dilime hakim olduğum için bu kadar kibarım zaten, bunu da hak etmiyorsun, sana çok ağır şeyler söylerim fakat forum yöneticilerini zor durumda bırakmak istemiyorum çünkü onlarda gelip keyfi olarak üyelere ceza vermiyorlar. onlar burada güzel bir ortam olsun istiyorlar. şimdi konumuza gelelim.
..............
1- zeka olarak problem yaşadığını düşünüyorum ama yine de tekrar ediyorum belki anlarsın, öncelikle rte nin gitmesi için garanti seçilecek kişiyi aday yapman lazım. bende sana bunu anlatamıyorum, sen en sağlam adayını çıkardın mı? çıkarmadın, o zaman "rte yi kimse deviremez" cümlesini kuramazsın, ama en sağlam adayı çıkarsaydın o zaman bunu söyleyebilirdin ve zaten kimse kızmazdı.
yani madde 1 ile sen ne yaptığının farkında mısın? aklımızla dalga geçmektir bu, ne hikaye anlatıyorsun sen?
..............
2- bence chp bile devirebilir fakat senin demokrat deden şu anda belediye seçimleri var iken faik gibi adamları vasıtası ile kendi ayağına sıkmakta, ulen işi gücü bıraktınız Tanju Özcan ile uğraşıyorsunuz.
belediye seçimlerinde ben chp nin kaybetmesine üzüleceğimi mi sanıyorsun? ben zaten memnun değilim ki chp belediyelerinden, ben sadece tekrar akp nin kazanma olasılığına üzülüyorum.
chp var olduğu süreç içerisinde diğer muhaliflerin önünü kapadı. hatta ben 2018 belediye seçimlerinde iyi parti adına müşahit iken orada chp li yetkililerin alaycı tavırlarına maruz kalmıştım unutmuyorum.
ne oldu sonra? tıpış tıpış iyi parti ile ittifak oldunuz, tükürdüğünüzü yaladınız, alay ederken ki haliniz ile ittifak olduktan sonraki halinize bakınca ben sizin ne kadar bir karaktere sahip olduğunuzu anlıyorum...
ha ben mi? hiç bir parti babamın oğlu değil, yarın çok yanlış yaptığını görürsem Zafer Partisinin yanlışlarını elimden geldiği kadar dile getiririm ama sizde o yok.
siz çifte standartsınız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------
kılıçdaroğlu şu anda partisinde kalmak ile gerçekten de proje olduğunu kanıtlıyor şu anda. levent gültekin doğrumu söylüyor diye düşünürken kk nin şu anda belediyeleri de kaybetmeye oynamasını izledikten sonra sanıyorum ki kılıçdaroğlu gerçekten de bir proje, akp ye kazandırmak için gelmiş bir şahıs.
levent gültekin ne dedi;
"kemal kılıçdaroğlu kazanamayacağını bile bile bu seçimde aday oldu. bu bir yorum değil, bu bir bilgidir. geçen yıl nisanda gittim kemal bey'e, dedim ki 'kemal bey, ben bir kitap yazdım akışa göre siz aday oluyorsunuz ve seçimi kaybediyorsunuz' dedim. 'lütfen' dedim. 'ülke için bu seçim son şans, bu şansı heba etmeyin' dedim. bana ne dedi biliyor musun, '
levent ülke bitti hiçbirimizin kurtarma şansı yok'. aynen böyle dedi"
https://www.youtube.com/watch?v=SBUbN_17e_g
https://www.youtube.com/watch?v=Q6A3FYNXioE