Almanya'dan gelen sucuklarinin Turkiye'deki sucuklardan guzel olmasi
Reklamlar
-
22 Ağustos 2022, 14:59
Ahmetmert58 haklı... Rusya, Ukrayna ve Belarus taki domuz harici etler çok kalitesiz. Koyunları tavşan gibi yavruluyor, o yüzden çok tutuluyor ama aşırı kötü. İnekleri de öyle. Bazı yerler ithal et satıyor. Oralarda kuru balık, balık, domuz yicen, gerisi boş.
Reklamlar
-
22 Ağustos 2022, 15:45
Cyan nerenin adresini verdi kuru etle Boşnak sucuğu için.
Boşnak olan benim mekanıda Pendikte boşnak mahallesinde Birahaneler sokağında.
Gelin hem size nefis bir kokoreç ısmarlıyayım hem de ne ihtiyacınız varsa buradan alırsınız.Öyle uzaklara gitmeyin.Artık nereye gidiyorsanız.
-
22 Ağustos 2022, 15:47
Ooo musluman ara ki bulasin forumda!! domuz pastirmasi bulsa herkes gomecek valla..yazik yaxik.
Edit : cok mu guzel lan ?
-
22 Ağustos 2022, 15:56
Hırbo, domuz kaburgası kadar lezzetli az şey vardır. Pastırması normal. Ama domuz yağı ve sarımsakla yapılıp kızarmış ekmeğe sürdükleri bir şey var, harikadır.
-
22 Ağustos 2022, 15:58
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Gelin hem size nefis bir kokoreç ısmarlıyayım hem de ne ihtiyacınız varsa buradan alırsınız.Öyle uzaklara gitmeyin.Artık nereye gidiyorsanız.
Bayrampaşa, Yıldırım Mah. Bana bayağı yakın, kapıdan kapıya 17,5km (15-20dk arası). Ama bir zaman kokorece geliriz illa ki
-
22 Ağustos 2022, 16:10
Gelin beklerim.
Yugoslavyadan göç edenleri burada Tekel fabrikasına yerleştirmişler Pendiğin Sapanbağları bölgesinde yer vermişlermi uyguna satmışlarmı bilmiyorum ama buraya yerleştirmişler.Mahallenin adı halk arasında Boşnak mahallesi diye geçer.Buradaki kuru et yada o tür şeyleri direk oradan sürekli gidip gelen otobüs firmalarıyla getiriyorlar.
-
22 Ağustos 2022, 16:15
Gouranga adlı üyeden alıntı
Hırbo, domuz kaburgası kadar lezzetli az şey vardır. Pastırması normal. Ama domuz yağı ve sarımsakla yapılıp kızarmış ekmeğe sürdükleri bir şey var, harikadır.
Deme be !
@tommy,kalk haftaya domuz kaburgasi yemeye gidiyorz.2000 km yapar geliriz nolcak,spor olur hem.
-
22 Ağustos 2022, 16:24
Gelin beklerim.
Yugoslavyadan göç edenleri burada Tekel fabrikasına yerleştirmişler Pendiğin Sapanbağları bölgesinde yer vermişlermi uyguna satmışlarmı bilmiyorum ama buraya yerleştirmişler.Mahallenin adı halk arasında Boşnak mahallesi diye geçer.Buradaki kuru et yada o tür şeyleri direk oradan sürekli gidip gelen otobüs firmalarıyla getiriyorlar.
İşte Yıldırım Mah. de Avrupa yakasındaki bire-bir karşılığı oluyor Çılgın mallar var oralardan gelen. (Otogara da çok yakındı ya? 3-4km falan...)
-
22 Ağustos 2022, 16:31
❤️Honda❤️ adlı üyeden alıntı
Deme be !
@tommy,kalk haftaya domuz kaburgasi yemeye gidiyorz.2000 km yapar geliriz nolcak,spor olur hem.
Hadi len, sen az yaktıracağım die o yolu kansere çevirirsin, bırak 2000'i 1000km'yi bir günde bitiremezsin
-
22 Ağustos 2022, 16:42
Mr.wind adlı üyeden alıntı
Yillar once Bayrampasali bi arkadasim vardi Alican. Kanadaya gitmek istiyordu ve ielts sinavina hazirliyordum Alicani.
Bigun gittim, dedi ki Bosna dan kuru et geldi yermiyiz. Dedim yeriz. 2 bira actik ders bitene kadar 1 kilo eti yedik
Bana Bayrampaşa'da Nasko et diye bir kasap göstermişti Cyan, oradan aldığım kuru et ve sucuk nefisti. şimdi ara ara oraya sefer düzenliyoruz. Yine giderken haber veririm, yakın yerden gidiyor sayılırız zaten.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:38 ----------
Ben Avrup ayakasında Büyükçekmecedeyim. Bize Bayrampaşa yakın oluyor. Ama fırsat bulursak Pendik'e de geliriz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------
Ooo musluman ara ki bulasin forumda!! domuz pastirmasi bulsa herkes gomecek valla..yazik yaxik.
Edit : cok mu guzel lan ?
Çok güzel. Nefis.
-
22 Ağustos 2022, 17:39
espresso adlı üyeden alıntı
Bana Bayrampaşa'da Nasko et diye bir kasap göstermişti Cyan, oradan aldığım kuru et ve sucuk nefisti. şimdi ara ara oraya sefer düzenliyoruz. Yine giderken haber veririm, yakın yerden gidiyor sayılırız zaten.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:38 ----------
Ben Avrup ayakasında Büyükçekmecedeyim. Bize Bayrampaşa yakın oluyor. Ama fırsat bulursak Pendik'e de geliriz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------
Çok güzel. Nefis.
Super olur gidelim. "Gercek sucugun pesinde" isimli bi tur duzenleyelim
-
22 Ağustos 2022, 18:15
Angrypower adlı üyeden alıntı
Hadi len, sen az yaktıracağım die o yolu kansere çevirirsin, bırak 2000'i 1000km'yi bir günde bitiremezsin
Olm seni her parkurda tokat manyagi yaparim,nssil manyak kullandigimi bilmiyosun! ama yok ya..yetismeye falan calisirken dusersin kaza falan yaparsin allsh korusun.
Duello ya davet edecektim seni de vszgectim su an
-
22 Ağustos 2022, 18:19
Olm seni her parkurda tokat manyagi yaparim,nssil manyak kullandigimi bilmiyosun! ama yok ya..yetismeye falan calisirken dusersin kaza falan yaparsin allsh korusun.
Duello ya davet edecektim seni de vszgectim su an
Slow Speed Riding duellosu mu? Kim daha geç gidecek die?
-
22 Ağustos 2022, 18:27
Deme be !
Ben domuz eti hiç yemedim, dünyanın en leziz eti de olsa önyargılıyım, hiçbir zaman tatmayacağım.
-
22 Ağustos 2022, 19:02
tommygun adlı üyeden alıntı
Ben domuz eti hiç yemedim, dünyanın en leziz eti de olsa önyargılıyım, hiçbir zaman tatmayacağım.
Saygi duyarim..ben de mr.windle giderim artik
-
22 Ağustos 2022, 19:04
Ben sizinle uzun yola gelirim ama aç açına dönerim
-
22 Ağustos 2022, 19:06
@Mr.Wind'in evinin önünde buluşsana hırbo Sana çay söyleyeyim diyeceğim de illa Galata'da içmemiz gerekiyor.
-
22 Ağustos 2022, 19:17
Angrypower adlı üyeden alıntı
@Mr.Wind'in evinin önünde buluşsana hırbo
Sana çay söyleyeyim diyeceğim de illa Galata'da içmemiz gerekiyor.
Olm sen hala beni salih mi saniyon len cidden ?
Saka yapiyosun di mi ?
Mr wind gelsin soyle ayvalik,burhaniye,kucukkuyu taraflarins da ona bir fanta ismarliyim
-
22 Ağustos 2022, 19:32
Olm sen hala beni salih mi saniyon len cidden ?
Saka yapiyosun di mi ?
O zaman sana çay yok.
-
22 Ağustos 2022, 19:38
Olm bende domuz eti yemem. Suana kadar hic yemedim. Gerci kim bilir ne etleri yedik bu ulkede orasi da ayri bir konu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)