Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Çanakkale'de Dalış

REKLAM ALANI
    aargh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono 660 Factory Dark
    Turistik dalış tecrübem olmuştu. Dalış eğitmeninin kulak eşitleme ile ilgili direktiflerini pek kaale almamış olacağım ki, dalmaya başladıkça kulaklarımda korkutucu bir ağrı oluşmuştu. O an ki şaşkınlığımı hiç unutmuyorum. Sonrasında kulaklarımı layığı ile eşitleyerek durumu toparlamıştım. Motosiklet tutkunu dalış eğitmenleri ile daha iyi bir frekansta iletişim kurulabilir. Kenara not almakta fayda var.
    = = = Be Aprilia racer! = = =

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Searching.
    Alıntı denizz1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam soğuk suyu genel olarak sevmiyorum sanırım :D Kaşta da Haziran ortasından önce yani su sıcaklığı 23lere çıkmadan pek dalmam.Ağustos’ta ise gerçekten çok güzel oluyor 27-28lere kadar çıkabiliyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:32 ----------

https://i.hizliresim.com/li61m6v.jpeg

Şuraya en sevdiğim fotoğrafımı da bırakayım madem konu açık

Hangi tekne ile dalıyorsun?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:03 ----------

Alıntı aargh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Turistik dalış tecrübem olmuştu. Dalış eğitmeninin kulak eşitleme ile ilgili direktiflerini pek kaale almamış olacağım ki, dalmaya başladıkça kulaklarımda korkutucu bir ağrı oluşmuştu. O an ki şaşkınlığımı hiç unutmuyorum. Sonrasında kulaklarımı layığı ile eşitleyerek durumu toparlamıştım. Motosiklet tutkunu dalış eğitmenleri ile daha iyi bir frekansta iletişim kurulabilir. Kenara not almakta fayda var.
    Eşitlemezsen inemezsin kural bu

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)