E devletten bakabilirsin
şehir içinde bu ne hız?
ne gerek var canını yolda mı buldun
E5 üzerinde kameralar var, iki kamera arası ortalama hızdan ceza geliyor. Bazen çalışıyor bazen çalışmıyor ama onlar yine de ne olur ne olmaz diye 80'i geçmeden gitmeye çalışıyorum arabayla. Beylikdüzü-Haramidere arasındakiler çalışıyor ama oradan bir kere ceza gelmişti.
ceza yazıldıysa ertesi gün e-devlette görünür.
tebligat da 10 gün içinde gelir.
Ceza hemen görünmeyebilir, 2 yıl önce sattığım araca yeni geldi misal.
Daha önce birkaç taksiciyle konuşmuştum anadolu yakasında bize hiç ceza gelmiyor demişlerdi ama vatandaşa gelirmi bilemem
Adresini verdiğim haritadan ülkemizdeki tüm EDS kameralarının konumunu görebilirsiniz. Haritada işaretli olmayanlardan ceza gelmemesi gerekir ama siz gene de gelecekmiş gibi tedbiri elden bırakmayın.
https://onlineislemler.egm.gov.tr/trafik/Sayfalar/EDSHarita.aspx
E5 te o lokasyon ve 139 hiz. Pazar sabah erken saat falan olmasi lazim sanirim. Yada gece yarisi. Orda trafik aksa bile 80-90 ile akar derken başligin gece 2 de acildigini gordum.
Neyse insallah gelmez ceza ama e5 te o hizlar cok sakat. orta seritte 50 ile giden pickkup cikar, bisiklet cikar 50 cc cikar,yaya bile cikabilir.
o hızı yapman için mantıklı sebebin yoksa gelsin ceza hem de çok gelsin
Orası E5 değil yahu, Okmeydanı bağlantısı PERPA'dan yukarı gelen yol. Orada kameralar vardı diye hatırlıyorum.
Tam yerini yazıp egm.gov.tr ye mail atarsan kameraların çalışıp çalışmadığını öğrenebilirsin , nedenini sorarlarsa 139 ile geçtim efendim yaz..
istanbulda hızdan trafik cezası yemek çok zor bence başarırsan helal olsun
ben söktüm direkt ya katlanır bile saçma
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)