Ya hocam tek taraflı bakış açısının örneği olmuşsun resmen. Kemal dedeyi seviyorsun belli, eyvallah bende insan olarak severim dürüst adam ama gözünüzü seveyim az gözünüzü açın ya.
Kemal dedenin neden aday olmaması gerektiği konusunda argüman çok. Hemde tasdikli bilgi vereyim :
2002, 2007, 2011, 2015, 2018 Genel seçim sonuçlarına bi bakın anlarsınız.
Halk o kadar seviyormuş ki kemal dedeyi her seçimde rakibi RTE yi seçmişler ezici farkla...
En son 2018 seçimlerinde yüzde 22,65 oy aldık, oy oranımız artmış başarılıyız diye seviniyordu bizim kemal dede.
Sonuçlarla sizin hayal dünyanız tutmuyor beyler uyandırayım. Chp li bir kadının sözleri geldi aklıma: "yahu kime sorsam ben oy vermedim dedi, sen vermedin ben vermediysem nasıl yüzde 50 oy aldı bunlar anlayamıyorum?" diyordu. Nişantaşı, bebek taraflarda takılıp sadece kendi çevresindeki kişilere sorunca şaşkınlık büyük oluyor haliyle.
Benim için aleviymiş, sünniymiş, ateistmiş, müslümanmış hiç farketmez düzgün insan olsun yeter. Ama toplumda bu böyle işlemiyor.
Ülkücü geçinen tayfa da iktidarın stepnesi olmayı kendilerine yakıştırıyorlarsa onlara başka söz söylemeye gerek yok, bu ayıp onlara yeter.
Şimdi burada bu gerçekleri hatırlattım diye bana yüklenmeyin boşa, benim tarafım belli, muhalefet tarafında aday kimse oyum ona.
Ama benim oyum yetmiyor, sevseniz de sevmeseniz de muhafazakar emmilerin oyu da gerekiyor.
İnşallah ben boşuna panik yapmışımdır da seçim sonucu sizin dediğiniz gibi çıkar. Ama çıkmazsa "aaaa niye böyle oldu ki şimdi" diye şaşırmayın diye anlatıyorum bunları. Tontiş Kemal dedeniz aday olmasa daha iyi olur dedim diye hemen kızmayın bana
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------
Sıkma canını hasmet, bizde artık antep fıstığıymış, kuru kayısıymış, incirmiş falan alıp doya doya yiyemiyoruz zaten. Eskiden eve sürekli fıstıklı baklava girerdi, şimdi cevizlisini bulsak şükrediyoruz
Valla bizim buralarda gidişat fena, bu seçimde de bir şeyler değişmezse ayvayı yedik demektir.
Sen onu bunu boşver, gel biz senin oraların dedikodusunu yapalım. Sizin çılgın Joe Biden giderse yerine kim gelecek onu de hele? Şimdi Biden bunak falan ama adamın bir duruşu var. Ayrıca rakiplerinde liderlik vasfı yok bi kere. Kim alır ameriga seçimlerini?