Selamlar
Stanley demeyin uygun fiyatlı sadece evden işe birşeyler götürmek için min 0.33 max 0.5 l birşey bakıyorum.
Önerileriniz var mıdır
Selamlar
Stanley demeyin uygun fiyatlı sadece evden işe birşeyler götürmek için min 0.33 max 0.5 l birşey bakıyorum.
Önerileriniz var mıdır
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Dechatlon'dan bakılabilir. Stanley'e göre gayet uygundu.
Soğuk su içmek için düşünüyorsanız akşamdan buzluğa bir pet şişe su koyup dondurun. Sabah giderken ufak deliği olan kapak takın baş aşağı taşıyın eriyen su damlasın, dışına da balonlu naylon sarın bütün gün buzunuz hazır.
Soğuk su içmek istediğinizde üzerine su koyun ve için sonra delik aşağı gelecek şekilde bir kenara bırakın.
zojirushi tavsiye ederim.
Decathlon Stanley ile aynı fiyatsa bu bişeyler fısıldıyor bence
Thermos da bakabilirsin, ama yine benzer bir para vermek gerekiyor işe yarayan bir termos için. İyi yanı, çok uzun yıllar kullanabiliyorsun.
Nespresso nun termosu. Gayet kullanışlı. En büyük avantajı içme kısmı. Uygun gelirmi bilemem tabi
"Çok Bilen Çok Yanılır"
Yürüdüğü yolda iz bırakmayan o yoldan geçmiş sayılmaz ...
Yurt içi ve yurt dışı sayısız geiz ve kamp yapmış biri olarak,Gündelik hayatta da evden kendi yemeğimi kendim pişirerek hayatı sürdüren biri olarak Yemek kapları dahil
Isı yalıtımda 1 numara Zojirushi Peşine Stanley gelir
Stanleyin en büyük özelliği ıso yalıtımı değildir Stanleyi Stanley yapan sağlamlığıdır...Tabi eski Stanleyler...
O da günümüz koşullarına uydu hafifledi çift duvarlı yalıtımı azalltı Ama hala sağlamdır 10 yıldır aynı yemek termostu ve 1 Lt matarayı kullanmaktayım hala aynı
Ofis ev kullanacaksanız,mptpr arkasında taşımayacaksanız Zojirushi öneririm
değerli arkadaşlarım; stanley demeyin uygun fiyatlı öneri istiyorum dedım %90 ı stanleyden pahalı öneriler geldi
allah askına sızdırma yapmayan idare edecek 200 liralık bişi arıyorum ben :D
Stanley'in piyasada çakmaları olduğundan şüpheleniyorum.
BİM'e stanley gelmiş, ucuzmuş da, koşup alalım diyerek aldığmız 1 litrelik stanley termos içindeki çayı sıcak tutamıyor. Taklit olduğundan şüpheleniyoruz.
Bimin sattığı stanleylerde Kutup Ayısı Firma Onaylı Şüpelenmenize gerek yok
Termos kullanımıyla ilgili şunun da altını çizeyim Kaynar suyu önce termosta doldurun ağzını kapatmasanız da olur 30 sn kadar bekletin sonra tekrar kaynatın termosta koyun ama full doldurmayın ve suyu kaynattıktan sonra 20,30 sn bekleyip termosta öyle koyun içerideki sıcak basınç termost silikonlarına zamanla zarar verebilir
Stanleyin de ömür boyu garantisi türkiyede 25 yıla inmişti galiba:d
Ucuz termost önerisi yapamıyorum BPA (Kanserojen)Özelliği ve içerisine koyduğunuz sıvı yada kayı gıdanın tat kaybetmesi pek iyi karşılanmıyor
İhtimall Ben hala 10 yıllık beklki daha eski yemek termostum ve 17 Ozluk master serisi içecek termostumu kullanıyorum
Tır şöförleri de genelde Stanley kullanır ama dediğim gibi zamana uyma durumu neticesinde ağırlığını azaltmak için sanki sanki kalitesinide azalttı gibi bu tartışılır ama eski sağlamlığı kalmadı
https://yoldabirivar.wordpress.com/
ben lumin termos kullanıyorum 160 lira ödemiştim bir kaç ay evvel
memnunum
Soğuk sıcak tutmasada olur diyorsan decathlon yalıtım yok ürünlerde 2 3 saat sıcak tutar ama ömür boyu garantili 24 saat sıcak soğuk tutsun istiyorsan stanleyden şaşma ben aldım çok memnunum
Uzun yolda güneş altında yanan topcase'deki Dechatlon termos soğuk suyu en az iki saat soğuk tutabiliyor. O şartlar için gayet başarılı diyebilirim. Motosiklet yolculuğu yaparken en fazla 2 - 2,5 saatte bir mola vermek, benzin falan almak gerekiyor zaten, dolayısıyla yeterli. Tabi ki 8-10 saat veya üstü bekleniyorsa Stanley vb. bir şeye bakmak gerekiyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)