2023 e zamlarla girdik yani 2023 bize girdi.
herkese iyi yıllar demek isterdim ama pek mümkün gözükmüyor.
2023 e zamlarla girdik yani 2023 bize girdi.
herkese iyi yıllar demek isterdim ama pek mümkün gözükmüyor.
Herkese iyi seneler diliyorum, ama pek bir şeyin de iyi olacağı yok bu ülkede, bunu da biliyorum.
Evet, Noterden de bi güzellik gelmiş.. Artık alıcı/satıcı arasında noter masraf pazarlıkları da başlayacak gibi gözüküyor.
Kaynak
Önceki kaçtı ki? Bizim hükümet tekel olmayan marketlerdeki fiyatlara savaş açarken tekel konumundaki TÜVTÜRK, noter vs'ye dokunmuyor.
Aralik ayi enflasyonu %1.18 imis ahahahahah
Azrail'in ilgi alanı motosikletinizin kaç cc olduğu değildir. Think good, drive Safe!..
Foruma üye olmak için tıklayın!..
Facebook sayfamızı takip etmek için tıklayın!..
Instagram hesabımızı takip etmek için tıklayın!..
Forum kurallarını buradan okuyabilirsiniz!..
Üç harfli marketler tekel değil, alternatifleri var. Hükümet bunlara savaş açtı. Noterin, TÜVTÜRK'ün, doğalgazın, elektriğin alternatifi yok. Hükümetten ses de yok.
Ya TÜİK yıllık enflasyon %60 dedi, hükümet yeniden değerlendirmeyi %100'den başlatıyor. Bu TÜİK rakamları bir tek memur işçi maaş zammına mı işliyor?
Yıl 2023 olur olmaz hemen borla çalışan togg sırasına yazıldım. Ekonomi 2023 olunca bir anda düzeldiği için arabayı da ucuza getirdim. Bizim mahallede bi abi var togg fabrikasında çalışıyor, 150 bine borlu araba sırasına soktu bizi. Allah ondan razı olsun
(Tecrübelerime dayanarak anlamayanlar olacağı için uyarı: bu gönderide geçen olaylar tamamen hayal ürünüdür.)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)