çok güzeldi.teşekkürler
çok güzeldi.teşekkürler
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Mesajlarınızın daha çok dikkate alınıp, sonuca daha çabuk ulaşabilmeniz için, lütfen KONU satırını anlamlı olarak kullanınız. Aynı mesajın birden fazla foruma atılması durumunda, yada bir mesajın forumun konusu ile ilgili olmadığı halde popüler bir foruma atılması durumunda forum yöneticileri ilgili mesajları silebilir yada uygun forumlara taşıyabilir. . Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek! Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: crato **************
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
ARkadaşlar,sizle taze öğrendiğim bir fıkrayı paylaşmak istedim. Benim çok hoşuma gitti.
Serçenin biri bir bahar günü dalgın dalgın uçuyormuş.
Bir anda farketmiş ki, bir yolun bir metre üstünde uçuyo ve
karşıdan da
motorsikletli bir adam geliyo.
Her ikisi de çarpışmayı engellemek için ellerinden geleni
yapmışlar... ama
nafile...
Serçe "çotaaank" diye kaska çarpıp düşmüş.
Şimdi, motorcu sıkı bi hayvansever ya, doğal olarak hemen
atlamış motordan;
koşmuş
serçenin yanına.
Serçe baygın yatıyo.. kıyamamış, bırakamamış yolda; almış
getirmiş eve.
Eskiden kalma bi de kafesi var evde.. baygın serçeyi kafesin
içine güzelce
yerleştirmiş..
yanına da az biraz su, az biraz ekmek koymuş, vurmuş kafayı
yatmış....
Bizim serçe bi müddet sonra ayılmaya başlamıs..
Daha tam seçemiyo ortalığı.. hafif bulanıklık var yani...
Bi bakmıs ki parmaklık, ekmek, su falan var bulunduğu yerde...
Birden dank etmiş vaziyet:
hadiii :( motorcuyu öldürmüşüz bea...!
Muhahaha
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Neyse dert etmesin 2-3 ayda çıkar.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
çok iyi...
aklıma gelen bir hikayeyi yazayım.
amcaya araba çarpar, amca boylu boyunca yere serilir.
sürücü panikle dışarı çıkar, "aman bir şey oldumu" derken, amca yerden kalkar, üstünü başını silkeler ve o tarihi kelamı eder...
hele bi dur gardaş. telaş etme. arabanın mesarifi ne ise veririz.
(Elaziz'de yaşanmış gerçek bir hikayedir. ismi hatırlamadığım için, "amca" olarak yazdım. Esat KABAKLI nakletmiştir)
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Seviyorum ben bu milleti kardeşim Dünya üzerinde hangi insan bu lafı eder soruyorum hangi insan? En berbat halde bile şanımıza laf ettirmeyiz.
hele bi dur gardaş. telaş etme. arabanın mesarifi ne ise veririz
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
guseell
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
bildiğim tek fıkradır bu. şimdi efenim. temelin catreen zeta jones ayarında çok hoş bi hanımı varmış.temelin hatun köyde gençlerle kırıştırmaya başlamış. sonra elemanlar o kadar memnun kalmışlar ki evden çıkarken gönüllerinden koptuğu için para bırakmaya başlamışlar.(tipik iyi niyetli saf anadolu erkeği)temelin hatun bakmış bu işte iyi para var, ticari çalışmaya başlamış. hatun catreen zeta jones ayarında olduğu için de çevre köyelrden de millet akın etmeye başlamış.resmen temelin evinin önünde kuyruk oluyomuş.....gel gelelim temel her zamanki gibi kahvede bataktaymış.köylerinin gol yediğini düşünen neamus bekçisi köyün yaşlıları da temelin hatuna can atarlarmış ama gel gelelim onlardan geçmiş .bir gün temel batak oynarken bu yaşlı amcalardan biri küüüt diye temelin kafaya bastonu indirmiş.ula karun bol kepçe dağıtayı sen burda batak oynayisun ne gavat uşaksun sayende köyümüzün adı cavat köy oldi! demiş.temel hiç istifini bozmamış.
İdris amuca boşayayum da kuyruğa mı gireyum! demiş
nasreddin hoca birgün evinin çatısını tamir ediyormuş.yoldan bir dilenci geçiyormuş.dilenci;''bu adama bana biraz para verir misin desem vermeyecek''demiş.ama aklına bişi gelmiş.
hocaya seslenmiş:
-HOCAM!çabuk aşağıya inin çok önemli bişi oldu.
-hayrola evladım ne oldu.
-çabuk inin hocam çok önemli bişi oldu.
hoca apar topar aşağıya inmiş.
-ne oldu evladım.
-şşşey hocam.......bana para verebilir misin biraz?
-NEE!ne yani beni şimdi taa bu evin damından para istemek için mi çağırdın?
-evet hocam
-...
hocanın aklına fikir gelir.
-hay aksi cüzdanım evin damında kaldı gel ikimiz alalım o cüzdanı paranı alır gidersin.
-tamam hocam.
Merdivenle evin damına tırmanırlar:
-ee hadi hocam ben paramı alıp hemen gideyim.
-ALLAH VERSİN ÇOCUĞUM ALLAH VERSİN
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
Laz uşakLarından teki istanbula okumaya gitmiş okumaya yaz tatiline gelincede ders hocasının verdiği görevi tamamlamak için toprak verimliğini ölçüyomuş. amcası temeLde napıyo bu uşak die yiğenin yanına gitmiş.
Temel : Ha uşağum napuyosun burda
Yiğen : "Ölçüm yapıyorum emice " demiş.
T: Ne ölçimu
Y: "toprak ölçümü "
T: eee ne oLdi peki
Y: "Emice toprağın çok verimli 1 koyup 10 alabilirsun" demiş.
(temelden bir hoplama zıplama seviç hareketleri ) )
Y: Sevinirsin Tabi 1 koyup 10 alcağını duyunca
Temelden gene bir bağarma.....
T: ne ben geçen ay buraya kaynanamı gömdüm şimdi ondan 10 tane mi çıkcak uLaa uşak ne ettim Bennn
temel bırgün avrupanın bışehrinde motorla gıderken ,ferrarı kullanan birine raslar sehir halındeyken işaret eder camı acar adam temel derkı kawasakiyi biyimusun der adam biliyorum ne olmuş derdemez temel yapışır gaza adam ferrarıyle yetışır temel alaycı bıtavırla tekrara sorara kawasakiyi biliyimisun der demez yapıştırır gaza bu olay üçdörtkez olur ,temel ortada yok adam bazargaza yetişmek için bide ne körsün temel virajda yapışmış halde yarıbaygın ,adamcağız sınırlıde olsa yardımına gıder bıde baksın temel gülerek adama alaycı ve kızgın bişekilde kwvasakiyi biliyimisun der ,,,,,,,,,
adam şaşkın temel yamukyumuk olduğu halde hala soruyor bılıyorum ne oldmuş der ,,
temelde adama biliyudunda lavukherif habunun fıreninin nerde olduğunu neden demedun der.
zuahahaha... Çok komikmiş yahu... Saygılar...
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
temel pazara gitmiş arabasını satacak araba250 binde 15 senelik kimse bakmamiş biri bi akıl vermiş bu araba bu km ile satılmaz sanayide filanca ustayagit düşürsün demiş o da gitmş düşürmüş aradan 1 ay geçmiş bakmışlar temel ayni arabayi biniyo sormuşlar niye satmadın demiş manyakmısın be daha 10 binde arabamı satılır....
www.ahmetusta61.blogspot.com
ÇILGIN MOTORCU
ehueheu mükemmel ya
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)