Şaka maka derken girdik 2023'e. Vatana ve millete hayırlı uğurlu olsun.
Şaka maka derken girdik 2023'e. Vatana ve millete hayırlı uğurlu olsun.
Mutlu yıllar.
Herşey gönlünüzce olsun.
Mutlu ve sağlıklı yıllar
Merhaba Lozanin gizli maddelerinin gecerliliginin bittigi yil olan 2023. Artik sirtimizdaki yukten kurtuldugumuza gore, kazma kurek alip yarin degerli madenleri cikartmaya baslayabiliriz.
Oncelikli olarak ziktiryum, hassigdiryum ve yumiyum rezervlerine ulasmaliyiz.
Hayırlı uğurlu olsun… bakalım bu yıl ne süprizler bekliyor bizi.
beyler lozan bitti artık süper güçüz
gazda çıkardık 3978. kez
aya 5 şeritli yol açılacak 3 ay sonra
2022'yi özlemeye hazırmısınız
Oha ne çabuk zenginleştik! 2023'e gireli saatler oldu ama apartman bahçemizden bor çıkmaya başladı.
Reisli son yılımız olacak bu yıl, tadını çıkarın. Sonra mumla arayacaksınız.
yoksa chp gelirse şöyle şöyle olur diyenler mi geliyo hahahaha
ya valla ben doğdum doğalı gördüğüm tek adam
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:53 ----------
bu arada reissiz son yılımız olmıyacak gibime geliyo ya ülkenin IQ ortalaması belli değilmi sonuçta 20 yılır uyananamamaış pamık prensesler şimdimi uyanacaklar hahahaha ben dolar 2 tl oldugundada aloo diyodum millete şimdide diyom yine aynı şeyleri söylüyolar sokaka röportaj yapanları görüyosunuzdur komedi önce yapılan işe sövüyolar ama bak onu malum kişi yaptı diyince sipiker he o yaptıysa vardır bi bildiği diyolar komedi ya sjdsjdsjd
o değilde yolmu haftaya aya giden otobanda bi tur yapmamız ya
Gerçek ayakkabılarını bağlayana kadar yalan dünyayı dolaşırmış. Yavaş da olsa gerçek gideceği yere mutlaka varırmış. 2023 doğruların ve gerçeklerin yılı olsun. Her şey gönlünüzce olsun.
2022 yılsonumuz kutlu olsun, sonunda berbat bir yılı geride bırakmayı başardık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:34 ----------
Rusya 2024 yılına kadar 20 milyar dolarlık doğalgaz borcunu ertelemiş. putin de tayyipçi çıktı.
Bkz : " Bu ne lan , dünün aynısı " karikatürü ...
Sanıyoruz ki biz 2023'e girdik
Bismillah,seftah benden..
Resimlerin kaybolma olasılığına karşı;
Traktör (Römorklu, Römorksuz), Motosiklet ve Motorlu Bisiklet: 575,84 TL
Otomobil, Minibüs, Kamyonet, Özel Amaçlı Taşıt, Arazi Taşıtı, Römork ve Yarı Römork: 1.130,44 TL
Otobüs, Kamyon, Çekici ve Tanker : 1.528,10 TL
Kaynak
Konu başlığını düzenliyorum, "Biz mi 2023'e Yoksa 2023'mü bize" bu sene başımıza gelenleri ve gelmesi muhtemelleri bu konuda yazışalım, bakalim neler göreceğiz..
Negatif olmaması açısından " Herkese iyi seneler diliyorum " çok samimi..
Dertsiz tasasız, kazasız belasız, hayırlı mutlu yıllar dilerim forumdaşlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)