Beylik pazarı yaz. Pınarkule ilkokulu yanı.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
Cerrahpaşa Food Technologies ; asıl alanı Tıbbi Cihazlar olan Cerrahpaşa A.Ş. nin gıda teknolojileri üzerine yatırımları sahada gıda ürünlerinin direk tanıtımı ve pazarlaması ile emin adımlarla ilerliyor. Markanın hali hazırda başarılı bulduğum sucuk ürünlerinin yanısıra içecek çeşitlerinide deneme fırsatım oldu. Tüm motorcu arkadaşlarıma 2024 senesinin bahar ve yaz aylarında kamp ve mangal sefalarında Cerrahpaşa Sucuklarını tercih etmelerini tavsiye ederim. http://www.cerrahpaşasucuk.net
Üstadım biz hanımla sucuk olmayan kahvaltıya oturmayan bir çiftiz. (hanım adanalı
Bir çok marka deneyimledik en begendiğimiz ;
biraz reklam gibi olacak ama kimden ne aldığınızıda bilmek önemli Sencer Solakoğlunun (bu adamın tarım hayvancılık bakanı olması gerektiğini düşünüyorum merak eden google it) markası olan Feyz sucuk şuraya linkini bırakıyorum
https://www.shop.feyzciftligi.com/urun/dana-sucuk
Alana yiyene şimdiden afiyet olsun.
Sulama kanalında at eşşek kemikleri bulundugu haberınden beri ben bilinir markalardan şaşmıyorum
Namet (en fazla) , Pınar ve maret katkının dibine vuruyorlar hatta şöyle bir durum var .Mareti de namet üretmesine rağmen maret de daha az katkı maddesi var.Pınar mangal sucuk diye birşey çıkarmış dana eti yağı ve hindi etinden oluşuyor.bunları alacağıma köfteci yusuftan alırım.
Benim gözümde en güzel sucuk kimyasal bir madde içermeyen kasap sucuğudur, bunun üstünüde 1 hafta sucuk kurutulup yenirse yeme yanında yat. Sucuk ne tavada ne de ocakta güzel oluyor, sucuk odun ateşini yemeli odunun tütsüsünü çekmeli ve az pişirip yağlı bırakıp ekmeğin arasına atıp gömmeli.
Ankara da SULTAN SUCUK yerdim..Kayser, dolaylarının sanırsam..İzmirde bulmak imkansız..
Saraybosna'dan yeni döndüm, artık bizim sucukların hiçbiri favorim değil maalesef. (Zaten sucuk pek sevmem, ama oradakiler bir başka, çok sevdim.)
Marketten alınabilecek en yenilebilir "nefsimi köreltsin" denilebilecek sucuk, F/P olarak Cumhuriyet'in sucukları gibi.
Bunun dışında gerçek bir sucuğun kilosu, bugünün parasıyla 1250 TL - 1500 TL civarlarında gezer. Kilosu 600-700-800 TL olan sucuğu sadece bilim adamları sever.
Onlar da laboratuvarda deney yapmak için severler.
Susurluk istanbul kasabı şiddetle tavsiye ederim. Yine manyas esen kasap.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)