En sağlam fıkra bilen buraya
-
mete arkadaşına sorar;
cıbıf alacam siyah mı alayım, kırmızı mı?
Bu arkadas bir hikaye anlatmis..
Soyle demis :
- Bir gelin, zifaf gecesi ne giymesi gerektigini bir arkadasina sorar..
O da, girtlaga kadar kapali, koyu renk bir gecelik giymesini tavsiye eder...
...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Reklamlar
-
Gültekin adlı üyeden alıntı
mete arkadaşına sorar;
cıbıf alacam siyah mı alayım, kırmızı mı?
Bu arkadas bir hikaye anlatmis..
Soyle demis :
- Bir gelin, zifaf gecesi ne giymesi gerektigini bir arkadasina sorar..
O da, girtlaga kadar kapali, koyu renk bir gecelik giymesini tavsiye eder...
...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
alemsiniz walla
-
Güliim mi kahkaha mı atiim
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
-
eheheeeeeeeeeeeeee
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
aman yine ortalık karışmasın
-
Dişiiii çok feminist gördüm seni.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
-
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
-
New York`tan Los Angeles`e giden uçakta cingöz bir avukat ile sarışın bir hanım yanyana oturuyorlar. Avukat hem hanımla yakınlaşmak hem de hoşca vakit geçirmek için bir oyun teklif ediyor.
Kabul görünce oyunu anlatıyor: Size bir soru soracağım, cevabı bilemezseniz bana 5 dolar vereceksiniz, sonra siz soracaksınız bilemezsem ben size 50 dolar vereceğim.
Ve ilk soruyu soruyor: Ay ile dünya arasındaki uzaklık ne kadardır? Kadın tek söz söylemeden çantasından 5 dolar çıkarıp adama uzatmış.
Soru sorma sırası sarışına gelmiş: Tepeye 3 ayakla tırmanıp 4 ayakla asağı inen şey nedir? Adam dakikalarca düşünmüş. Yanıtı bulamamış... Cuzdanından 50 dolar çıkarıp kadına uzatmış.
Kadın parayı kibarca alıp çantasına koyarken avukat merakla sormuş:
Cevap ne? Kadın tek kelime etmeden çantasını açmış ve 5 dolar çıkarıp adama uzatmış...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
Bir Fıkra
Nette gezerken bir sitede gördüm ve paylaşmak istedim:
Kaçakçi Juan, motosikleti ile Meksika sinirina gelir.
Arkasindaki iki büyük çantayi gören sinir polisi süphelenir ve içinde ne oldugunu sorar.Juan, 'Yalnizca kum' diye yanit verince polis, Aç bakalim çantalari' der.
Juan çantalari açar, polis didik didik kontrol etmesine ragmen kumdan baska birsey bulamaz çantada! Bununla yetinmeyen polis, gece yarisina kadar kumu her tür tahlilden geçirtir ancak saf kumdan baska birsey yoktur Polis, çantalarini Juan'a geri verir ve sinirdan geçmesine izin verir.
Ertesi gün Juan Motosikletinin arkasinda iki büyük çantayla tekrar sinirda belirir. Polis Juan'i gene durdurur, didik didik arar, birseybulamaz ve Juan'i serbest birakmak zorunda kalir. Bu olay, polis emekli olana dek yillarca devam eder!
Bir gün emekli polis Meksika'da bir barda otururken Juan'in içeri girdigini görür ve derhal yakasina yapisir;
-Senin yillardir birseyler kaçirdigindan eminim. Çildiracagim. Geceleri uyku uyuyamiyordum senin yüzünden. Lütfen anlat bana ne kaçirdigini. Aramizda kalacagindan emin olabilirsin.'
Juan gülümseyerek yanitlar,
"Motosiklet"
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
puhahah, fıkrayı okurken gülmeyeceğimden emin bir halim vardı ama sonu yanıltıcı oldu heheh
-
acaba bu yöntem türkiye gümrüklerindede işe yarar mı
-
daha önce duymuştum ama yinede sağol
-
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
28 Eylül 2007, 06:15
Bir gün Cennet'in kapıları şiddetle vurulmuş: -Güm Güm Güm !!
İçeriden seslenmişler: -Kim o?
Dışarıdan gök gürültüsü gibi bir ses: -Biz İstanbul’u fetheden Fatih'in yiğitleriyiz! İçeriden hoş geldiniz diyerek kapılar ardına kadar açılmış ve yiğitleri içeriye buyur etmişler.
Her şey çok güzel gidiyormuş. Ta ki, 40 yıl geçinceye kadar. Bir gün kapılar yine şiddetle çalınmış: -Güm Güm Güm !!!
İçeriden sormuşlar: -Kim o?
Dışarıdan gök gürültüsü gibi bir ses: -Biz İstanbul’u fetheden Fatih'in yiğitleriyiz!
İçeriden hemen cevaplamışlar: -Hadi len! Onlar 40 yıl önce geldi!
Dışarıdan yine ses gelmiş: -Biz mehter takımıyız ancak geldik!!!
-
28 Eylül 2007, 06:19
Başkan Bush'un yeni talimatı:
-Üzerinde resmim olan pul bastırdım, bundan böyle başkanlığın bütün mektuplarında bu pullar kullanılacak.
Bir süre sonra görülmüş ki pullar zarfa bir türlü yapışmıyor.
Başkan Bush küplere binmiş ve yetkiliyi çağırıp sormuş;
- Üstünde resmim olan pullar yapışmıyor, arkalarına zamk sürmediniz mi?
- Sürdük efendim, demiş yetkili ve eklemiş;
- Yapışmamasının nedeni, herkesin pulun ön yüzüne tükürmesi
-
28 Eylül 2007, 17:45
verilmişti...de güzel...
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
-
28 Eylül 2007, 19:27
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler