Bir buçuk hafta oldu basım öncesi kontrol aşamasında neyi kontrol ediyorlarsa alo 199ada şikayette bulundum gelen cevap alo 199 üzerinden talep oluşturun. Bir gün önce sanki burkine faso konsolosuna talepte bulundum
Bir buçuk hafta oldu basım öncesi kontrol aşamasında neyi kontrol ediyorlarsa alo 199ada şikayette bulundum gelen cevap alo 199 üzerinden talep oluşturun. Bir gün önce sanki burkine faso konsolosuna talepte bulundum
abi özelden yaz bana cep numaranı arayayım seni schengen vizesi konusunda yardımcı olayım, ben o şekilde eşime 4 defa vize aldım.
birde 20-40-100 avro dememim sebebi arakdaşlar anlasın diye. yoksa 40-80-200 leva normalde. ama euro olarak anlasınlar diye direk euro fiyatını söyledim.
Ben en son konsoloslukta değiştirdim. aslında çok da fena değil. randevu alıyorsun randevu saatinde gidiyon görevli listeden okuyor ismi, içeri alıyorlar foto çekiyorlar aynı bg deki gibi. ordaki kadınd a kredi/banka kartı ile ödemeyi yapıyon. telefon nuamrası veriyor 2-3 ay sonra ara diyorlar. (uzun sürmesinin nedeni BG de pasımı yapıp tr ye konolosluğa getirmelerit).
iyi tarafı bi arkadaşının falan ismini oraya yazdırabiliyorsun başkası gidip pasaportu alabiliyor.
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)