Çoğunuza gülüyorum, bir de haktan hukuktan bahseden adamlarsınız. Benim canım benzin istasyonunda oturup kahve içmek istiyorsa oturur kahvemi içerim 2 saat boyunca. O motora da benden başkası elini süremez, değil polis, il emniyet müdürü gelsin bozmam rahatımı.
Hadi yine şanslılar, ohal mevzuları devam ediyor. Gelir benim üstümü bir şekilde arar, gbt yapar, isterse göz altına alır( herkese yemez
) ama o motora do-ku-na-maz. Dokunduğu an görüntü alır, kamu memurunun görevini kötüye kullanmasından şikayetçi olurum, bana karşı en ufak saygısızlığında direkt şikayetçi olurum. Dilekçe yazmak, vermek 2 saatimi alır. Memurlar iyi uğraşıyor sonrasında, kimse girmek istemiyor bu toplara.
Motor çalındığı zaman kılını kıpırdatmayan emniyet teşkilatının işini kolaylaştırmak için egzozdan ceza mı yiyeyim bir de, salak mıyım ben? Adamlar bütün hırsızların ad, soyad, adresini biliyorlar. İsteseler çalınan motorları bulmak bir günlerini alır, emniyet yüzünden böyle bir piyasa oluştu. Emniyettekiler yakalamıyor, yakalasalar hakimler ceza vermiyor.
Polisin vatandaşı tehdit etmesi ne demek? Koskoca Türkiye emniyet teşkilatının düştüğü hallere bak.