MT ekonomi kürsüsü (akp liler de gelebilir)
Reklamlar
-
07 Haziran 2023, 17:39
Nolcak bu memleketin hali dostlar..
Bende iki koca cocuk var(rottweiler) surekli daha kalitesiz mama aliyorum :/ Eskiden Hills yerlerdi,simdi ise... :(
Tüyleri guzel olsun,vitamin alsin diye bol havuc verirdim.Simdi bir havucu ikiye boluyorum :(
Gunde 3 er adet ceviz yerlerdi(sabah,ogle,aksam),simdi birer tane,sadece sabah...yavrum artik kabuklariyla yiyor :(
Ulannn ya yuzde 52. Sizin ben var yaa..
Reklamlar
-
07 Haziran 2023, 18:49
Yüzde 52 ayda bir et yiyor, halinden memnun. Siz dünyayı yeseniz doymuyorsunuz. Şükür biraz.
-
07 Haziran 2023, 19:24
Bizim kangalımız bile yok. Haline şükret ya hiç olmasa...olmasa derdinde olmaz ver gitsin onları ...
-
07 Haziran 2023, 19:36
Hırbonen yine mi şutlandı mı?
C++ hesabından devam ediyor.
-
07 Haziran 2023, 20:57
artık havuç ta veremezsin kilosu olmuş 40 tl
hatta kendin bile yiyemezsin
-
07 Haziran 2023, 21:07
C++ adlı üyeden alıntı
Nolcak bu memleketin hali dostlar..
Bende iki koca cocuk var(rottweiler) surekli daha kalitesiz mama aliyorum :/ Eskiden Hills yerlerdi,simdi ise... :(
Tüyleri guzel olsun,vitamin alsin diye bol havuc verirdim.Simdi bir havucu ikiye boluyorum :(
Gunde 3 er adet ceviz yerlerdi(sabah,ogle,aksam),simdi birer tane,sadece sabah...yavrum artik kabuklariyla yiyor :(
çocuk olur ise bir ihtimal alabilirim.
can't be worried about that shit. life goes on man.
-
07 Haziran 2023, 21:10
Bir bakışı canlar yakar ,gülüşüne cihan değer ,yavru ceylan gibi kaçar, seke seke çaydan geçer, Nazo gelin ayağına takar hal hal :D
-
08 Haziran 2023, 08:53
C++ adlı üyeden alıntı
Hırbo Bey belli ki siz zeki bir insansınız ve bu durumda demokrasinin çalışmadığını düşünüyor olmalısınız ya da bize uygun olmadığını. Sanırım demokrasinin düzgün bir sistem olduğunu düşünseydiniz yukarıdaki alıntı gibi bir tepki vermezdiniz.
O halde toplumun eğitim düzeyi artmadıkça (ki eğitim düzeyi artsa bile bizim kültür kalitemizin artması çok daha zor; yani bizim toplumdan hiçbir şey olmaz) demokrası yerine nasıl bir yönetim biçimi seçmeliyiz?
Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]
Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]
-
08 Haziran 2023, 10:22
akp ye uye ol benım gıbı ben pes ettım oldum artık akp lıyım ofıse erdoğan posterı bıle astım
-
08 Haziran 2023, 11:13
erensel adlı üyeden alıntı
Hırbonen yine mi şutlandı mı?
C++ hesabından devam ediyor.
Kaç hesabın var Hırbo ? 3 ten sonra bıraktım ben saymayı. Yazışından anlıyoruz artık tüm forum.
-
08 Haziran 2023, 11:27
Ağlanacak halimize güldüm
-
08 Haziran 2023, 11:29
Gökhan_Aygün adlı üyeden alıntı
Hırbo Bey belli ki siz zeki bir insansınız ve bu durumda demokrasinin çalışmadığını düşünüyor olmalısınız ya da bize uygun olmadığını. Sanırım demokrasinin düzgün bir sistem olduğunu düşünseydiniz yukarıdaki alıntı gibi bir tepki vermezdiniz.
