İşin osu busu bir yana lpg li uno 250cc lik motorsikletten az yakıyor
6.85 teki canhıraş savunma şimdi 17.32 de yapılıyor.
Hikayenin sonu şimdiden belli
Yanlış bilgi düzeltmesi.
Sizden rica ediyorum 18 olursa artık başkası açsın konuyu :D yada peşinen 30'a kadar konu açşam şimdiden lazım olunca kullanırız :D
Ben de düşünüyorum bunu ciddi, ciddi. Çocuk üniversiteye başladığı gün arabayı satıp bi karavan alıp hanımla orda yaşamayı düşünmüyor değilim. Aksi halde bir ev alabilmek için yaklaşık 110 yaşına kadar falan çalışmam gerek.
Bi yerde şöyle bir yazıya rastladım;
''Geçen yıl bu zamanlar, dolar 10 TL olacak diyenlere hain,
Bu gün, dolar 10 TL olacak diyenlere kahraman deniliyor''
Vallah ben değilem ağam ben marabayam ağam verir yerim vermez daş bağlaram :D
Normal değil mi? He bir de hz. diyerek şirk koşmuşlar haberleri yok ..Sözüm ona çok sevdikleri ve çok sevdiğimiz Hz. Muhammed ne hayıflardı bu durumu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:42 ----------
He derseniz ne alakası var ülkenin doktoruna bilim adamına sanayicisine çiftçisine beş kuruş değer vermeyip , ülkeye beş kuruş hayrı olmayan bilmem ne tarikatının bilmem nesinin tabutunu taşırsanız olacağı bu..
İlim bilim sanayi sanat..
BDDK kararları sonrasında döviz ihtiyacı olanlar veya alımı fırsat görenler tekrar dövize dönmüş olmalı.
16.10 lara kadar gerileyen dolar-TL tekrar 16,70 civarına oturmuş görünüyor.
Artık motosiklet, otomobil gibi ürünlerin listesi dolar olarak verilip satış sırasında TL ye dönse
daha iyi diye düşünmeye başladım.
Buna bir örnek NS200.
Dolar 17,30 NS200 hemen 66.750 ye çıkarıldı.
Dolar 16,70 e indi ama fiyatta bir düşüş yok.
Dolar 17.30 a çıkınca bir zam daha gelirmi ?
Bence, fırsat bu fırsat denilip gelir...
Eskiden yani 90'lı yıllarda bilgisayar sektöründe fiyatlar hep dolarla verilirdi, fatura keserken o anki kurdan TL'ye çevrilirdi. 10 dolarlık disket sürücü de alsak 3bin dolarlık sunucu da alsak hep dolar fiyatı alırdık. Hizmet işleri yazılım vb. de hep dolarlaydı. Şimdi de ona dönecek sanırım.
İster dolardan hesapla, ister TL den.
Her tür hesapta eski gelirimiz yok.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)