30 Bin Kiz Kral Için Kuyruğa Girdi
-
Reklamlar
-
hem ağlanacak bi durum hemde gülünecek ne dielim
İyi kötü kazanırım para ama kaltptir asıl kumabara bi sevgilim yoksa kollarımda napiim Mondiali altımda :P
-
Vay be.Asırlar geçiyor ama böyle yerler hep var.İlginç.Paylaşım için teşekkürler.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
türkiyedeki tüm solcu arkadaşları sawaziland krallığını devirmeye davet ediyorum..
-
adam tam azmış yaw bize 1 dene bile kız bakmazken
2 tür insan daima açtır:1.si bilimi arayan 2.si ise PARAYI::sas::
-
bu kralda akıl yoq nediim wala
-
bilader adamdaki özgüveni merak ediyorum ben. kendine güveni megalomanlık boyutlarındadır heralde. şu swazilandın en kral erkeği benim ulen kralını tanımam diye düşünüyor olmalı. tesadüfen kral değil de gariban bi köy çucuğu olarak o ülkede doğsaydı binlerce bakireyi rüyasında görürdü o
-
ulen biz bir taneyle baş edemeyip kendimizi yanlızlığın dayanılmaz sakinliğine koyverip avare avare dolaşırken....
bu adam da akıl makıl yok. kral olmuş nafile. kendine hayrı yok halkına olsun
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
-
ben kral olsam deneme yanılma yöntemini uygulardım... nede olsa karpuz bile denenerek alınıyor..
...........KARAALİ.........كاراالط
-
Ne diyelim arkadaşlar Allah kralın beline kuvvet versin.ne desek boş.
-
-
-
O ülkede kral olmak için istenen özellikler neki acaba Bilen varsa bi yazıversin hayrına
[COLOR="Blue"][/COLOR]GEVREK - BOYOZ - DOMAT - KUMRU - KORDON - TAM35 - BÖRÜLCE - ÇİĞDEM - SAAT KULESİ - MİDYE DOLMA- KEMERALTI - İZMİRRRRRRRRRRRLİ OLMAK AYRICALIKTIR [COLOR="blue"][/COLOR] :bounce:
-
bazıları krala azmış demiş. kuru iftira.çok ayıp. yahu koskoca swaziland da azacak en son insan o kral bea.bence o 30.000 kız azmış.ne işleri var elin kralıyla. o kızlara aşık olan garibim yalınayak başı kabak kabile gençlerine acırım.düşünsene,
---abi ben bi kıza aşığım
---kime lan
---mkbabeye.mobutu dayının ortanca kızı
---olm mobutu dayı kızını krala verdi.kral çiğ çiğ yer lan seni.hatta köyde dağıtır,ekmek arası kavurmanı yeriz.
---ne diyorsun!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler