Kaunos Kral Mezarları ve İztuzu Plajı "Görmeden Dönme" bölümüne eklenmiştir.
Köfteci Haritası v.01
Kaunos Kral Mezarları ve İztuzu Plajı "Görmeden Dönme" bölümüne eklenmiştir.
Köfteci Haritası v.01
Hazır konu hortlamışken istanbul içinde bir köfteci önerisi daha yapayım. "canım köfte çekti ama şimdi ben nasıl gideyim edirne'ye sakarya'ya, sabah iş var " diyen istanbul'lu arkadaşlar için kadıköy bağdat caddesinin girişinde köfteci şükrü'yü önerebilirim. biraz eski ve küçük bir mekan fakat köfteleri pamuk gibi. piyazı ve kullandığı zeytinyağı da gayet lezzetli. birde yanında biber sosu değil de direkt biber salçası veriyor o işte muhteşem oluyor resmen çocukluğuna götürüyor insanı.
Listeye eklenmiştir.
Köfteci Haritası v.01
Değerli arkadaşlar bugün bu soğukta yine Lüleburgaz Ahmetbey köyüne gidip Köfteci Mahir diye farklı bir restoranda köfte yedim ve çok memnun kaldım. Daha önce buraya gelip de Bahar Köftecisinde yiyen arkadaşlar 140 metre yukarı devam etsinler, Köfteci Mahir hemen solda. Mekan, iç tasarım ferahlığı ve otopark imkanı yönünden Bahar köftecisinden daha iyi. Klasik olarak 500 gr köfte , salata ve ayran söyledim. Köftesinin tadı Bahar köftecisiyle hemen hemen aynı lezizlikte, salatası Bahar köftecisinin salatasından daha iyi, acı biber sosu gerçekten acı, yağlı ekmekleri de hemen hemen aynı. Bahar köftecisinden farklı olarak köfte tabağında pişmiş soğan da geliyor. Mekan sahibi ve çalışanları hoş muhabbet ve güler yüzlü. 500 gr köfte, salata ve ayran için 450 TL ödedim. Ben bu mekana daha epey giderim, memnun kaldım.
@mertowski bence bu restoranı da haritaya ekleyelim.
İki yerdende keyif alamadım , İztuzu gündüz fena kalabalık iki üç defa gittim her defasında sahil curcunaydı kapıdan döndük , gece sakinleyince kamp atarız dedik jandarma kovaladı , meğersem gece kaplumbağaların sex saatiymiş giriş yasak , Kaya mezarları ise güzel evet ama 150-200 mt den izleyince ambiyansı hissedemiyorsun , orada keyif aldığım şuydu , mezarların tam karşısında bir kafe var sahibinde 1995 model Africa Twin vardı ama motor çiçek gibi kalmış arada bir sürüyorum dedi hoş sohbet ortam oldu ;)
https://www.google.com/maps?cid=3296426132059065397
köftesi de salatası da gayet güzel. normalde paket servis çalışıyor, ancak uzun yoldan gelenlere servis de yapıyor.
Listeye eklenmiştir.
Köfteci Haritası v.01
Dev hizmet yemin ederim. 2 adette benden gelsin o zaman.
Meşhur Filibe Köftecisi, Sirkeci/İstanbul
Sabır Lokantası, Lefkoşa/Kıbrıs
Listeye eklenmiştir.
Köfteci Haritası v.01
Affınıza sığınarak bir soru sormak isterim. Neden pide, kebab, kokoreç, gibi yerler eklenmiyor. Bu soruyu mt istek ve öneriler bölümünemi yazmalıyım. Birde köfteci paylaşmak isterim. İstanbuldan iğneadaya yol üstü sayılır 5 km falan. Öz Yayla Et Lokantasii vize/evrencik köyü. yorumlara bakın araştırın eklersiniz belki.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:23 ----------
Şunu da ekleyeyim. Paşaköy şelale kır lokantası. Altınızdan akan derenin sakin sesi ile beraber sıcak servis vardı. Mıcırdan da olsa büyük bir otoparkı var ağaçlar altında. Ördeklere dikkat edin alışmışlar ayakkabı bağcıklarınız ile oynuıyorlar.
Pide,kebap kokoreç ve her türlü lezzetli yemek mekanları var listede.
Biz hafta sonlrı Trakya köfteci turları yapıyoruz 3-5 kişilik grup halinde, oradan listenin adı köfteci listesi diye kaldı ama bütün yemekçiler var hatta kimi tamirciler servisler, gezilercek kalınacak yerler de var listede. Sağolsun Mertovski uğraşıp idame ettiriyor listeyi. Trakya'ya yolu düşsün bira ısmarlıycam ona.
Listeye eklenmiştir.
Köfteci Haritası v.01
Liste adının köfte ile ilgili olduğuna pek takılma. Köfte turuna çıkan arkadaşlardan esinlenerek oluşturduk haritayı ve adı Köfteci Haritası şeklinde kaldı. Espresso'nun da belirtmiş olduğu gibi listemizde senin talep etmiş olduğun pide, kebap ve kokoreç ve daha farklı yemek çeşitleri yiyebileceğin tavsiye edilen yerler var. 26. sırada gevrek fırını, 36. sırada kuzu çevirme, 40. sıra söğüş, 53. sıra helvacı bile var.
O zaman baharda bir tur düşüneyim ben o tarafa.
Arkadaşlar toplanın acayip bir mekan bulduk aillecek mudavimi olduk . Burası cidden çok başırılı
Mekanın adı The Salaş ciğer şeftali kebabı (Kebap Evi) mekan cidden salaş bu arada yani nasıl bir salaşlık merak edenler Gibi dizisi. 1sezon 9.bolum ayirtma yenilemesini izleyebilir. :D
Mekanda ürünler şiş olarak geliyor porsiyon yok gitmeden önce rezarvasyon malesef şart ve rezarvasyon yaparken yiyeceginizi söylüyorsunuz ona göre ayırıyorlar. Usta eti suyuna kestiğini söylüyor. Cidden etler sulu sulu yumuşak şovdan uzak safi leziz et yiyorsunuz.
Şeftali kebabı (şef ali kebabı ) aşırı lezetli
İçli köfteside damak çatlatıyor.
Ciger ,ama gömlek yagına sarılmış, ciger sevenler tercih edebilir.Ahali bayıldı. (Ben pek ciger sevmem)
Giden olursa deneyimlerini bir yazsın çok merak ediyorum.
Çok da fazla duyurmadan mekan daha da populerlerşmeden deneyiniz efenim.
Listeye eklenmiştir.
Köfteci Haritası v.01
Cezayir Usta Döner Salonu listeye eklenmiştir.
Köfteci Haritası v.01
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)