Çifte vatandaşlık falanmı var.
https://www.youtube.com/shorts/4DwT0T3ETgc
Çifte vatandaşlık falanmı var.
https://www.youtube.com/shorts/4DwT0T3ETgc
Yakın zamanda aldınızmı vize.Yaşile bile çıkmıyor diye biliyorum.Bu forklörcüler yüzünden.
Yeşillik.
Emekli Albay Ümit Öztürk’ün Almanya Havalimanı’nda yaşadığı gözaltı olayı, Erdoğan rejiminin sebep olduğu uluslararası bir skandalı daha ortaya çıkardı. Yenilediği #YeşilPasaportu nedeniyle Havalimanı’nda Amerikan ve Alman istihbarat ekipleri tarafından sorgulandığını anlatan Ümit Öztürk, bunun nedenini daha sonra Alman yetkililerden öğrendiğini açıkladı.
YEŞİL PASAPORTLULARA ŞÜPHELİ MUAMELESİ YAPILIYOR
Türkiye Cumhuriyeti’nin üst düzey devlet memurlarının kullandığı yeşil pasaportun Suriye’de eğitilen ve farklı ülkelerde savaşan aralarında #IŞİD’cilerin de olduğu terörist gruplara verildiğini belirten Öztürk, bu nedenle devlet memurlarına da şüpheli muamelesi yapıldığına dikkat çekerek, "İçişleri Bakanlığı, bu pasaportları nasıl ve hangi gerekçelerle İŞID’cilere verdiğini açıklamalı.” diyor.
Tahtalı köy evi kokoreç sucuk köfte. Bugün geç kalktığım için yakın diye buraya gittim. Salaş bi mekan. Köfte sucuk karışık tabak + salata + çay 145 lira. Sucuk köfteden daha güzel gibi geldi. Dönüşte de D020'den dönüp biraz uzun yol özlemimi baskıladım. O taraflardan geçerken uğranabilir.
https://goo.gl/maps/TRNVoAN24qmSdogY6
Şaka maka 4 haftasonudur Uçmakdere üzerinden Şarköy'e gidip Sağlamtaş köftecisinde köfte yedikten sonra Kavakçeşme yolu üzerinden E5'e bağlanıyorum. Tam yaramazlık yapmaya uygun süper bir rota.
Haritaya eklenmiştir.
Köfteci Haritası v.01
Sakatat sevenlere tavsiye ederim. Yazgülü Çorba.
Yolum düşerse aklımda olsun. Sakatat her türlü severim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------
Bu yaptığın çok güzel bir hizmet. Olur ya birileri kızdırırsa fala sakın bırakma, güzel başlattın böyle devam et. Ne güzel yorumları ile birlikte derli toplu liste oldu elimizde. Bilmediğimiz bir yere gitsek ne yeriz ne yaparız derdimiz olmayacak bu listede olunca.
tekrardan teşekkürler. Ayrı şehirlerdeyiz ama umarım bir köfte turunda karşılaşırız.
Sevgili can boğazdan gelir motorcuları,
Ege turumda lordmayros'un önerisi üzerine, paraşüt sonrası, kamp öncesi Sağlamtaş Köftecisi'ne gittim. Yolu düşen yemeden geçmesin.
Ayvalık yakınlarındayken de farklı kaynaklardan duyduğum iki yere gittim, ikisi de Bergama'da çarşının içinde. Kozak yoluna çıkmadan depo doldurmak isteyenlere ideal bir lokasyondalar.
İlki Çiçeksever Kebap Salonu
Adı kebap salonu olarak geçiyor ancak dükkan çoğunlukla köfte üzerine kurulmuş. Ben de buranın kasap köftesini şiddetle tavsiye ediyorum. Haftasonu uğradığım için oturucak yer yoktu. Kısa bir süre kapıda bekledim.
https://goo.gl/maps/nq1fLUHrkYRnh1qq7
İkinci lokasyon ise Pehlivan Kokoreç
https://goo.gl/maps/QX6c1QtNj6amcgBt7
Daha önceden hiç fırında kokoreç yememiştim. Çiçeksever köfteden çıkıp 100 metre yürüyüp kokoreç yemeğe oturduğum için ekmekten uzak durdum
Tok karnına yemiş olsam dahi son derece lezzetliydi. Asıl yemek kısmı bir yana, dükkan sahibi Mahmut Bey'in kendisi de gerçek bir motorcu Yemek 15 dakika motor sohbeti 1 saat sürdü. Fotoda arka plandaki Vstrom kendi motoru ve 102bin kilometrede. Baba, oğul, kutsal ruh tam takım motorcular ve yıllar içerisindeki çevredeki kluplerle de bağları oluşmuş, yurtdışından da misafirleri geliyormuş. Kokoreçle aranız yoksa bile geçerken bir selam verin. Son derece yardımcı, eli açık ve hoş sohbet birisi.
Diğer köpteci öneri mesajlarına göre biraz uzun oldu. 70 KM git 70 KM gel için gırtlak turu postu yazmak pek aklıma yatmadı.
Haritada ciğerci, söğüşçü gördüğüm için kokoreçi de paylaşmaktan çekinmedim. Bunlar eklenir eklenmez takdir sizindir.
Şarköy Sağlamtaş köftecisi'ne bir süre gitmemek gerek. 1-1,5 aydır çok yoğun gidiyoruz, adamlar talepten kaynaklı motorculara zam yapacak diye korkuyorum.
Ben normal hayatımda hızlı konuşan biriyim, Sağlamtaş köftecisindeki hem ızgara hem de ocağa bakan genç kardeşim de ağır bir Trakya şivesiyle konuşuyor. Onunla muhabbet ettiğimizde 2'miz de birbirimizden bir mok anlamıyoruz.
En azından ben, Sağlamtaş Köftecisi'ne bir süre gidemeyeceğim
Birkaç hafta önce aklımdaydı, 28 Mayıs'tan beri motor yattığı için, fiyatların artmasına neden olmayacağım
Ben de dün oradaydım
Bayram tatili yaklaştığı için çok kalabalık ti dönüşte trafikte motorun ne kadar büyük bir nimet olduğunu tekrardan anladım
Birde Kuralkan etkinlik yapmış pazar günü o arkadaşlara denk geldim Birsuru Dominar ucmakdereye etkinlik yapmışlar ben tekirdagdaki Özcan’lar köftede gördüm
kaan ,yerinin burası olmadığının farkkındayım ,lakin sol elimle yazmaya uğraşıyorum . kusurumuza bakılmaya. her gün bir santim ,bir santim iyiye doğru
gidiyorum .geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler. 450 km nin 430uncusunda bu iş başımıza geldi. o tank slapper i bir yakalayayım ne edeceğimi çok iyi
biliyorum. bilmiyom nasıl yakalacam ? elime geçmesin.
bursevi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)