O halde toplumun eğitim düzeyi artmadıkça (ki eğitim düzeyi artsa bile bizim kültür kalitemizin artması çok daha zor; yani bizim toplumdan hiçbir şey olmaz) demokrası yerine nasıl bir yönetim biçimi seçmeliyiz?
Hakettiği gibi yönetiliyor toplum, sorun yok.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
08 Haziran 2023, 13:46
Gökhan_Aygün adlı üyeden alıntı
Öncelikle ben hirbo degilim.Neden herkes boyle dusunuyor bilmiyirum.
Demokraside bir acik var.
Oy kullanmak icin ehliyet olmali.Sadece dizi izleyen , arada tayyibin kanaljarindan haber dinleyen adam nasil dogru karar verebilir ?
Kuvvetmira nin da cok sevidigi frederik niçe ne demis ? Sen bilirsin ama bilmeyen vardir belki,
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...bHjgg&usqp=CAU
-
14 Haziran 2023, 22:23
C++ adlı üyeden alıntı
Öncelikle ben hirbo degilim. Neden herkes boyle düşunuyor bilmiyirum.
Bilecuk'lu misun?
-
17 Haziran 2023, 10:29
Yakın zamanda "Yıldız Gemisi Askerleri" diye filmi de yapılmış bir bilim kurgu kitabı okudum. Oradaki sistemde yalnızca orduda 2 yıl kadar hizmet etmiş ve aktif çatışmaya girmiş kişilerin vatandaş olup oy kullanmasına izin veriliyordu. Yazara göre oy kullanmayı hak ettirecek doğru nitelik, toplumun iyiliği için kendini feda etmeye hazır olmakmış.
-
17 Haziran 2023, 11:04
Bizde askerlerin bir kısmı oy kullanamıyor ki bence hiçbirinin kullanmaması lazım. Silahlı kuvvetler politize olmamalı.
Öte yandan, hani gurbetçiler oy kullanmasın deyince "Niye kullanmasın, adam TC vatandaşı, kullanmak hakkı" deniyor ya. Askerden gördüğümüz gibi her TC vatandaşı olan illa oy kullanabilecek diye bir şey yok.
-
17 Haziran 2023, 15:23
Mühürle oy kullanma kaldırılıp her seçmenin oy pusulasına oy verdiği partinin/adayın ismini imla kurallarına uygun, tam ve doğru olarak yazması koşulu getirilirse yırtarız.
-
17 Haziran 2023, 18:34
Ekonomi süper , iyi diyenlerin verdikleri röportajlarda ayda yarım kilo kıyma alıyoruz yetiyor demeleri durumumuzu net ortaya koyuyor.. Biz yemeyi seven değil yedirmeyi seven milletiz...
Varın örneklerini siz artırın...
-
17 Haziran 2023, 19:23
Gecen yil eylul sonu,palamutbukunde ustun pazarlikgucumu de kullanarak geceligi 450tl ye kaldim.
Bayramdan once havalrda cok isinmadan bir gideyim dedim.ayni otel bana 2300 tl dedi.
Bu otel 3 yildizli falan degil,pansiyon gibi bisey aslinda.
Bu millet tatil yapabiliyor mu ? Durum cok kotu.
-
17 Haziran 2023, 19:39
C++ adlı üyeden alıntı
Gecen yil eylul sonu,palamutbukunde ustun pazarlikgucumu de kullanarak geceligi 450tl ye kaldim.
Bayramdan once havalrda cok isinmadan bir gideyim dedim.ayni otel bana 2300 tl dedi.
Bu otel 3 yildizli falan degil,pansiyon gibi bisey aslinda.
Bu millet tatil yapabiliyor mu ? Durum cok kotu.
Değerli milletimiz için en iyi tatil alternatifi bayramda köye gitmek.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)