garantili)
Ödemeleri 6 aylık ya da yıllık alıyorum uğraşmamak için.
2021'nin Ocak Ayından Beri Ortaklı Kullanım Vardır. İsteyene Ekran Görüntüsü atılır.
WhatsApp Destek: wa.me/908503037953
Reklamlar
-
Netfilix paylaşımı kapatmadımı.Hala kullanılabiliyormu.
-
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Netfilix paylaşımı kapatmadımı.Hala kullanılabiliyormu.
biz 4 farklı evde kullanıyoruz valla hala ama yakalanırsan kapanıyor sanırım, aile paketi oldugu ıcın aynı evde olması lazım diye bişi duymustum.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
2 kişi ayrı evde kullanıyoruz hocam
-
Biz de 4 ayrı evde kullanıyoruz ama son 1-2 aydır sürekli hata verip atıyor, doğrulama istiyor
-
youtube premium aile grubu varsa dahil olabilirim?
-
tomass adlı üyeden alıntı
Biz de 4 ayrı evde kullanıyoruz ama son 1-2 aydır sürekli hata verip atıyor, doğrulama istiyor
başka bir evdeki patlamıştı; dogrulama ile onay verdik. ona onay verince benim evdeki patladı.
secenekler arasında "seyahatteyim" diye birşey var, evımde onu sectıgımden beri patlamıyor bilgin olsun :D
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)