Motosiklet.net zor açılıyor diyenlere.
-
Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapalım.
Web tarayıcısı olarak Internet Explorer alternatifi olan Firefox sayfaların daha hızlı açılmasını sağlayacaktır. Bu programı şurdan indirebilirsiniz;
http://www.mozilla.com/products/down...os=win&lang=tr
Ayrıca geçen günlerde firefox için indirdiğim bir add-on gözle görülür bir vaziyette hız artışı sağlamaktadır. Bunun adresi ise;
https://addons.mozilla.org/firefox/1269/
Not: Firefox tarayıcısı ile indiriniz.
Bu bir reklam değildir.
Sadece dakikalarca bilgisayar basında beklememeniz için bir öneridir.
Umarım işinize yarar.
Herşey motosikletciler için
Reklamlar
-
sağol dostum yine de işe yaradı
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
-
bir de opera deneyin oda hızlı çalışıyor.
-
yukarda bahsi geçen tüm browserleri kullandım en hızlısı mozzilla firefox şu anda halen kullanmaktayım
-
Cihan kardeşim bana yüklemişti inanın çok memnunum yoksa kafayı yiyecektim.sizde deneyin
-
firefox hem hizli hem kullanisli.
ama 20 pencere civarinda makineyi surundurmeye basliyor (amd 64 bit 3000@2.25ghz - 1gb ram)
-
Moderatör (forrap)
Ben zaten uzun zamandır firefox kullanıyorum,tavsiye ederim...Explorer dan çok daha hızlı,özellikle forum sitelerinde firefox çok daha etkili.
-
arkadaşlar firefox da girilen sayfalar nasıl siliniyor bi türlü beceremedim(google da girilenler de dahil)
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
-
death paylaşım için teşekkür ederiz...
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
-
18 Temmuz 2007, 21:56
aydınlı adlı üyeden alıntı
arkadaşlar firefox da girilen sayfalar nasıl siliniyor bi türlü beceremedim(google da girilenler de dahil)
Türkçe mi kullanıyorsun bilmiyorum ama araçlar-özel verileri temizle ya da ctrl+shift+del'e bastığında çıkan pencereden temizleyebilirsin...
-
19 Temmuz 2007, 11:49
arkLar int. exp. ın yerine Safari die bi program varmış bende geçenler de duydum. firefox dan daha hızlı deniyordu. daha doğrusu geliştirilmiş en iyi int. tarayıcısıymış
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler