Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

A.Ş.K neyin kısaltması ???????

REKLAM ALANI
    delipoyraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki vulcan (maket uzaktan kumandalı) :)
    ALLAHIN ŞAŞKINLARI KULÜBÜ AHA AHA
    Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı silentfairy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabiki genel konuşuyorsun zaten şahsıma bu tip bir şey söylemene izin de vermem ama toplum hakkında genel gözlemler ve değerlendirmeler yapman için geniş kesimleri görmen gerek bir sosyolog deilsin.
    ne kızıyosun ya.evet sosyolog değilim ama hayatın içindeyim... .gözlemlerimin çok ama çok gerçekçi olduğunu düşünüyorum. bence içinden bu raflar bizi fena halde çözmüş ne kadar kirli çamaşırımız varsa ortaya çıkarıyo ona gıcık oluyorum GRRRRRRR hırs hırs hırs falan diyosun.

kapişş_çocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    karar aşaması ? :)
    anında şaşırtan keyif insanı mongolumsu duygular ve hareketler içine sokuyo.

en saçma yorum

Motosikleti
    yok ööle bişi :)
    Alıntı raflar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet sosyolog değilim ama hayatın içindeyim...
    evet hayatın içindesin ama kendi hayatının içindesin.Her kadın için yorum yapacak kadar başkalarının hayatını gözleleyemezsin.

bence içinden bu raflar bizi fena halde çözmüş ne kadar kirli çamaşırımız varsa ortaya çıkarıyo ona gıcık oluyorum GRRRRRRR hırs hırs hırs falan diyosun.
    gerçekten böyle düşündüğümü mü sanıyorsun Hayır içimden "Allah'ım foyam meydana çıktı!" diye telaşlanmıyorum.Çünkü eğer senin dediğin gibi bi bayan olsaydım da nasıl olduğum hakkında kimseye hesap wermem gerekmediğinden,sırlarımın açığa çıkması beni korkutmazdı.Aksine beni çözecek kadar zeki birinin warlığı beni mutlu ederdi Ama malesef bu konuda seni haklı çıkaramıcam.Çünkü içimden senin yazdıklarını geçirmiyorum.İçimden "Bu raflar sadece o iki gözüyle gördüğü bayanların özelliklerini bütün kadınlarda war sanıyor.Oysa böyle bir genelleme için ne kadar da dar bir birikimi olduğuna eminim;çünkü sadece tek bir insan bütn hayatını kadınları gözlemlemeye adasa bile ne kadarına ulaşabilir ki...Keşke o da bu gerçeğin farkına varabilse..." diyorum
    [B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    evet hayatın içindesin ama kendi hayatının içindesin.Her kadın için yorum yapacak kadar başkalarının hayatını gözleleyemezsin.

gerçekten böyle düşündüğümü mü sanıyorsun Hayır içimden "Allah'ım foyam meydana çıktı!" diye telaşlanmıyorum.Çünkü eğer senin dediğin gibi bi bayan olsaydım da nasıl olduğum hakkında kimseye hesap wermem gerekmediğinden,sırlarımın açığa çıkması beni korkutmazdı.Aksine beni çözecek kadar zeki birinin warlığı beni mutlu ederdi Ama malesef bu konuda seni haklı çıkaramıcam.Çünkü içimden senin yazdıklarını geçirmiyorum.İçimden "Bu raflar sadece o iki gözüyle gördüğü bayanların özelliklerini bütün kadınlarda war sanıyor.Oysa böyle bir genelleme için ne kadar da dar bir birikimi olduğuna eminim;çünkü sadece tek bir insan bütn hayatını kadınları gözlemlemeye adasa bile ne kadarına ulaşabilir ki...Keşke o da bu gerçeğin farkına varabilse..." diyorum

siz gene bulmuşsunuz birbirinizi

kadınlara da ban.gif
    erkeklere de ban.gif
    ortasını bulmalı

bedenenyanlış ruhendoğru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 r (olacaaakkk az kaldı geri sayımdayım!)
    bence aşkın kısaltması
    A-ğrı Ş-işkinlik K-abızlık
    (önceleri ağrı çekersin, kalbine ağrılar girer sonra bütün vücudunu etkilemeye başlar. Sonraaaa fazlalık gibi hissetmeye başlarsın, acı vermeye başlar çünkü, içinde büyür büyür, seni salak yapar beynini saçma sapan düşüncelerle doldurur, şişirirde şişirir! Ve en son olarakta ondan kurtulmak istersin çünkü verdiği ve hissettirdiği herşey sana artık fazla gelmektededir, seni mutlu etmemektedir. Acısı, ağrısı, başta güzel gelen herşeyi... içinden atmak istersin ama atamazsın, bu o kadar da kolay deildir, çıkıp gitmekte seni terketmemekte inatçıdır...

Forumdan Uzaklaştırıldı

Hayır içimden "Allah'ım foyam meydana çıktı!" diye telaşlanmıyorum.Çünkü eğer senin dediğin gibi bi bayan olsaydım da nasıl olduğum hakkında kimseye hesap wermem gerekmediğinden,sırlarımın açığa çıkması beni korkutmazdı.:
    valla ben o "kadınları çözme ve kirli çamaşırların ortaya çıkarılması aktivitesi"ni kadınlar genelinde yazdım.senin şahsıda yazmadım,ama sen gene her zaman olduğu gibi üstüne alındın.gene söylüyorum.ben hep genel konuşurum. şahısları bağlamaz benim dediklerim. geneldir.herkes de genelin içine girmez. çoğunluk girer.ayrıca ne kadar özgür ve güçlü biri olursan ol, şu hayatta hiç kimseye hesap vermemek gibi bi lüksün yok. onu bi geç..çünkü limitsiz özgürlüğe sahip olacak kadar önemli biri değilsin bu dünya için.ayda yaşamıyosun.

