En sağlam fıkra bilen buraya
-
29 Haziran 2009, 14:19
Yaşlı bir çiftçi trafik kazasında mağdur olduğu
gerekçesiyle, mahkemede savunmak yapmaytaydı. Kazaya sebep olan nakliye firmasının avukatı sordu:
-Kaza yerine gelen polis ekibine "İyiyim" demediniz mi? Çiftçi ifadesine başladı:
-Traktörümün arkasında besili ineğim sarıkız ile birlikte giderken, bu nakliye şirketinin kamyonu...... Avukat sözünü kesti;
-Ayrıntıları sormuyorum, yalnızca şu soruya cevap verin. Kaza yerine gelen polis ekibine "İyiyim" Dediniz mi? Demediniz mi?
-Şimdi efendim, biz sarıkız ile birlikte giderken........ Avukat yine çiftçinin sözünü kesti ve hakime dönerek:
-Efendim, Bu adam kaza yerine gelen polis ekibine, kendisine durumunu sorduğu zaman "Çok iyiyim" demişti. Şimdi aradan 3
-4 hafta geçtikten sonra mağduriyetini öne sürerek, müvekkilimi dava ediyor. Lütfen kaza sırasında iyi olduğunu söyleyip söylemediği konusunda ki soruma doğrudan cevap vermesini söyler misiniz? Hakim:
-Bir dakika. Önce şu sarıkız hikayesini duymak istiyorum. Çiftçi hakime teşekkür edip, ifadesini sürdürür:
-Bu nakliye şirketinin kamyonu traktörüme çarptığında, ben bir hendeğe, sarıkız başka bir hendeğe savrulduk. Sersemlemiş bir halde yatarken, diğer taraftan sarıkızın yanık yanık böğürmelerini duyabiliyordum. Belli ki çok acı çekiyordu. O sırada hemen ordan geçmekte olan polis ekibi durdu ve memurlardan birisi gidip diğer hendekte yatan sarıkıza baktı. 1, 2 dakika sonra da tabancasını çıkarttı ve inlemekte olan sarıkızı iki kaşının ortasından vurdu. Ardından elinde dumanı tüten tabancası ile yanıma geldi ve bana "Sen nasılsın Amca" diye sordu. Siz olsanız ne cevap verirdiniz?
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Reklamlar
-
18 Temmuz 2009, 20:16
İletişim
Rus fizikciler yerin 100 metre altında bakır tel bulduklarını, bunun ise
atalarının bundan 1000 yıl öncesinde telefon şebekelerinin olduğunu
kanıtladığını duyurdular.
Bu olaydan 1 hafta sonra Amerikan gazetelerinde ilginç bir manşet.
Amerikan bilim adamları yerin 200 metre altında 2000 yıl öncesine ait
fiber optik hatlar bulduklarını, bunun ise, amerikan toplumunun
Ruslardan 1000 yıl öncesinde gelişmiş digital haberleşme sistemleri
olduğunu söylediler.
Bir hafta geçmeden Türk gazetelerinde yeni bir manşet.
Türk bilim adamları yerin 500 metre altına kadar kazdıklarını ve
hiçbirşey bulamadıklarını, bunun ise atalarının 5000 yıl öncesinde mobil
telefon ve kablosuz iletişim sistemlerine sahip oldukları sonucuna
vardılar.
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
Gunun Fıkrası
100 Bin dolarlık Cek.
Zengin bir olumune yakın biri doktor, biri papaz, biri avukat üç yakın arkadaşını cagırmış yanına.
Bir ricada bulunmuş: -300 bin dolarlık birikimim var, bunu yanımda öteki dünyaya götürmek istiyorum. Ama kimseyede guvenemiyorum. Simdi size 100' er bin dolar verecem. Bu paraları ne olur ben gömülürken kefenimim iç cebine koyuverin.... Adam ölmüş. Üç arkadaş verdikleri sozu yerine getirmişler... Bir sure sonra Doktor vicdan azabına yakalanmış. Diger iki arkadaşı cagırarak bir itirafda bulunmuş: Doktor. -Hastanenin cok acil ihtiyacı vardı, 20 bin dolar hastaneye sarfettim. Kefene 80 bin dolar koydum. "Papaz: "Maalesef bende aynı gunahı işledim. Paranın yarısını kilise insaatına ayırdım. Kefene 50 bin dolar koydum. Avukat: - Ben sozumu aynen yerine getirdim; demiş. Kefenin cebine 100 bin dolarlık çek koydum."
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
Trafik polisi abi nöbetinde beklerken telsizden anons gelir;eğer kırmızı bir BMW görürsen mutlaka durdur ve aracın camına yaklaş pantalonunu indir.Tabi arkadaşının yaptığı anonstan sonra sorar nörüyoz diye,Sen yap gerisine karışma diye cevap verir..
İyi tamm der oda.O arada kırmızı BMW görünür polis abi durdurur aracı yanına gider pencereyi açmasını söyler ve pantaloununu indirir,içindeki sarışın hatun aynen şöyle tepki verir:
Offff yinemi alkol muayenesi..
-
Adamın biri bir gün.
Bu kadar
-
Bende size anlatayım bir tane, umarım yazılmamıştır.
