Ewet arkadaşlar uzun zamandır kafamı kurcalıyordu a.ş.k acaba neyin kısaltması bunu msn üzerinden anketini yaptım en ilğinç gelen Acıya Şikayetsiz Katlanmak oldu motorcu dostlarımında fikirlerini duymak istedim bakalım ortak nokta ne çıkacak
Ewet arkadaşlar uzun zamandır kafamı kurcalıyordu a.ş.k acaba neyin kısaltması bunu msn üzerinden anketini yaptım en ilğinç gelen Acıya Şikayetsiz Katlanmak oldu motorcu dostlarımında fikirlerini duymak istedim bakalım ortak nokta ne çıkacak
[COLOR="Blue"][/COLOR]GEVREK - BOYOZ - DOMAT - KUMRU - KORDON - TAM35 - BÖRÜLCE - ÇİĞDEM - SAAT KULESİ - MİDYE DOLMA- KEMERALTI - İZMİRRRRRRRRRRRLİ OLMAK AYRICALIKTIR [COLOR="blue"][/COLOR] :bounce:
Benim msn listemde M.T üyesi bir arkadaşta yazıyordu.
Olabilir mantıklı
Ah Şu Kafam...
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
düşündüm ama bulamadım,
Aklın Şuurun Kaybolması
Satılık Asya125t-Spidi mont
Aşkımın Şefkatli Kolları
[COLOR="Blue"][/COLOR]GEVREK - BOYOZ - DOMAT - KUMRU - KORDON - TAM35 - BÖRÜLCE - ÇİĞDEM - SAAT KULESİ - MİDYE DOLMA- KEMERALTI - İZMİRRRRRRRRRRRLİ OLMAK AYRICALIKTIR [COLOR="blue"][/COLOR] :bounce:
bana uymasa da;
ah şu kadınlar...
olabilir
[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::
Onlar aşık olmaz peşlerindeki 20 kişiden birini seçer dierlerinin de ilgisini ister
bizde en çirkin kadının bile peşinde 20 kişi olduğundan kadınımız sadece kendine aşık olur.
hayatta kolay bulunan şeyler değersizdir.erkeğe aşık maşık olmaz kadın.nasıl olsa daha iyisi de karşıma çıkar biraz daha bekleyeyim diyerek ömrünü tüketir.o yüzden de hayatımız boyunca gördüğümüz 100 aşık insandan 99 u erkektir.
A.Ş.K erkek için olsa olsa Acaba Şansım Kaç olabilir.(adam çok düzgün de olsa zaten kızın başında erkek bolluğu vardır,çok olan şeyin fiyatı ucuzdur)
A.Ş.K kadın için ise Allahım Şahane Kadınım olabilir.(kız şebelek da olse toplumda kadın kıtlığı vardır.koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrrahman çelebi der türk halkı.)
heheeee işşte işşte ben bunu bekliodummmm walla savunmaymış tartışmaymış hiiiç girmicem bu kez.Sadece şunu söliim cvp beklentisi olmadan.Doğduğumdan beri pembe nüfüs cüzdanı taşıyorum,Türkiye'de yaşıyorum,elbette benimle olmak isteyen başka insanlar da var,ama ben aşığım üstelik de aynadaki aksime değil tamamen farklı birine...altını çizerek söylüyorum "Narsist değil,aşığım..."
[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::
Aha Şimdi Kodum
tabiki genel konuşuyorsun zaten şahsıma bu tip bir şey söylemene izin de vermem ama toplum hakkında genel gözlemler ve değerlendirmeler yapman için geniş kesimleri görmen gerek bir sosyolog deilsin.Yaşadığın çevreden,konuştuğn insanlardan yola çıkarak böyle bi genelleme yapman doğru değil bence.Senin yaşadığın yerde öyle olabilir ama herkesin ortamı aynı değildir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)