Motosikleti
    yok ööle bişi :)
    valla ben o "kadınları çözme ve kirli çamaşırların ortaya çıkarılması aktivitesi"ni kadınlar genelinde yazdım.senin şahsıda yazmadım,ama sen gene her zaman olduğu gibi üstüne alındın.gene söylüyorum.ben hep genel konuşurum. şahısları bağlamaz benim dediklerim. geneldir.herkes de genelin içine girmez. çoğunluk girer.ayrıca ne kadar özgür ve güçlü biri olursan ol, şu hayatta hiç kimseye hesap vermemek gibi bi lüksün yok. onu bi geç..çünkü limitsiz özgürlüğe sahip olacak kadar önemli biri değilsin bu dünya için.ayda yaşamıyosun.
    o zmn eminim içinden "........." diyorsundur demicektin madem genel konuşuyorsun bunu okuyan kadınlar ".........." diyecektir gibi genel bi ifade kullansaydın.
    [B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::

mindtrap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Freelander,Mulhacen
    Hatunun erkegi sectigi dogrudur, erkek petshop'daki kopek gibi garip hareketler yapar masum masum bakar filan hatun hadi gel kopecik seni kucagima alip az sevim minciklim derse ne mutlu eger demez ise erkek diger musteriyi bekler Ben askin tamamen hormonal olduguna inaniyorum vucut kimyasi isda, mantiksiz bir tutum herkeste farkli yasar aski kimisine titreme gelir, sitmaya yakalanmis gibi kimisi, yanar atesler icinde kimisi usur buz gibi olur. Bilemiorum cozmek lazim bu isin kimyasini Hem en dogal uyusturucudur, keyif verir olundu mu sonuna kadar somurmek gereklidir.
    Askin sonsuza kadar surmesi icin gereken en onemli sey asik oldugun kisiye neden asik oldugunu kendine sormamaktir bu soruyu sormaz isen daha uzun surer daha mutlu olursun Son olarak iced earth'un lyriclerinden alinti yapam:
    Do you believe in LOVE, Do you believe in DESTINY, TRUE Love may comes once in a thousand life times
    Askin kisaltmasida bence Adami saklaban kilar gibi bisi olabilir. ask insani guclendirirde bol askli mutlu gunler arkedesler nedim ki kardasim forum uyari verip duruyor bi haftadir mesaj yazmiosun biraz mesaj yazsana kardesim diye e yazdim noldu simdi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı mindtrap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hatunun erkegi sectigi dogrudur, erkek petshop'daki kopek gibi garip hareketler yapar masum masum bakar filan hatun hadi gel kopecik seni kucagima alip az sevim minciklim derse ne mutlu eger demez ise erkek diger musteriyi bekler Ben askin tamamen hormonal olduguna inaniyorum vucut kimyasi isda, mantiksiz bir tutum herkeste farkli yasar aski kimisine titreme gelir, sitmaya yakalanmis gibi kimisi, yanar atesler icinde kimisi usur buz gibi olur. Bilemiorum cozmek lazim bu isin kimyasini Hem en dogal uyusturucudur, keyif verir olundu mu sonuna kadar somurmek gereklidir.
    Askin sonsuza kadar surmesi icin gereken en onemli sey asik oldugun kisiye neden asik oldugunu kendine sormamaktir bu soruyu sormaz isen daha uzun surer daha mutlu olursun Son olarak iced earth'un lyriclerinden alinti yapam:
    Do you believe in LOVE, Do you believe in DESTINY, TRUE Love may comes once in a thousand life times
    Askin kisaltmasida bence Adami saklaban kilar gibi bisi olabilir. ask insani guclendirirde bol askli mutlu gunler arkedesler nedim ki kardasim forum uyari verip duruyor bi haftadir mesaj yazmiosun biraz mesaj yazsana kardesim diye e yazdim noldu simdi
    çok doğru aynen katılıyorum. petshoptaki köpekten farkımız yok.kimin canı isterse o pışpışlar.ha bazen hoşlanmayız ısırıveririz ama bu milyonda bir olur.türk erkeklerinin %95 inde hoşlanmadığını ısıracak kalıp yoktur.hatun taş gibidir,sevgilim yok boşluktayım birine ihtiyacım var tribi yapar .(aslında kronun biriyle çıkıyordur)sen de bu tribi yersin. 4-5 ay inim inim inlersin aşk bir sudur iç iç kudur.(çiçek abbas)

sonra başka başka hatunlar karşına çıkar, aynı şeyler yaşanır, 2. kez 3. kez, 5.kez derken artık duygusal olarak iyinece deforme olursun.o arada bir kaç da kaşar denk gelir, manevi değil maddi paylaşımların da tadını alınca aşk da neymiş len der, ankaralı neamığın arabada beş evde onbeş türküsünü tutturusun.duygusal olarak kapilabilecegin hatunlardan fellik fellik kacarsin o saatten sonra.kasar bakarsin sadece.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    valla en güzeli kadın için ALLAHIM ŞAHANE KADINIM olabilir.
    erkek için de ACABA ŞANSIM KAÇ olabilir .

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler