Şööööyle her gün bi santim , bi santim iyiye gidiyo. biraz yavaş da olsa olumlu . eh bizim de zaten aceleynen işimiz yok. Vesselam.
İnternetten 10 bin lira üzeri alışveriş yapmaya çalışıyorum, satıcılar siparişi onaylamıyor, ürünü satışa kapatıp zamlı fiyattan geri açıyor.
Weak are prey
Ufuk abi bu konuda sonuna kadar haklısın, bu zamlar gelmeden önce gittim tepeden tırnağa ekipman aldım taksite böldürdüm sonra motosikletime yedek parçalar aldım maalesef taksit yapılmıyordu ama 1 ay sonraya ertelenmesi beni bütçe açısından rahatlatan bir durumdu, motosikletime aldığım yedek parça 5378 tl civarı tuttu zam gelince büyük ihtimal 6000 lirayı geçer. Bir şey almak için son virajdayız
yakın zamanda 3 sıfırlı TL olacak halı altına süprülmüş popülist helikopterden havadan para şaçmanın sonucu
kaan, her daim bütün kalbim demirden beygircilerle birlikte olmasına rağmen,galiba bizden geçmiş bu 2 teker SEVDASI.68 sene pek de az değil. Sankim 2
tekerden çoklu tekere geçmenin vaktini bilem kaçırmışız. Yoksam Ezrail Aleyhisselam karşı taraftan EL SALLAYUP, GÖZ KIRPIYO.Vakti saati geldiğinde nasıl
olsa teslim edeceğuk bu EMANET i de, geride kalanlara bir başka SIKINTI yaşatmasak mı ola ? Ha ecelimiz bir araç tepesinde deyu yazılıysa, o bizi otumofil tepesindeyken bilem bulur da , SEBEBİ biz olmayız diyin düşünüyom.
bursevi
Bir 4 teker işine girdik ama, bakalım. Şimdide yerliler için ÖTV düzenlemesi muhabbeti dolanıyor. Elmizde patlamaz umarım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:59 ----------
Olmuşla ölmüşe çare yok derler. Gerisi bir şekilde hallolur.
Yerliler denilen TOGG'dur. Diğerleri ecnebi hep.
Sevinin çocuklar
Övünün çocuklar
MB : dolar 26
Süper. Allahım, reisi milletin başından eksik etme.
hocam elinde dolar yada altın falan olan varsa bozdursun, gidişat çok kötü, döviz stoğu olan varsa hemen bozduralım.
özellikle akp tanıdıklarımız varsa onlara söyleyelim öncelikle, sizin dolarınız mı önemli yoksa vatan mı önemli? elinde dövizi olan vatanı için onu kamu bankalarına satsın.
biz bize yeteriz, hükümet yakında yine millete iban dağıtmaya başlar, oradan da altın hesaplarınız dan da ekleme yapabilirsiniz.
%52 böyle istedi.
İtaat edeceksiniz. Demokrasi böyle bir şeymiş.
Ver yetkiyi, gör ebeninkini
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)