Evet konuyu açtım. Buradan devam edebiliriz :D Zira doların uzun süre düşeceğine dair hiç bir inancım yok.
Evet konuyu açtım. Buradan devam edebiliriz :D Zira doların uzun süre düşeceğine dair hiç bir inancım yok.
Ev, araba, motosiklet almanın başarı sayıldığı canım ülkemizde ben görevimi yaptım. Artık izleyici konumundayım. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Tövbe :D ben konuyu açtığımda fiyat buydu :D
Ooo, tek parti sevicileri için yeni başlık açmışsınız.
Geriye bakıpta üzülüyorum, cc yükselteyim diye öyle bi zamanda sattım ki… ne böyle olacağını tahmin edebildim ne de bi motor alamayacağımı. Çok güzel bi dolar tokatı yedim allah razı olsun
Anladığım kadarıyla bu başlık şimdiden out oldu.
Keriz silkelendi...
Hadi be oldu mu bu şimdi :D Lan ağzı tadıyla başlık açtırmıyorlar adama :D
Faizi düşürüler mi acaba geçen günki açıklamadan dolayı düşecek gibi bu ay
Nooldu ki? Yoldaydım, bakmadım. Bakayım mı? Çok korkutuçu bir durum yok değil mi?
Gelire endeksli iç borçlanma senedi çıkaracaklarmış.
Getirisini 15 haziranda açıklayacaklarmış.
Benim anladığım tavşan bile ülkeden kaçmış
Yaparım sizin yapacağınız işe deyip
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------
Mahfi Eğilmez bile ben anlamadım diye yazdı
ucuz yırttık :D Yine yüzümüzü kara çıkarmadılar :D
Durmak yok YOLMAYA devam.
1 euro 10 TL iken millet çıkıp "ne var bunda, 1 euro aynı zamanda 10 isveç kronu. İsveçliler niye ses çıkarmıyor demişti. 1 / 10 oran 5 senedir aynı bugün de aynı. Euro TL 18-19 a gitti.
Rus rublesi bile savaştan önceki haline geri döndü. Tüm dünya karşısında olmasına rağmen.
BES, GES, KKM bu işi zor kurtarır gibime geliyor.
Bakkal hesabı kadar basit. Ülkeler ihracat-ithalat ile zenginleşir. Biz her ay milyarlarca dolar açık veriyoruz. 10 bin maaş alıp, 15 bin masrafı olan kişi gibi.
NE var ne yok dışardan alıyoruz. Aslında fabrikalar, santraller, limanlar, tekel, telekom satılırken milletin dediği buydu. Her ülkede özelleştirme var. Ama devlet 1 e satıyor, kısa süre sonra bire alan 5 e, 5 e alan 10 a sattı. Sen 10 a satsaydın birşey demezdim. Ama 10 a satılabilecek kurumlar 1 e satıldı. Bulduğum kaynak: https://twitter.com/sunavarol_/statu...59605718495235
Yazık değil mi
Milletin o zamanlar yapmayın etmeyin dediği şeyler şimdiki zamanları öngördükleri içindi.
Yani dostlar, şu an MT 25 108 bin TL ise, o zaman tekel bu kadar ucuza satıldığı için.
Devletimizin elinde her türlü imkan var. Yönetim ve millet olarak güçlü ülkeyiz. Ülkemizi seviyoruz. Düzeleceğimize eminim. Sadece çok bariz yanlışlardan dönülmesi gerekir.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)