Doğru diyorsunuz da muhalefette proje yok proje.
Doğru diyorsunuz da muhalefette proje yok proje.
Yeter artık başkası gelsin de ona muhalefet edelim.
hafta sonu akaryakıta zam geliyor yine :D
Ne oldu dolar falanmı sattılar düşüp çıkmış yine.O işin sonuna geldik artık satacak bişeyde kalmadı heralde.Müdahale etmede yetersiz kalıyor heralde piyasaya pompaladıkları doların hacmi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:17 ----------
Ahhhh ahhh
https://youtu.be/21YvQMPW9GU
Ne acı değil mi "Elim kırılsaydı da bu Akp'ye oy vermeseydim" diye düşünmek ama bunu sesli söyleyememek?
Verdiniz yetkiyi, gördünüz ebenizinkini.
Yok öyle hemen kurtulmak, daha 1 sene var seçimlere. Bizimle beraber sizler de çekin bakalım 1 sene daha..
"Ne acı değil mi "Elim kırılsaydı da bu Akp'ye oy vermeseydim" diye düşünmek ama bunu sesli söyleyememek?" Abi zaten bu bile Türkiyede ki vatandaşın siyasi fikir kalitesini ortaya koyan güzel bir cümle oldu :D
Dedim mi bilmiyorum bizim burda bazı cafe restaurantlar çevre yerlere kısa mesafelere artık bisikletle paket servise başladı ..
Onlarin dolari varsa bizimde Allahimiz var,
Bizim ufaklık 13 yaşında kendileri.15 20 gündür oyuncu mouslarına bakıyor.Hem karne hem doğum günü hediyesi alacakmışım.Dedim karne zaten görevin ona bişey almam doğum günün için bakarız.
Neyse bu internet sitelrinde istediği mousun fiyatlarını takip ediyor.Tabi dolarla birlikte her gün artıyor fiyatları.Bizimki isyanda.
Bu gün dedim dolar düşmüş bu gün baktınmı mousun fiyatlarına diye.Gözleri parladı kaca düşmüş diyor 17 ye düşmüş dedim.
13 yaşındaki çocuğun teptisi.
Yuhhh 17 ye düşmüşmü eskiden 17 ye çıkardı diyor.
Ulan 13 yaşındaki çocuğu bile bezdirdiler hayattan.
Hocam kibar yazayım dedim aslında baya bişey yazdımda sonra vazgeçip sildim aaaa ne kadar kaba muhalefet sadece hakaert etmeyi biliyorsunuz diye çemkiren olmasın dedim
O kesimin yine büyük çoğunluğu kul hakkı yemek dahil her türlü şeyi yapıp namaz kılıp, cumaya gidip, oruç tutup, hacca giderek o günahların ve kul haklarının affolacağını sanıyorlar.
"50 bin liraya temiz fiat uno bulabilir miyiz acaba" sohbetini yapıyoruz bizimkilerle :D yüropa ülkelerinde böyle arabaları hurdalıkta bile bulamayız diye düşünüyorum ama bizim memlekette bunu almaya bile para denkleşmiyor :D ay sinirlerim bozuldu.
allah ya rabbi çok şükür bu günüde sağ salim akşam ettik, aç arık değiliz, çocuk çocuk iyi, bugünde karnımızı doyurduk ya rabbi şükür...
edit: durumu kötü insanları görüp üzülürken bir anda bunun olması gerektiği aklıma geldi, cahil bir kitle var, bu kitleye yeryüzünde konuşarak laf anlatacak bir güç yok, doğanın acı kanunları, zayıflar telef olmaya mahkum, zayıf zekalar, hatalı kararlar, ilahi adalet, kötü son, kan ve çelik, acı ve hüsran, no pain no gain, ne diyorum lan ben :D harbiden sinirlerim bozulmuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------
iyi çözüm, günümüzde aile ile birlikte yaşamak hele ki bu bağnaz millet ile baya zor, ekonomik sebeplerden ötürü evlilik mümkün değil, arkadaş ediniyorsun ama eve çağıramıyorsun, sağa sola gitmeye de para yok, yani şimdi hormonları normal olan insanın bazı ihtiyaçları olur dimi? çıldırtıyorsunuz insanı(sofular için söylüyorum, bilin ki ciddi problemlere sebep oluyorsunuz)
insanların kimyası ile oynuyorlar bağnaz körler, biyolojimiz bozulmaya başladı, insanların sağlığının bozulmasının bir diğer sebebi de düzenli olarak cinsel hayatlarının olmaması, bu sağlığı kötü etkileyen büyük etkenlerden biri. Anne babalar, çocuklarınızı rahat bırakın, namus dürüstlük ile olur, cinsel ilişki ile değil.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)