Haritaya eklenmiştir.
Haritaya eklenmiştir.
Haritaya eklenmiştir.
Köfteci Haritası v.01
Haritaya eklenmiştir.
Haritaya eklenmiştir.
Haritaya eklenmiştir.
Köfteci Haritası v.01
Şahin Islama Köfte görevi tamamlandı.
Tommy' nin tavsiyesi üzerine dönüşte Kandıra üzerinden yolumu uzatarak geldim. İyi ki de buradan gelmişim, çünkü yol inanılmaz güzeldi. Çok keyif aldım.
Islama köfte benim damak tadıma uygun olmamasına rağmen köftenin bahane ama gezinin şahane olacağını düşünerek yola koyuldum.
Rüzgar ve yağmur beni etkilese de en çok kör nokta aynamı etkiledi ve kendisi rüzgara dayanamadı.
Sıradaki görev Trakya olacak.
Madem envanter yapıyorsunuz. O zaman Tekirdağ merkez de ki özcanlar köftenin ilk çıktığı yer yani patronların yeri olan ( Abdi özcan )lara da bir göz atın derim. Ben Tekirdağ da halkın tavsiyesi ile gittiğim bir yer. Tavsiye edenin dediğine göre Tekirdağlılar genelde buraya gidiyormuş. Götürdüğüm kişilerde çok beğenmişti.
https://www.google.com/search?client...UTF-8&oe=UTF-8
Sivas köftesi konusunda bilgisi olan var mı? Sivas'a gitsek en lezzetlisini nerede yeriz?
Köfteci bilmem ama orada ne kadar askerlik yapan varsa, sivasa giden ne kadar pazarlamacı ile konuştuysam hepsinin dediği sivasta mis kebap ta döner yiyeceksin. Yani açık ara övüyorlar ama hep duyduğum bir şey daha var. Servisi çok kötüymüş ve acayip kalabalık...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:25 ----------
Valla biz de Bisiklet ile Tekirdağa giderken yeni özcanların yanında ki benzinlikte çalışan tekirdağlı arkadaşın tavsiyesi ile gitmiştik. Hatta beğenmezseniz gelin suratıma tükürün demişti
ALLAH var dükkan yeni açılmış adamların ilk pişirdiği köfteleri yemiştik ve beğenmiştik
Bir Karadeniz gezimiz esnasında giderken Sivas'a uğrayıp bir gece kalmıştık.
Site üyelerimizden Burak (Panic Adak) bizi sanayide bir köfteciye götürmüştü. "Sivas'ta yiyebileceğiniz en leziz köfte" demişti ve hakikaten öyleydi.
Köftecinin ismini hatırlamıyorum ama sanırım bu mesajı Burak görürse buraya Köftecinin adını ve lokasyonunu bırakacaktır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------
Evet, şimdi okuyunca çağrışım yaptı. Sanırım burasıydı.
(Ben postu yazıp gönderirken siz yazmışsınız)
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
@tommygun koordinatı ile bugün 1. sıradan başladım. Kaldı 9999
Abi su isim ve lokasyonları 1. Mesaja sabitleyin
Okuyup yer aramaktalar tüm linkler 1. Postta olur giren çıkan dua eder bende aklıma geldikçe bakıyorum ama sürekli sayfa gezmek olmuyor
mesaj düzenlenemiyor malesef.
Ama mertowski arkadaş çok güzel google haritalarda toplamış, oradan bakabiliriz. o linki saklıyorum.
https://www.google.com/maps/d/viewer...35.3389032&z=6
Yalnız çok ince çalışılmış valla helal olsun aldım link
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:41 ----------
Bu arada Şarköy e yolunuz düşerse mutlaka
Saglamtaş köftesini deneyin ben hiç boş geçmem haritaya eklenebilir
Sağlamtaş Köftesi
https://maps.app.goo.gl/oDFySajwP82EBCd1A?g_st=ic
Selamlar, her tavsiyeyi eklediğimde postun altına linki de bırakıyorum ki sizin dediğiniz gibi link arama zorluğu ile uğraşmamanız için. Ayrıca özellikle belirtilen spesifik notları da haritada tavsiye verenin nickname'i ile ekliyorum. Aşağıda yazan "Köfteci Haritası v.01" e tıkladığınızda otomatik harita yönlendirmesi yapmaktadır.
Köfteci Haritası v.01
@espresso
Bunu ana sayfada bir yerlere direk link diye eklemek lazım.
Rotalar falanda eklenebilir filtreleme ile istenen şeylere kolay ulaşılır.
Yada bir aplikasyon şeklinde biri uygulama yapsa şahane olur.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)