2000 adet el ilanına 200 lira para veriliyor dağıtmak için tanesi kaç kuruşa geliyor biliyor musunuz dağıtmaya değer mi
2000 adet el ilanına 200 lira para veriliyor dağıtmak için tanesi kaç kuruşa geliyor biliyor musunuz dağıtmaya değer mi
1 liradan 2000 tane daıtsan 2000 lira eder.sana 200 vermişler yani 10 kuruşa dagıtıyon tanesini.daıtmanı isteyen kişini kaç günde daıt diyor.1 günde 2bin kişiyle iletişim mümkün değil.insanlar öğlen 2 gibi çıkıp akşam 4 gibi eve daılıyolar.boş insanlardan bahsediyorum alısverişe çıkan falan.ben 80den sonra bıkardım :D
ya çöpe atıcan yarısını yada büyük bölümünü.
200 kişiye 10ar 10ar daıtman en makbulu
1 tane arabaya 3 adet binaya bırakılıyor
Nasıl hesaplayamadınız? 200 ÷ 2000 değil mi formül?
Eğitim sistemimizin hali. Yapma kardeşim öğretmenlik falan. Mümkünse hiç bir eğitim kurumunun önünden geçme. Sen bizle dalga mı geçiyorsun? En basit matematik işlemini yapamıyorsun. İlk öğretimde öğretmenlik nasıl yapacaksın. Kıyma bizim yavrularımıza?
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
Sanırım arkadaşımız tanesi çok ucuza geliyor kaç saatlik iş 200 liraya yapılır mı manasında sormuş olabilir , hesaplamayı bilmese buraya başlık açana kadar telefondan öğrenirdi herhalde
Olay gayet normal, adam lisans mezunu bunu hesaplamak için yüksek lisans mezunu olmak gerek.
Ama şunu da es geçmemek lazım adam iyi kafa buluyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)