Üretim yapıyoruz destek verir misiniz ?
Reklamlar
-
Öncelikle merhaba herkese, Bluetooth hoparlör üreten Türk, genç ve dinamik bir firmayız. Ürünümüzün Vatan, D&R, Teknosa , Mediamarkt gibi büyük yerlerde ve ek olarak Hepsiburada, Trendyol gibi internet pazar yerlerindeki satıcılarda satılmasını istiyoruz. Bu konumlarda çalışan veya tanıdıkları olan bize yardımcı olabilecek kişilerin desteklerini bekliyoruz.
Bizim başarmamız sadece bizim hayatımızı değil bizi tanıyan ve takip eden bir çok gencin hayatını değiştirecek. Sadece tüketen değil, üreten bir Türkiye için bize yardımcı olursanız çok seviniriz ❤️.
Reklamlar
-
Yolunuz ve bahtınız açık olsun.
Başarılı olmanızı diliyorum.
-
Teşekkür ederim Güven bey ☺️ Instagram adresimizi paylaşmamız yasak mı bilmiyorum adminler yasaksa silebilirler lunacomputer.ig yazarak bizi takip edebilirsiniz
-
Ürünleri keşke tanıtsaydın belki ben bile alırdım..
-
hepsiburada, trendyol gibi yerlerde dükkan hesabı açıp öyle satış yapılıyor ama detayını bilmiyorum, sitelerin bir yerlerinde açıklama vardır kesin.
-
Eren_Alp adlı üyeden alıntı
Öncelikle merhaba herkese, Bluetooth hoparlör üreten Türk, genç ve dinamik bir firmayız. Ürünümüzün Vatan, D&R, Teknosa , Mediamarkt gibi büyük yerlerde ve ek olarak Hepsiburada, Trendyol gibi internet pazar yerlerindeki satıcılarda satılmasını istiyoruz. Bu konumlarda çalışan veya tanıdıkları olan bize yardımcı olabilecek kişilerin desteklerini bekliyoruz.
Bizim başarmamız sadece bizim hayatımızı değil bizi tanıyan ve takip eden bir çok gencin hayatını değiştirecek. Sadece tüketen değil, üreten bir Türkiye için bize yardımcı olursanız çok seviniriz ❤️.
Bir gün yüksek teknoloji üretebilen büyük bir şirket olabilmeniz dileğiyle.
Yolunuz açık olsun.
-
Ben tam olarak ne istendiğini anlamadım. Trendyolda ürününüzü satıyorsunuz zaten.Elektronik ürün satan mağazaların sizin ürününüzü de satışa koymasını mı istiyorsunuz ?
-
hocam web sitesine girdim, tanıdım vidyosunu izledim. ürünün doğru düzgün fotoğrafı yok. kontrast berbat olduğu için fotodan hiç bir şey anlaşımıyor.
-
Adam konuyu yazıp gitmiş
Mevzu ürün bu ama zaten satıyorlar ürünü trendyolda ürün satışı var.Anlatmak istediği başka birşey galiba
Pazaryeri: Trendyol
Satıcı: LUNA COMPUTER
Kargo: 100 TL ve Üzeri Kargo Bedava
Stok Durumu: Stokta Var
Ürün Kodu: 1059196
Ürün Bağlantısı: https://www.trendyol.com/marka/urun-sayfasi-p-373478190
Fiyat Geçmişi:
⏰ 18/07/2023 -> 1399 TL
⏰ 30/11/2022 -> 979 TL
En düşük fiyat: 979 TL
En yüksek fiyat: 1399 TL
Ortalama fiyat: 1189 TL
-
30 Temmuz 2023, 23:03
tecrube0 adlı üyeden alıntı
Adam konuyu yazıp gitmiş
Mevzu ürün bu ama zaten satıyorlar ürünü trendyolda ürün satışı var.Anlatmak istediği başka birşey galiba
Pazaryeri: Trendyol
Satıcı: LUNA COMPUTER
Kargo: 100 TL ve Üzeri Kargo Bedava
Stok Durumu: Stokta Var
Ürün Kodu: 1059196
Ürün Bağlantısı:
https://www.trendyol.com/marka/urun-sayfasi-p-373478190
Fiyat Geçmişi:
⏰ 18/07/2023 -> 1399 TL
⏰ 30/11/2022 -> 979 TL
En düşük fiyat: 979 TL
En yüksek fiyat: 1399 TL
Ortalama fiyat: 1189 TL
https://www.youtube.com/watch?v=KZRteNjYd7I
Çok teşekkür ederim hocam bu bilgileri yazdığınız için ben forum kültürüne çok sahip birisi değilim, neler yasaktır neler değildir pek bilmediğim için yazmadım. Ürünümüz;
* bluetooth 5.0 destekli
* Lunapp adında kendi uygulamasına sahip
* Type C ile uyumlu
* 12 saat dinleme deneyimi
* 3D RGB aydınlatma
* 10 Farklı renk modu sunuyor.
Yakında EQOO 2 adıyla cihazımı da tanıtmış olacağız. Burada anlatmak istediğimiz pek anlaşılmamış evet kendi trendyol hesabımızda satıyoruz ama yeterli değil daha çok yerin satmasını istiyoruz bu bağlamda tabiki perakende olarak alacak insanlara ihtiyacımız olduğu kadar şuanda bize destek olarak toptan alış yapacak şirketlere de çok ihtiyacımız var bu yüzden bu konuyu açtım ☺️
-
31 Temmuz 2023, 00:31
melik@piasa.com.tr
Toptan fiyatlarini ve ürün listesini gönder üstad bakalim satabilirmiyiz
-
31 Temmuz 2023, 00:59
mchi adlı üyeden alıntı
melik@piasa.com.tr
Toptan fiyatlarini ve ürün listesini gönder üstad bakalim satabilirmiyiz
En kısa zamanda gönderiyorum hocam ❤️
-
31 Temmuz 2023, 08:07
ulkerhan adlı üyeden alıntı
hocam web sitesine girdim, tanıdım vidyosunu izledim. ürünün doğru düzgün fotoğrafı yok. kontrast berbat olduğu için fotodan hiç bir şey anlaşımıyor.
Bunu es geçme. Sonuçta insanlar buna göre değerlendirecek
-
31 Temmuz 2023, 13:01
Tanıtım videosunu beğenmedim sanki ilkokul çocukları yapmış gibi; daha düzgün emek isteyen bir çalışma yapmanızı tavsiye ederim.
Sonuçta kimse sizin ürününüzü üretmek için ne zahmet çektiğinizi bilmez videonuza göre fikir sahibi olacak.
-
01 Ağustos 2023, 02:12
zihnigonen adlı üyeden alıntı
Bunu es geçme. Sonuçta insanlar buna göre değerlendirecek
Düzeltme yaptık ☺️
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:11 ----------
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Tanıtım videosunu beğenmedim sanki ilkokul çocukları yapmış gibi; daha düzgün emek isteyen bir çalışma yapmanızı tavsiye ederim.
Sonuçta kimse sizin ürününüzü üretmek için ne zahmet çektiğinizi bilmez videonuza göre fikir sahibi olacak.
Haklısınız videoyu yayından kaldırdık ☺️ Instagram hesabımızda sabitlenmiş gönderiler arasında yeni tanıtım videomuz mevcuttur ❤️
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler