Leziz görünüyor haftaya gidelim
Leziz görünüyor haftaya gidelim
Senin Tavsiyen ile bugün o köfte salonuna gittim. Köftesi Alibaba dan öte gelmedi ama yine de güzel Piyaz konusunda alibaba dan lezzet dersi almaları lazım. Ali baba ne kullanıyorsa piyazı çok lezzetli insanın kaşık sallayası geliyor ama bunların piyazda ki fasülyesin de tat yoktu. Zeytinyağı dökmeme rağmen yine de kar etmedi ama manda yoğurdu nu çok beğendim. Onun haricinde geri kalan şeyleri (teras,otopark,hizmet) güzeldi.
Köfte, piyaz, manda yoğurt, hayrabolu, su 360 kağıt bayıldım. Arz ederim
Resim de koyacaktım ama bu forum çok eski teknoloji .
Dört Silindirin Gücü Adınaaaa ......!
o zaman gerçek köfteden bahsedelim biraz.
köftenin anavatanı sivas'ta köfteci ahmet, özen kebap, köfteci nuri, ustalar kebap, lezzetçi gibi mekanlarda içerisine baharat, ekmek, patates karıştırılmamış sadece kaburga eti ve tuz olan köftelerden muhakkak doya doya yiyiniz.
ve bu başlığın altına lütfen köfteci yusuf falan yazarak sayfayı kirletmeyiniz.
Helal Haram ver ALLAHIM,
Menzilciler yer ALLAHIM...
köfte candır malesef yalovada iyi bir köfteci yok
Değerli arkadaşlar dün üşendiğim yolu bugün yapayım dedim. Sapanca'da "Şahin Islama Köfte" diye çok sevdiğim bir ıslama köfteci vardı. Boru gibi otobandan dümdüz gitmemek için Şile-Teke-Ağva-Kandıra dağ yollarını kullanarak İzmit'e vardım. Oradan da bir 30 km sürüşle Sapanca'ya ulaştım. Ağva'ya gelmeden başlayan yağmur Sapanca'ya kadar sürdü, dolayısıyla file mont ve yazlık eldivenlerle 150 km kadar yağmurda sürmüş oldum. Dönüşü de otoban ve Avrasya tüneli üzerinden yaptım. Dönüşte de Kurtköy'de bir 10 km kadar dolu gibi birşey yağdı, o esnada da çok ıslandım. Islama köfte çok güzeldi, çektiğim tüm sıkıntılara değdi. Sanki çok ihtiyacım varmış gibi bir de köfte üzerine kaymaklı ekmek kadayıfı gömdüm. Ayıptır söylemesi 1,5 köfte, piyaz, ayran ve kaymaklı ekmek kadayıfı için 350 TL ödedim. Fiyatları bilerek yazıyorum ki gitmeyi düşünen arkadaşlar bir sürprizle karşılaşmasın, ne ödeyeceğini bilsin diye. Yolu düşen arkadaşlara tavsiye ederim, güzel bir aile işletmesi, mekanın önünde park yeri var, içerisi de çok dolu olmuyor.
Köfte yemeye bahane arıyorum da.. sabah tansiyon 152-97 çıktı, yaptığın iş değil.
Ben de dün hava durumuna baktığımda yağmurlu gösteriyordu .Bugün diyorum heryer günlük güneşlik ani yağmur yağacaktı Dominarın stok lastikleri ile anlaş tourneo arasında pek fark yok gibi geldi bana ben de bu lastiklerle biraz km yapıp sonra değiştireceğim lastikleri bakalım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)