Güncel Dernek Kurban Fiyatları 2022
-
arndiol adlı üyeden alıntı
konuyu acan arkadaş kesin badem bıyıklı
Muhtemelen elestirileri karsilamak istemeyip bu konu sebebiyle kendisini aciga cikarmak istemeyen birinin sahte hesaplarindan biridir.
1,5-2 yildir uye olan birinin actigi konular;
Reklamlar
-
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Muhtemelen elestirileri karsilamak istemeyip bu konu sebebiyle kendisini aciga cikarmak istemeyen birinin sahte hesaplarindan biridir.
https://i.hizliresim.com/ceacsnq.png
bizde de ruhu badem bıyıklı olan üyeler var , dogrudur onlardan birisi de olabilir :D
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
Üç şeyin sorgulanması gerek.
1- Kurbandaki amaç ne?
2- Aracıya ihtiyacım varmı?
3- Aracıya ihtiyaç varsa, aracı ne kadar güvenilir?
Gerisi fasa fiso...
-
Gençlerin katıldığı konserler, etkinlikler valilikler tarafından takır tukur iptal ediliyor, konser verecek sanatçıların kim olacağına karışılıyor.
Geçmişte kendini mağdur sayan kesimin eline güç geçtiğinde neye dönüştüğünü artık hepimiz gördük.
Konuyu açan dingil, utanmadan Deniz Feneri'ne "Güvenilir" yazmış. Deniz Feneri'ni düdüklediler. Senin hiç mi Allah korkun yok da insanları yanlışa yönlendiriyorsun? Hiç mi Sırat'tan nasıl geçerim diye düşünmüyorsun?
-
Adamlar kuyu açıyoruz diye kuyumuzu kazıyorlar.
Ben de mesela halkın haber alma hakkını engellemeye teşebbüsten malum kurum hakkında şikayet dökümanlarını hazırlamaya başlayacağım yakında. Seçimlerden önce yetişmez gibi duruyor ama.
-
Bu adı geçenlere günahımı vermem... Kendi dolandırıcım mevcut.. İhtiyacım olduğunda alo diyip I ban ına atıyorum rahatlıyorum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:16 ----------
tommygun adlı üyeden alıntı
Gençlerin katıldığı konserler, etkinlikler valilikler tarafından takır tukur iptal ediliyor, konser verecek sanatçıların kim olacağına karışılıyor.
Geçmişte kendini mağdur sayan kesimin eline güç geçtiğinde neye dönüştüğünü artık hepimiz gördük.
Konuyu açan dingil, utanmadan Deniz Feneri'ne "Güvenilir" yazmış. Deniz Feneri'ni düdüklediler. Senin hiç mi Allah korkun yok da insanları yanlışa yönlendiriyorsun? Hiç mi Sırat'tan nasıl geçerim diye düşünmüyorsun?
1915 çanakkale köprüsü, osman gazi , bunlar ne için yapıldı ?.. Sırat da kim oluyor ?..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
https://i.hizliresim.com/ceacsnq.png
E faydalıymış işte Bir yalanı yaşayan 4 ayaklı sürüsü olarak bakıyorum artık bu tiplere...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Bu adı geçenlere günahımı vermem... Kendi dolandırıcım mevcut.. İhtiyacım olduğunda alo diyip I ban ına atıyorum rahatlıyorum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:16 ----------
1915 çanakkale köprüsü, osman gazi , bunlar ne için yapıldı ?.. Sırat da kim oluyor ?..
Alo'ya ne hacet? Zırt pırt televizyonlarda bolca iban var zaten Telefon parana yazık. Fukaralara ver gitsin ;)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)