kırklareli,pınarhisar ilçesinde bulunan köfteci zahit,yani çalış köfte benim hayatımda yediğim en iyi köftedir,orda universite yıllarım geçti karnım tok olsa bile giderdim orda yemek yerdim gerçekten ağzınnın tadını bilen oraya uğrar,koca trakyayı gezdim buranın yerlisiyim ama o kadar iyi yapanı tatmadım
KTM DUKE 250 ABS - 2016
Mesaja konum linki de ekleseydiniz de Mertowski arkadaş listeye ekleseydi diyecketim ama Osman sağolsn bulup göndermiş bir sonraki mesajda.
Pınarhisar bana yarım saat uzaklıkta, bahar gelsin motor sürecek hava bulayım gidip denerim.
Ben de Trakya'nın tam ortasındayım.
Listeye eklenmiştir.
Köfteci Haritası v.01
Yolunuz düşerse;
Rize Merkez - Mis Lahmacun
Rize/Ardeşen - Bal Kebap
Artvin Merkez - Çoruh Pide
Artvin Merkez - Şevket Döner (Tavuk döner)
Tavsiyelerimdir.
Listeye eklenmiştir.
Köfteci Haritası v.01
Öneride bulunduğunuz işletmelerin Google Maps yorumlarında bulunan bir kaç fotoğrafına göz attım.
Mis Lahmacun olarak tavsiye ettiğiniz yerin lahmacun içi çok az geldi bana.
Bal Kebap ise etler yanmış kuru kuru bir kebap gibi görünüyor.
Şevket Döner olarak belirtilen bir işletme Google Maps'de karşıma çıkmadı. "Şevket Döner" olarak yapmış olduğum sorgulamada "Hekimoğlu Döner" adında bir işletmeyi öneriyor. Street view görüntüsünde Şevket Döner tenteli bir işletme görünüyor. Mekan el değiştirerek devir edilmiş olabilir. Bu sebeple listeye eklemeyi uygun görmedim.
179. sıraya bugün eklendi. Daha önce listede olduğunu düşünmüyorum. Listeyi benden başka kimsede düzenleme yetkisi mevcut değil.
Akhisar'da Ramiz harici 2 köfteci tavsiyesi aldım. En kısa zamanda gidip izlenimlerimi aktaracağım.
Görseller gerçekten iyi görünmüyor Bu görselleri görsem bende gitmezdim
Mis lahmacuna Rize'ye her gittiğimde uğramaya çalışıyorum. Lezzet kişiden kişiye değişir tabi ki ama ben şahsen gayet başarılı buluyorum.
Bal kebabın handikabı biraz pahalı olması ama kebap ve köfte çeşitleri güzel ve lezzetli.
Şevket Döner Street view görüntüsünde gördüğünüz yer. Sadece tavuk döner satışı yapan ufak ama dönerini şahsen beğendiğim bir işletme.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)