Adamın biri aylardan sonra belediyede bir iş bulur ve çalışmaya başlar.Eve geldiğinde hanımana derki;
_ hanım bugün belediyede işe başladım
_ bu güzel haber bey
_ hemde altıma bir araba verdiler, akşama kadar geziyorum
_ oh oh güzelbey,arabayı hafta sonu alda çoluk çocuk pikniğe gidelim
_ tamam izin alabilirsem getiririm arabayı
Hafta sonu adam evin önüne gelir arabayla,kapının zilini çalar.
_ hanım hadi topla çocukları gidiyoruz pikniğe
Hanımı arabayı görür ve derki ;
_ bu cenaze arabası ya ben buna binmem, bununlamı pikniğe gideceğiz yok daha neler......
Kadın baya bii söylenmiş adama,adamda demişki;
_ ulan karı millet buna binebilmek için ölüyoo be sen ne diyorsun
-
Baya güldürdün beni Uğur abi.
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
-
Padişahın biri,
- Bana yalan söyleyebilene bir küp dolusu altın vereceğim!
demiş. Yalancılar, hemen saraya koşuşturup başlamışlar yalana;
- Bir kuş, aslanı kapıp yuvasına götürdü.
- Bunun neresi yalan?.. Kuş kartaldır, Arslan da kuzu kadar minik bir yavru. Kaptı mı götürür tabii!..
- Komşu ülkede bir eşeği kral yaptılar!..
- Ülkenin kralı, pencereden bakınırken tacını düşürmüş. Taç da pencerenin altındaki eşeğin başına geçmiş. Taç kimin kafasındaysa, kral odur tabii!..
- Padişahım, ben gökyüzüne bir ok attım. Altı ay sonra geri döndü!
- Senin ok bir ağacın üstüne düşmüştür. Ağaç, sonbaharda yapraklarını dökünce, takılacak yer bulamayıp yere inmiştir.
Böylece padişah, her yalana gerçek bir bahane bulmuş ve kimse padişaha bu yalandır dedirtememiş. Ama bir gün bir Kayserili gelmiş;
- Padişahım, sen benim babamdan borç olarak bir küp dolusu altın almıştın. Şimdi geri almaya geldim. Yalandır dersen ödülümü ver. Yalan değil dersen borcunu öde...
-
Temel gazete ilanlarında iş ararken şöyle bi ilan görmüş;
30 yaşını aşmamış , ehliyeti olan , muhasebeden anlayan ve askerliğini yapmış eleman alınacaktır; Temel ertesi gün ilanı veren yere gitmiş ve mülakata başlamışlar
İşveren:Kaç yaşındasınız?
Temel: 35
İşveren: Ehliyetiniz var mı ?
Temel:Yok
İşveren:Askerliğinizi yaptınız mı?
Temel:Hayır ,bakayayım.
İşveren: Muhasebe işinden anlar mısınız?
Temel: Yok anlamam
İşveren: Kardeşim deli misin divane misin ne diye uğraştırıyosun bizi burda?
Temel: Haçan ben bu işte yokum onu demeye geldim da
-
03 Kasım 2009, 21:38
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
-
03 Kasım 2009, 22:36
haha , karnıma ağrılar girdi
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
03 Kasım 2009, 23:52
-
03 Kasım 2009, 23:59
hahahahahhahahahahhahaha
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
-
06 Aralık 2009, 01:51
Şeytan - Kadın - ALLAH ...
Adamın teki ŞEYTAN'ı yakalamak için 40 YIL uğraşmıştır ve sonunda
yakalamıştır. Onu bir kutuya sıkıştırıp eve götürmüştür, eşine derki KADIN bu
kutunun içinde ŞEYTAN var sakın açma senin kandırır kanma der ve çıkar
gider. KADIN merak eder ŞEYTAN'ın nasıl birşey olduğunu ve kutuyu açar.
ŞEYTAN'ı gördükten sonra sen bu kutudan çıkmadınki der, ŞEYTAN, KADIN
gözünün önünde çıktım nasıl inanmazsın KADIN ısrarla imkanı yok der ŞEYTAN
çıldırır KADIN derki o zaman gir içine de bakalım. ŞEYTAN zar zor da olsa girer
ve girer girmez KADIN kutunun kapağını kapatır.
ŞEYTAN kandırıldığını görünce şöyle der ;
ALLAH'ım madem KADIN varken beni yarattın die ;)...
-
06 Aralık 2009, 02:11
-
06 Aralık 2009, 02:20
Süper....
-
06 Aralık 2009, 02:32
en son söz "madem kadın vardı beni niye yarattın "olmasın selçuk cum ;)
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
06 Aralık 2009, 03:32
-
07 Aralık 2009, 01:24
bir gün matematik dersinde hocası küçük kayseriliye sorar,
-altı kere altı kaç eder?
otuzdokuz eder der küçük kayserili,
hocasıda, otur sıfır der.
arkadaşı tenefüste sorar,
cevabını biliyordun neden otuzdokuz dedin?
küçük kayserilide, pazarlık yapıcaktım ama hoca anlamadı der
yeni ufuklara yeni motorla devam... ;)
-
07 Aralık 2009, 05:11
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler