Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
27. sayfa BirinciBirinci ... 17252627282937 ... SonuncuSonuncu

En sağlam fıkra bilen buraya

Motovento
    REKLAM ALANI
    zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    Bir gün padişah Nasreddin Hoca' ya sormuş.
    Hocam ben ölünce cennete mi gideceğim yoksa cehenneme mi, söyle bakayım? demiş.
    Hoca padişahtan korkmadan :
    -Cehenneme gidersiniz padişahım? demiş.
    Padişahın sinirden sakalları titremiş.
    Bu durumu gören Hoca :
    -Kızmayın padişahım ben aslında size cennete gidersiniz diyecektim fakat sizin cellatlarınızın kılıçlarıyla ölen suçsuz kişilerden cennet dolup taşmış.Bu yüzden cennete sığmazsınız diye cehenneme gidersiniz dedim, demiş.

Hoca canindan bezmis.Her agaca çiktiginda, ayakkabilarini kaçiriyorlarmis.Bir gün kavak agacina çikmasi gerekmis.Ama bu kez ayakkabilarini kusagina sokmus.Yoldan geçenler merak içinde sormuslar:- Hoca! ayakkabi ile kavaga çikildigi görülmüs mü hiç?Hoca bilmis bilmis gülüp, cevabi yapistirmis:- Eee evlat! belli mi olur? Belki kavaktan öteye yol bulurum.

Akıllı Asker

Bir albay, bir er, bir yasli kadin ve bir de genc kiz trende ayni kompartmanda yolculuk etmektedir. Tren bir tunele girip kompartman karardigi zaman, MUCUK bir öpücük sesi ve ardindan SIIRRRRAAAK ! diye bir tokat sesi duyulur. Tünelden ciktıktan sonra yasli kadin "Aferin genc kiza Nasil yapistirdi tokadi" diye düsünmekte ve kafasini sallamaktadir.
    Genc kiz da "Zevksiz herif bu morukta ne buldu ki , bi de öpmeye kalkti ama kadin da iyi yapistirdi " diye dusunmektedir.
    Albay ise "Ulan bizim esoglusu er, kizi öptü. Tokadi biz yedik" diye yanarken er de icinden soyle düsünmektedir:
    "Hehe. Aferin lan bana. elimi öpüp nasil yapistirdim tokadi albaya...

Asker Fıkraları

Anam Babam

Yüzbaşının çok sevdiği ve güvendiği Onbaşı Mehmet`in cezalandırdığı er, yüzbaşının karşısında :

-Komutanım benim bir şikayatim var.

-Söyle.

-Mehmet onbaşı beni döğdi.

-Git, ben onun cezasını veririm.

-Ama yüzbaşım; hem döğdi , hem söğdi.

-Anladım, git cezasını veririm.

-Anama babama laf etti.

-Git cezasını veririz dedik ya.

-Benim anam da yohtur, babam da yohtur.

-Allah rahmet eylesin.Benim de öyle.Sen git anladım.

-Ama yüzbaşım, Mehmet onbaşı benim anama da laf etti , babama da laf etti.Anam da yohtur, babam da yohtur.Anam da sensin, babam da sensin.

Yüzbaşı :

-Derhal koş; çağır Mehmet Onbaşı`yı buraya!
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ahmetusta61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xmax 400

FIKRA (Dedemin Resmi )

Dedemin Resmi

Ögrenci olaylarının yasandıgı günlerde,Diyarbakırda bir ögrenci evine baskın yapılır..Bir sürü kitaplar toplanılırr,cocuklarda bir köseye sinmis oturuyorlar..Tabi cocukların asıl korkusu arkalarında asılı olan KARL MARX resmidir.
    Polis Sorar ögrencinin birine;

--kalkla bu kimin resmidir?
    ögrencide farkına varmıstır polisin marxı tanımadıgının

Ögrenci :

-Dedemin resmidir abi der..

Polis bu cevaptan sonra sert bir yumruk yapıstırır ögrenciye

-Ula utanmiyisen bele nur yüzlü,bele aksakallı deden vardır gittin komonist oldin....
    www.ahmetusta61.blogspot.com
    ÇILGIN MOTORCU

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    süpermiş

Motosikleti
    HONDA 1000 RR SUZUKİ GSXR1000
    muhahahahahahahah ..................................

poyraz06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BULURSAK UYGUN BİŞEY ALACAZ
    ehee iyiymiş

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    süpermiş
    Bir turist ispanyaya gitmiş gezmiş,arenaya gitmiş boğa güreşi seyretmiş sonra lokantaya gitmiş special yemeğiniz nedir demiş garson ispanyolca ismini söylemiş turist tamam demiş getir adam yemiş çok beğenmiş nedir bu demiş,garson bu demiş arenada yenilen boğanın hayalarının közlemesi,turist hesabı ödemiş aradan bir zaman sonra tekrar işi düşmüş ispanyaya önce arenaya gitmiş sonrada aynı restoranta günün menüsünü istemiş garson hemen getirmiş turist yemiş ama beğenmemiş garsonu çağırmış ya demiş bu geçenki gibi değil garsonda eee demiş herzaman matador kazanmıyor

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı Endurocu01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    süpermiş
    Bir turist ispanyaya gitmiş gezmiş,arenaya gitmiş boğa güreşi seyretmiş sonra lokantaya gitmiş special yemeğiniz nedir demiş garson ispanyolca ismini söylemiş turist tamam demiş getir adam yemiş çok beğenmiş nedir bu demiş,garson bu demiş arenada yenilen boğanın hayalarının közlemesi,turist hesabı ödemiş aradan bir zaman sonra tekrar işi düşmüş ispanyaya önce arenaya gitmiş sonrada aynı restoranta günün menüsünü istemiş garson hemen getirmiş turist yemiş ama beğenmemiş garsonu çağırmış ya demiş bu geçenki gibi değil garsonda eee demiş herzaman matador kazanmıyor
    İkiside güzelmiş

E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    güzel bişiy heralde

Motosikleti
    yok anam sıcakta alerji yapıyor
    hahahah çok iyi ya birtanede benden

Dünyanın En Komik Kazası

Sayın şantiye şefim; İş kazası tutanagina planlama hatasi diye yazmistim. Bunu yeterli gormeyerek ayrintili anlatmami istemissiniz. Su anda hastanede yatmama neden olan olaylar aynen asagida anlattigim gibi olmustur:

Bildiginiz gibi ben bir duvar ustasıyım. İnşaatın altıncı katındaki işimi bitirdiğim zaman biraz tuğla artmıştı. Yaklaşık 250 kg kadar olduğunu tahmin ettigim bu tuğlaları aşağıya indirmek gerekiyordu. Aşağı indim, bir varil buldum, ona sağlam bir ip bağladım, altıncı kata ciktim. İpi bir çıkrıktan geçirip ucunu aşağıya saldım. Tekrar aşağıya indim ve ipi çekerek varili altıncı kata çıkardım. İpin ucunu sağlam bir yere baglayip tekrar yukari ciktim. Butun tuglalari variledoldurdum. Asagi indim, bagladigim ipin ucunu cozdum. Ipi çözmemle birlikte birden kendimi havalarda buldum. Nasil bulmayayim? Benyaklasik 70 kiloyum. 250 kilogramlik varil suratle asagiya duserkenbeni yukari cekti. Heyecan ve saskinliktan ipi birakmayi akiledemedim. Yolun yarisinda dolu varille carpistik. Sag iki kaburgaminbu sirada kirildigini saniyorum. Tam yukari cikinca, iki parmagim iple beraber cikriga sikisti. Parmaklarim da bu sirada kirildi. Bu esnada yere carpan varilin dibi cikti ve tuglalar etrafa sacildi.Varil hafifleyince, bu sefer ben asagi inmeye varil yukari cikmayabasladi ve yolun yarisinda yine varille carpistik. Sol bacagimin kavalkemigi de bu sirada kirildi. Can havli ile ipi birakmayi akil ettim.Basimi yukari kaldirdigimda bos varilin suratle uzerime geldiginigordum. Kafatasimin da boyle catladigini saniyorum. Bayilmisim, gozumu hastanede actim. Cenab-i Hak tan tum kullarini boyle görünmez kazalardan korumasini diler, hurmetle ellerinizden operim.

Duvarci ustaniz ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    ehi ehi ehi ehi..

koray gfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda dylan - CBR 250R
    süper süper süper
    Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..

bitane de benden gelsin:
    Bİ KARI KOCA VARMIŞ
    KADIN KOCASIYLA KAVGA EDER
    -BE HERİF İÇKİ SENDE KUMAR SENDE ZAMPARALIK SENDE BEN NE YAPICAM SENİNLE BÖYLE ŞU HUYLARINI Bİ BIRAKSAN NE GÜZEL OLUR Dİ Mİ AŞKIM?
    BEY SESİNİ ÇIKARMAZ BİR GÜN KARI KOCA EVLERİNE GELİRKEN YOLDA BİR DİLENCİ İLE KARŞILAŞIRLAR
    KOCA DERKİ
    -BAK HANIM DİNLE!
    DİLENCİYE SORAR:
    -MERHABA KARDEŞİM SANA 3 SORUM OLCAK.
    _BUYUR ABİ.
    -İÇKİ İÇER MİSİN?
    -KULLANMAM ABİ.
    _KUMAR OYNAR MISIN?
    -OYNAMAM ABİ
    -ZAMPARALIK YAPAR MISN?
    -ONU DA YAPMAM ABİ.
    ADAM KARISINA DÖNER VE DER Kİ
    -BAK HANIM GÖRDÜN İŞTE BEN BU HALLERE DÜŞMEMEK İÇİN BUNLARI YAPIYORUM SENİ DÜŞÜNÜYORUM HAYATIM...DEMİŞ
    ๘ஜ>>::alkiis:::mrgreen::flower:::kalbim::::146::<<๘۩~~ººº::tutkuy::ººº~~®¤ۜ๘۩ஜ>>::friends:::kalbim::::pulp:::king::rendeer:๘۩<

ozzy73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda deuville
    yeni öğrendim bu fıkrayı.
    istanbula 3.köprü yapılmış köprüyü amerikan,japon bide türk mütahitlerinden oluşan konsorsiyum yapmış.köprünün açılış günü kurdelalar bağlanmış bütün basın orda halk alkışlıyor ilk araç geçecek kameralar canlı yayında.
    köprü çökmüş......
    amerikalı :milyonlarca dolar kaybettim ben nerde hata yaptım diye çekmiş silahını intihar etmiş.
    japon:bu çok onur kırıcı bir durum bu utançla yaşayamam deyip harakiri yapmış.
    türk mütahit se ,bi sigara yakıp yıkık köprüye bakarak:ulaa iyikide çimentodan çalmışım yoksa bende bu ikisi gibi çok para kaybederdim....

Motosikleti
    azıcık kaldı:)
    Temel Dallas'taki kuzeni Dursun'u görmeye gitmiş. Dursun Temel'i havaalanında karşılamış. Beraberce dışarı çıkmışlar. Temel bir bakmış 10 metre boyunda bir limuzin! "Uyyy, amma da büyük bu, daa!" Dursun hafifçe gülmüş: "Temel'im burası Amerika! Burada her birşey büyük!"

Yola çıkmışlar, Dursun'un çiftliğinin kapısından içeri girmişler. Git git bir türlü eve varmıyorlar. Temel şaşkınlık içinde: "Uyy, amma da büyük çiftlik daaa!" Dursun gene hafifçe gülmüş: "Temel'im burası Amerika! Burada her birşey büyük!"

Neyse, akşam olmuş, yemek salonuna geçmişler. Salonun ortasında kocaman
    bir masa. Bir ucunda Temel bir ucunda Dursun. Temel Dursun'u taa uzaktan zor seçiyor. "Uyy!" diye bağırmış: "amma büyük masa, daa!" Dursun'un sesi gelmiş: "Temel'im burası Amerika! Burada her birşey büyük!"

Yemekten sonra Temel'in tuvalete gitmesi gerekmiş. Dursun: "Temelim, alt kata in, soldan üçüncü kapı" diye tarif etmiş. Temel alt kata inmiş ama sol yerine sağdan üçüncü kapıya girmiş. Orası evin havuzunun olduğu yermiş. Her yer karanlık olduğu için Temel elektrik düğmesini ararken havuza düşmüş. Can havliyle bağırmaya başlamış: "Sifonu çekmeyiiin!! Sifonu çekmeyiiin!"

ozzy73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda deuville
    amerikada trafik sıkışmış saatler olmuş yol açılmıyo adamın biride arabaların arasında koşturup duruyo.
    şoför :hey adamım neler oluyo trafik niye böyle
    adam:duymadınmı dostum haberi
    şoför:yoo ne olduki
    adam:teroristler başkan bush u kaçırmış 10milyon dolar verilmezse bush u benzin döküp yakacaklarmış
    şoför:eee sen ne diye koşuşturup duruyosun
    adam:bu olay için yardım topluyorum
    şoför:öyle desene be dostum ee millet ne kadar veriyo
    adam:işte kişiye göre değişiyo 1 LİTRE veren var 5 LİTRE veren var....

Motosikleti
    as t1
    temel londrada bir kokteyle katılır ne bulursa yer içer sonunda rahatsızlanır karnı ağrımaya başlar sonunda kendini dışarı atar otel uzaktadır bir taksi çevirir ve beni otele götür der adam yolu tarif edermisiniz der temel arabadan iner ve şoföre beni takip et der
    Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    kadın kocasına sorar?
    kocacım popom nasıl der.
    kocası çamaşır makinasına benziyor der.
    kadın bozulur.
    aksam olur yatakta adam derki.
    karıcım sevişmek istermisin.
    kadın kusura bakma küçücük bi şey için makinayı çalıştıramam bi zahmet ellerinle çitileyiver demiş

Motosikleti
    as t1
    adamın bırının cok parası ve motor sevdası varmıs ama hayatı boyunca motor kullanmamıs. gıtmıs en hızlı kawazakıyı almıs. yolda ılerlerken yanında bı ferrarı gormus ve adama camı acmasını ısaret etmıs adam camı acınca KAWAZAKILI:sen hıç kawazakı kullandımı dıye sormus. ferrarılı dıkkatke almamıs basmıs gıtmıs. bırsure sonra tekrar yanına gelerek yıne sormus sen hıc kavazakı kullandımı dıye adam yıne basmıs gıtmıs. kawazakılı tekrar yetısmıs yıne yanına gelerek aynı soruyu sormus sen hıc kavazakı kullandınmı.bunun uzerıne ferrarılı ayagını gazdan cekmıs ve motorluyu salmıs. bırsure sonra bır kaza gormus durmus bı bakmıs kı bızım kawazakılı yerde kalabalıgın arasından sıyrılıp gıtmıs adamın yanına bılader ne zorun vardı bukadar hızlı gıdıyorsun demıs bunun uzerıne kawazakılı adamda ben sana kackare sordum kawazakı kullanmı dıye sen hep gaza bastın gıttın senın yuzunden kaza yaptım demıs adam sasırmıs nıye benım yuzumden. kawalı adam can havlıyle dogrulmus ben sana frenın yerını soracaktım cvb vermedın ondan kaza yaptım demıs.
    Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:

Motosikleti
    AGUSTA
    Hitler ve Stalin Bir Aradalar!

Hitler ve Stalin barda oturmuşlar sohbet edip demlenmekteler.Bara giren bir kişi bunları görür ve gözlerine inanamaz.Barmene sorar
    ''Yahu bunlar Hitler ve Stalin değil mi?''
    ''Evet''
    der barmen bunun üzerine adamımız ne sohbet ettiklerini merak eder ve gider sorar.
    ''Selamlar böyle oturmuş hararetli hararetli neyi konuşuyorsunuz?''
    Hitler cevaplar
    ''3.dünya savaşını çıkartmaya karar verdik de neler yapacağımızı konuşuyorduk''
    Bizim eleman meraklanır gene sorar
    ''Neler yapacaksınız?''
    yanıt gene Hitlerden gelir
    ''14 milyon yahudiyi ve bir bisiklet tamircisini öldüreceğiz''
    Bizimki afallar ve sorar
    ''Bir bisiklet tamircisi mi?''
    Hitler Staline döner
    ''Sana kimse 14 milyon Yahudiyi kafaya takmaz dememişmiydim''
    EKSOZUNLA NEYİ KANITLAMAYA ÇALIŞIYORSUN F_16 DEĞİLSİNKİ ::sefereee::sefereee::sefereee

REKLAM ALANI
27. sayfa BirinciBirinci ... 17252627282937 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler