Ben TL olarak girdim :D Eldeki doları bu hesaba yatırmak yanlış anlaşılmasın bilerek isteyerek yapan olabilir ama biraz saflık. O değil annem çaktırmadan dolar almış kadın parayı 2 ye katladı :D Lan bu Karadenizlilerden korkacaksın :D
Ben TL olarak girdim :D Eldeki doları bu hesaba yatırmak yanlış anlaşılmasın bilerek isteyerek yapan olabilir ama biraz saflık. O değil annem çaktırmadan dolar almış kadın parayı 2 ye katladı :D Lan bu Karadenizlilerden korkacaksın :D
Çarşıda
alış : 17,90
satış : 17,95
Dolayısıyla herşeye yansıyor.
Bayram öncesi Mersine, geçen hafta Adanaya 2 şer kişilik iki ekip, üçer gün çalışmaya gitti.
Sadece uçak, kiralık araç, İHL git gel taksiler, otel, yemek bedelleri toplamı : 18.000 lira
İşler gitgide zorlaşıyor...
Yılsonu 22 lira üzerine çıkmış olur bence, seçimlere kadar 25-27 arası olacağını tahmin ediyorum.
Weak are prey
Eninde sonunda "benzin/mazot fiyatı" nerelerde ise, USDTRY fiyatı da oralara gelecektir (korelasyon meselesi). Kaldı ki iç piyasa, uzun bir süredir; maliyetlerini 22 TL+ olarak hesaplıyor. Şu an kur seviyesinin 17 ya da 18 olması sadece bir illüzyon. Zaten gerçek hayatta gördüğünüz kur seviyesinin çok daha üstünde bir maliyete katlanıyorsunuz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)